Προσπαθώντας να βρω λύσεις για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ, κατέληξα στην παρακάτω πρόταση:
Προτείνω λοιπόν κάθε θρεντ να πληρεί τις κάτωθι προδιαγραφές:
Α) Minimum 10000 σελίδες ανα θρεντ
Β) Θρέντ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ που δεν φιλοξενεί συχνά-πυκνά στις σελίδες του σχόλια σχετικά με «ε
λλεηνίδες», «
πατριώτες vs αριστεροί», «
πουτανοκαψουρίαση» και «
διαπλοκές - κλώνοι» ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!
Γ) Για να μπορεί να σταθεί ένα θρεντ στο φόρουμ πρέπει να έχει τουλάχιστον άλλα 10 παρόμοια, ασχέτως αν έχουν ήδη γίνει άπειρες υπερ-αναλύσεις και εξηγήσεις επ’ εξηγήσεων!
Δ) θρεντ που δεν φιλοξενούνται εκφράσεις τύπου:
«
Γαμώ την πουτάνα τη μάνα σου»
«
Να λιώσεις απ’τον καρκίνο ρε πούστη»
«
Να σε πιάσει διάρροια στο μπουρδέλο»
ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΑ!
Τέλος, να διαγράφονται αυτόματα τα μέλη που παραπονούνται ότι δεν μπορούν να βρουν τις πληροφορίες που θέλουν στα κατάλληλα θρεντ!
Είμαι ο
dirtyliving και είμαι κλώνος γνωστού μέλους, αλλά δεν μπορώ να το πω...τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα ανοίξω ένα δικό μου θρεντ όπου θα εξηγώ τα πάντα...αφού όμως αποκαλυφθεί ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ από τους πραγματικά υπαίτιους! Τώρα βέβαια και οι πραγματικά υπαίτιοι περιμένουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια από τους πραγματικά πραγματικά υπαίτιους...οπότε θ’αργήσουμε λίγο!
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΠΑΜ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ....
Υ.Γ: Το παρών post δεν αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο μέλος/η ή διαχειριστές, γιατί κατά τη διάρκεια της συγγραφής του, είχα στο νου μου μόνο βυζιά, κώλους και τρυφερά μουνάκια!