GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
τελικα η Εβελινα στην Εκκλησια , ειναι η γνωστη παλια Εβελινα ή άλλη;
Είναι η παλία γνωστή και πολύ καλή Εβελίνα.

τελικα η Εβελινα στην Εκκλησια , ειναι η γνωστη παλια Εβελινα ή άλλη;
και ποιο κοριτσακι η καντυ
ακου κοριτσακι 1,75 και 80 κιλα ο σουγλακος
για την νικολ μεχρι και ο προεδρος συμφωνει μαζι μου οποτε κατι τσιπρες(τζο κλπ)δεν μας νοιαζουν!
απο τριτη τεταρτη θα ναι πισω λεει η τσατσα.....βοηθεια μας.....η κομοδινοπουλου που πηγε; εξαφανιστηκε;
Μα δεν τις βγαζω ολες σκαρτες
υπαρχει εκεινη η..οχι
η η αλλη..οχι
εκεινη η ξανθια..οχι
η μελαχρινη στο..απαπαπα
![]()
και ποιο κοριτσακι η καντυ
ακου κοριτσακι 1,75 και 80 κιλα ο σουγλακος
για την νικολ μεχρι και ο προεδρος συμφωνει μαζι μου οποτε κατι τσιπρες(τζο κλπ)δεν μας νοιαζουν!
παω να παρω ποπκορν για να διαβασωEπισκεψη στην Καντυ χθες. Θα ακουλουθησει κριτικη αργοτερα, καλημερες.
δεν υπαρχει κανενας ντορος νομιζω με τη Νικολ.Σε σχεση με κατι παλτα που εχουν αναφερθει χιλιες φορες εδω μεσα η Νικολ ισως ειναι και αδικημενη.Ντορος γινεται οταν ενα ονομα αναφερεται καθε μερα εδω μεσα και συνηθως εχει να κανει με ατομα που πηγαινουν αποκλειστικα στην ιδια κοπελα και τη λενε συνεχειαΝικολ
Και συ υπερτιμημενη ? αντε τωρα θα βγουν οι αλλοι και θα λενε " Γιατι τοσος Αντινικολισμος ρε παιδια ? "
τις απαντησεις εγω τις ειδα παντως
Στελιοςχαγλ+ τον τιμοκαταλογο που ανεφαιρε ο Αλ ...
Να ο ντορος
εγω δε ψηνομαι ομως οποτε καντε ντορο μονοι σας![]()
με ατομα που πηγαινουν αποκλειστικα στην ιδια κοπελα και τη λενε συνεχεια![]()
Και επειδη πλεον τα 50αρικα δεν περισσεουν ειναι λογικο οτι ξαναπας περισσοτερες φορες εκει που ξερεις σιγουρα οτι τουλαχιστον θα θα σεβαστει η κοπελα αυτα τα χρηματα.
ναι γιατι εσενα σ'αγαπαω πιο πολυ και επειδη σε θαυμαζει κιολας να του το εξηγησεις εσυ για να μη το κανω εγω.Ο Στελιος ρωτησε σ εμενα απαντας ?
και τι απαντας ? μονο σου αναιρεσες οτι ειπες![]()
![]()
ρε τσιπρα![]()
ναι γιατι εσενα σ'αγαπαω πιο πολυ και επειδη σε θαυμαζει κιολας να του το εξηγησεις εσυ για να μη το κανω εγω.
Γιατι αναιρω αυτο που λεω?
δε με καταλαβες...Ναι ε ?πωπω
Αναιρεις γιατι "κραζεις" οσους πανε σε μια
και μετα λες οτι ειναι καλο να πας σε μια
τεςπα μαλακιες , οπου θελει παει ο καθενας , μαλακια θεμα πιασαμε
δε με καταλαβες...
Δεν ειπα να πανε σε μια.Αλλωστε ουτε εγω το κανω.Αλλα υπαρχουν καποια στανταρακια που δεν εχουν ακουστει οσο θα'πρεπε και υπαρχουν και καποια στανταρακια που ακουγονται σε βαθμο αηδιας δηλαδη.Οπως και να'χει ομως τα στανταρακια θα ακουγονται γιατι δουλευεουν με πελατεια.
Επισης ριχνοντας μια γρηγορη ματια στις κριτικες βρηκα τα εξης στατιστικα στοιχεια που καλο θα ηταν να τα κανεις καπως ομορφα καποια στιγμη μιας και σου αρεσουν οι κριτικες...
Η Μαρα εχει μεσους ορους 9,3 και 9,7
Η Ειρηνη 8,9
η Νικολ 7,9 και 7,5
Τα μπαζακια δηλαδη...
Απο την αλλη οι περιφημες Βερονικα,Αφρο και Εφη εχου κατω απο 8,00
Εντυπωση μου'κανε και θα το ψαξω και για καποιες αλλες πολυδιαφημισμενες εδω μεσα
κανω την αρχη εγω....αλλα μονο εμφανιση....και με δικο μου κριτηριο που λεει οτι η φατσα γαμει τον κωλο....ετσι;σε λαικο σπικαζΤι ακουγονται ρε συ , πφφφ
λοιπον
Ασχετα αν δεν εχω παει ποτε και μαλλον δε θα παω η Νικολ και ευα το πιστεω οτι ειναι καλες
δε θα "ακουστουν" ομως απο μενα ποτε , και αν το 90% των πελατων της δεν εχει γνωση απο pc κλτ
λογικο ειναι να μην "ακουστουν" τοσο
αν πας σε κανα καφενειο πχ ολο γιαυτη μπορει λενε και αμα τους πεις για οτι ηρθε η Εβελινα
σιγα μη καταλαβουν ... αυτο παει να πει οτι δεν ειναι καλη ?
So φαυλη κουβεντα ανοιξαμε στο ειπα και πριν :-
Βαθμολογιες τωρα .. αστα να πανε . οτι ναναι γινετε εκει ουτε τις κοιταω εγω
Ο καραμαν ας πουμε εβαλε 6 στο λαφαμ επιδη δε βρηκε χαρτι οκ ετσι του βγηκε καλα εκανε
εγω που δε βρηκα χαρτι στην κατεχακη και εστειλα την μαρα να φερε, επρεπε να το γκρεμισω τοτε
και γω προχθες που εγραψα για Μαρα πηγα να δω τι ειχα βλει στην καταχακη σαν χορο στις παλιες μου κριτικες
και για την μαρα ειδα τι βαλανε οι αλλοι και εβαλα βαθμο
Επισης σε σχεση με αυτα που εζησα στην Μετα Χιτλερικη εποχη , απ οτι ειδα την Χτιστινα ολο στο 10 επρεπε να την ειχα
Απλα δεν ειναι να ασχοληθεις με βαθμολογιες το εχω ξαναπει
εγω ουτε τις δικιες μου δε πιστευω , αν εσυ βασιεσαι στον αλλων εχει καλως
πλακα θα ειχε να τις περασω σε ξανα εξελ αλλα δε θα βγει κατι ρε ...
οπως ειπες και συ μονο εντυπωση θα μας κανουν
Βαλε βαθμο αν θες ετσι φορ φαν σε εμφανιση
Νικολ 6
Καμελια 5
Καντυ 10
Εφη 7
Μαντυ 8,5
Στελτο με ΠΜ αν δε θες εδω
καθαρα για πλακα δεν ειναι κατι παντως ...
κανω την αρχη εγω....αλλα μονο εμφανιση....και με δικο μου κριτηριο που λεει οτι η φατσα γαμει τον κωλο....ετσι;σε λαικο σπικαζ
επιστροφη πριν λιγο απο καντυ το μωρο με ειπε πως ειχε στραμπουλιξει το ποδι της κατα την εξοδο της απ το τζακουζι κ ο αλητης που ταν μεσα μεσα γελουσε κ δεν εκανε τπτ(αν τον βρω θα τον).πηγα να κανω παζαρακι για τζακουζι αλλα φαγαμε ακυρο απ την τσατσα >
αν κ η καντυ στο δωματιο δεν ειχε προβλημα αλλα το βλημα η τσατσα μιλισε με ταφεντικο κ δωσε ακυρο τελικα μπικα μεταπλο γιατι σπαστικα κ γω κ η φιλεναδα μου.Jo μην πασ κ την σπασεισ καμια μεση κ συ εεεεεεεε
![]()