npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μονο τριαντα η μαρτινα εκει;μωρε μπραβο η πορνοσταρ....καταδεχτηκε και τον βαρδαρη και με χαμηλο κασε;![]()
![]()
Βασικά, υπόθεση έκανα...λες να είναι παραπάνω;
μονο τριαντα η μαρτινα εκει;μωρε μπραβο η πορνοσταρ....καταδεχτηκε και τον βαρδαρη και με χαμηλο κασε;![]()
![]()
Εεεε όχι και κάποια Ντέζη! Είναι Ντέσυ... και είχα φαγωθεί να την βρω... την βρήκα όμως και τώρα... 2η σερί μέρα...
Ναι ξέρω είμαι άρρωστος, μανιακός, ζάμπλουτος και ότι άλλο έχει ο ακατανόμαστος να μου σούρει...
Το λάθος του πρωτάρη και για μένα ήταν...
Πάντως είναι πολύ καλή... Σε μένα τουλάχιστον. Στα κυβικά που μου αρέσουν και γενικά πολλά συν, για μένα πάντα!
Ανοιξε το 52 , με μια εμμανουελλα που δεν ηταν βαρδαρη λεει
βαρδιες λιγο ανω κατω μεχρι να σταθεροποιηθουν , Σημερα ανοιξαν στις 5 μεχρι οσο τους παει μαλλον
η Αφρουλα ηταν Κωλετη
Μαντζαρου 14 η Αντζελα
Σααλ ( που αλαλξε ονομα ) βραδυ η Λιλη
Τανταλου 9 η αλλη Λιλη και βραδυ Κορινα .. αυτη η κορινα ειναι του Λα φαμ ειπαμε ?
Ερημητη Πετρουλα , χθες ηταν η Μιραμπελα λεει , ( ειδα και κριτικη ) σημερα δεν ηξερε
Καλη σαν ειδηση αυτη μου ακουγεται ...
Βιλα ηρθε η Σαρα .. Καραμαν κουκου![]()
( Τουμπανιεθ για οποιον ψηνετε πηρε αλλη μια βδομαδα ρεπο δε μπορει να βρει στριγκ στο μοναστηρακι μαλλον και πεταχτηκε στο Μιλανο )
Το βραδυ η Καντυ ..
michael_k μολις χεθς εγραψα για αυτο που θες , θα ανεβασω και κριτικη ..σιγα σιγα
( εσυ γιατι δεν εγραψεςπιπερι στο πληκτρολογιο θα σου βαλω
)
Εγω την πηρα τρεις φορες με προγραμμα και εμεινα ευχαρηστημενος
τωρα φοβαμαι μη μου τα χαλασει στο απλο![]()
Το όνομα διορθώθηκε κατόπιν της υπόδειξης σου στο σωστό το Ντέσυ. Έβαλα και την κριτική μου εκεί, και αναμένουμε κριτικές και από άλλους συναθλητές.;)
Την ειδα προχθες. Μου φανηκε για μικροτερη απο 25 που λες και πολυ ομορφηΑπογοητεύομαι πάλι κ θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί κάτι για πιπίνι στην Κατεχάκη, τσέκαρα κ εκεί είναι μια καινούργια όντως με ξυνισμένα μούτρα θα έλεγα περιποιημένη όμως με καλό κορμάκι αλλά φαίνεται εντελώς άβυζη. Αλίνα είναι το όνομα της αν κρίνω σωστά πρέπει να είναι πάνω από 25. Γύρω στα 30, σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι χαλαρή στο σώμα και δεν μπήκα.
Χτες το βράδυ ξεπόρτισα είδα μερικά επιλεγμένα και παραθέτω.
Πρώτος στόχος ήταν το Τσίρκο και η καινούργια Ειρήνη, οπότε βγαίνει η Ειρήνη και ρε παιδιά χωρίς να βάλω το χέρι μου στη φωτιά αλλά 70% θα έλεγα αυτή είναι η Νικόλ από Κωλέττη...
Άφησα την περιοχή του Μύλου όπου βολοδέρνανε μπουτάκια παντού, είχε κ λεωφορεία διάσπαρτα παντού και πιπινάκια μικρά τριγύρω από εκδρομές/χορούς μάλλον. Πόσο υπέροχα είναι!
Κατευθύνθηκα στον γλυκό Βαρδάρη.
Σκέφτηκα με την μια την Σόφι που αναφέρθηκε στο Ταντάλου 9 και την Άντζελα που αναφέρθηκε στο πράσινο. Τελικά στο Ταντάλου 9 ήταν η Μαρτίνα η οποία και έμενα δεν μου έκανε κλικ... ενώ στο πράσινο είχαμε την Αλίσια. Ρώτησα την χοντρή μαυρούλα ευγενική όμως τσατσά για την Άντζελα κ λέει στην αρχή δεν έχουμε τέτοια εδώ, την πίεσα λίγο και θυμήθηκε λέγοντας ότι δεν δουλεύει εδώ άλλο.
Στο Ταντάλου 14 η πολύ ευγενική Κορίνα.
Ανορθόγραφο η μακριά-κ-αγαπημένοι "ισπανίδα Λάουρα" με τα μαστάρια που ειρωνεύεται κ λέει μαλακίες.
Σαπφούς 5 Μιρέλα η μοντελίσια, και γαμώ το κορμί της.
Προμ 11 Η Βερόνικα.
Προμ 14 Πάλι ανακάτεμα της τράπουλας με την βυζαρού Κατερίνα από Ταντάλου 14/Τσίρκο να πλασάρεται σαν καινούργια.
Απογοητεύομαι πάλι κ θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί κάτι για πιπίνι στην Κατεχάκη, τσέκαρα κ εκεί είναι μια καινούργια όντως με ξυνισμένα μούτρα θα έλεγα περιποιημένη όμως με καλό κορμάκι αλλά φαίνεται εντελώς άβυζη. Αλίνα είναι το όνομα της αν κρίνω σωστά πρέπει να είναι πάνω από 25. Γύρω στα 30, σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι χαλαρή στο σώμα και δεν μπήκα.
Απογοητεύομαι πάλι κ θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί κάτι για πιπίνι στην Κατεχάκη, τσέκαρα κ εκεί είναι μια καινούργια όντως με ξυνισμένα μούτρα θα έλεγα περιποιημένη όμως με καλό κορμάκι αλλά φαίνεται εντελώς άβυζη. Αλίνα είναι το όνομα της αν κρίνω σωστά πρέπει να είναι πάνω από 25. Γύρω στα 30, σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι χαλαρή στο σώμα και δεν μπήκα.
Την ειδα προχθες. Μου φανηκε για μικροτερη απο 25 που λες και πολυ ομορφη
Αλλα πολυ ξινισμενα μουτρα αδερφε... γι΄αυτο δεν περασα.
ειναι κανεις που εχει παρει την μιχο και την λιλη απο σφαγεια;
ποια ειναι καλυτερη;
να σαι καλα κολλητεΕγώ και τις 2, άμα γουστάρεις πιο άγριο πήδημα Λίλη πιο ήσυχες καταστάσεις Μίχο. Επίσης η Λίλη είναι πιο όμορφη.
Ανάμεσα στις 2 θα έλεγα Λίλη.
23 είναι. Πίπα καλή αλλά στο προκείμενο μεταξεταστέα!
To κορμί της πως σου φάνηκε? Ήταν σφιχτή?
πριν μια βδομαδα δηλ?