npetrak77
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μολις εξηλεωθηκεςαναφορα εν μεσω τσαρκας λιγοι εχουν κανει
2 θυμαμαι .. εσυ και καποιος kinito
Welcome
Καλώς σας βρήκα!
Μολις εξηλεωθηκεςαναφορα εν μεσω τσαρκας λιγοι εχουν κανει
2 θυμαμαι .. εσυ και καποιος kinito
Welcome
Την Κάντυ δε θα μπορέσω να την κουμαντάρω, το ξέρω!
Είμαι στο επαναστατικό mood!
Ειναι για παλιους καουμπουδες
γιατι το λες ?
Ειναι φιλικη και δεκτικη παντως να ξερεις 100 τσε βαλε )
Εγω ειμαι σε καλιτεχνικο![]()
Την Κάντυ δε θα μπορέσω να την κουμαντάρω, το ξέρω!
Από θέμα ύψους το λέω καθαρά...δεν είμαι και πρώτο μπόι...
Από θέμα ύψους το λέω καθαρά...δεν είμαι και πρώτο μπόι...
Τανταλου 9. Ψιλοανακαινηση,Αγαπουλααα.!!!...αναφορα.!! Πριν λιγο κατα της 21-22:00 σε βαρδαρη και σε επιλεκτικα στουντιο μπουρδελοτσαρκαν...
Εχουμε και λεμε απο βαρδαρη μερια νεκραααα.!! ολα στα 30ευρω αρχικη. Συμπληρωνω και επαλιθευω την αναφορα του npetrak77...η βολτα ξεκινησε χαλαρα και εβαλα τον σκληρο δισκο στο rec καταγραφοντας τα παντα, αλλα μετα απο 2 βαρελισιες ειχαμε απωλειες δεδομενων...
![]()
![]()
θελεις καινουριο δισκο
Α.Γεωργιου 16. Οπως εχει υποθει ξανανοιξε η μπουρδελαρα, και εδω πολυ καλες αναμηνησεις...![]()
![]()
...η τσατσα η ξανθια η χοντρουλα η ψιλοαχωνευτη που ηταν συνυθως Μαντζαρου 1Α, και η κοπελαρα η Νατασσιααα!! η ρωσιδουλα μας μεσα σε ενα κρεμ φορεματακι με ασπρες ψιλες μποτουλες, ηταν σκετη καυλα.!!!
![]()
Α.Γεωργιου 4. Εδω σταματησε ο χρονος.!! Λιλη.! πιπινακι 19 μαιων, μολις την ειδα μπουκαρα μεσα χωρις 2η σκεψη, αξιζε το μικρο και προστυχο πουτανακι, περισοτερα στην κριτικη που θα ακολουθησει προσεχως...
Αυτααααα.!! Καλημερας σας...
αααα και ¨μπιτας ¨ο δοκιμαζος μαλιστα .. για λαικουρα τον ειχα ...
πειτε μου οτι σταματησε η λαουρα να δωσω προωρο τελος στη ζωη μου :S
Α.Γεωργιου 24. Η Βιολετα με αλαγμενο χρωμα μαλιων προς το μαυρο ή κοκκινο δεν φενοταν καλα, μεσα σε μαυροκοκκινα σεξυ εσωρουχα...![]()
ποιο ειναι παλι το Α Γεωργιου 24; Καινουριο;;![]()
Καλημεραα.Η Μαρτινα που δουλευει παιδια?και τι βαρδια?ευχαριστω
ευχαριστωΦίλε μου, αν εννοείς την πορνοστάρ, τελευταία εθεάθη στο Ταντάλου 9. Την ψάχνω εδώ και καιρό όμως (2 εβδομάδες περίπου) και δεν μπορώ να την πετύχω. Ίσως κάποιος άλλος ξέρει...