Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 12.815
Κρίμα τα λεφτά ....για τα κομοδινα....
Όχι και έμένα μου αρέσει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό καθημερινά....μου έκανε εντύπωση γιατί το βλέπω συνέχεια αυτό το θρεντ....αλλά άμα έχεις πολλές καύλες...
Then find a girlfriend …its cheaper and clever….
Απλα

σε ολα τα αλλα που λες συμφωνω, εν μερη οτι, το bourdrela ειναι ισως απο τα λιγα σαιτ που θα βρεις τοση απηχηση, που θα μπεις θα ανοιξεις ενα θεμα και θα παρεις απαντηση (μετα απο πολυ δουλεμα) αλλα και οτι ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι απο την αλλη μερια και χτυπα τα πληκτρα, αλλα το να πηγαινεις στις πουτανες ειναι αρωστια, χομπυ, εθισμος, διασκεδαση,...το εχω παθει, το εχω περασει, μου εχει μηνει το μικροβιο και δεν μπωρω να το αποβαλω, εχω παει 8-10 φορες σε εναν μηνα σε πουτανες, και να χτυπαω και μαλακια ενδιαμεσα για να συμπληρωσω τα κενα και να αποβαλω τις καυλες, εχω φαει ενα καρο λεφτα στις πουτανες, εχω παει και θα ξαναπαω Αθηνα μονο και μονο για να γαμησω, εχω παει βουλγαριες, εχω σκοπο να παω και Γερμανια, μονο και μονο για το μουνι...και αν δεν ηταν και η πουτανα η κριση να μην εχω λεφτα και να μην ξερω τι να τα κανω, γιατι πριν ενα χρονο επερνα τα διπλα και τωρα κοντευω να πουλησω και αυτα που εχω θα συνεχιζα ακαθεκτος να

Πες με αρωστο πες με παραξενο πες με ανωμαλο οπως θες...