chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 11
Αυτο είναι το σωστό ο ένας βοηθάει τον άλλον 

Αυτό που κάνει φοβερή εντύπωση σε αυτό το θρεντ είναι ότι υπάρχουν κάποια στανταρ άτομα που ασχολούνται καθημερινά με τα μπουρδέλα στην Θεσσαλονίκη.
Αυτό δεν υπάρχει.
Δεν υπάρχει πουθενά στατιστικά. Ακόμα και το αντίστοιχο θρεντ μπουρδέλων της Αθήνας να δεις που η Αθήνα έχει πολύ περισσότερο πληθυσμό και πολλά περισσότερα μπουρδέλα. Δεν υπάρχει πιο ενεργό θρεντ από το Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά ίντερνετ ζόμπις που είναι 24 ώρες καθημερινά στο σαιτ και ποστάρουν αλλά μπουρδελιαριδες ζόμπι δεν άκουσα πουθενά. Κάθε μέρα τα ίδια άτομα....
Δεν υπάρχει αυτό . Δεν γίνετε. Ή είναι νταβατζήδες κάποιοι εδώ μέσα ή τα παίρνουν να διαφημίζουν τα μπουρδέλα. Αλλιώς δεν μπορώ να φανταστώ άτομο που θα ξυπνήσει το πρωί και θα πάει να δει τι παίζει σε κάθε μπουρδέλο και το απόγευμα το ίδιο και αναλυτικά τι γίνετε σε όλα τα μπουρδέλα και θα κάνει και κατάθεση και θα πάρει και τηλέφωνα και αυτό σε καθημερινή βάση. Δηλαδή με αυτή την λογική κάποιοι εδώ μέσα κατά μέσα όρο τρώνε σίγουρα πάνω από 1200 ευρώ σε μπουρδέλα τον μήνα. Δεν υπάρχει αυτό . Δεν γίνετε.
Εντάξει είπαμε να πας 3-4 φορές τον μήνα ή 1-2 φορές αν έχεις κοπέλα αλλά αυτό είναι αρρώστια...Και το πιο τρελό είναι ότι άντε πες ότι είχε ωραίες πουτάνες στην Θεσσαλονίκη θα έλεγα είναι μοντελοπνίκτες αλλά στην Θεσσαλονίκη στα μπουρδέλα είναι γεμάτο κομοδίνα σε ακριβή τιμή....καμία σχέση με Αθήνα.. Μου αρέσει που τρέχετε κάποιοι και κάνετε και γλωσσωφιλα σε μερικά μπουρδέλα της κακιάς ώρας που η κοπέλα πάει κάνει και ακάποτα και CIM και τρέχει και από δωμάτιο σε δωμάτιο και τρώτε και λίγο ρυζόγαλο από τον προηγούμενο χωρίς να το καταλάβετε....
Δεν υπάρχει αυτό . Δεν γίνετε. Έχω πάθει την πλάκα μου....
Δεν σας την λέω αλλά μου κάνει εντύπωση....είναι απίστευτο....είναι κρίμα....τέλος πάντων ...επιλογές είναι αυτές.....Αν καταλαβα καλα, μας την λες?
Ποιο ειναι κριμα??Δεν σας την λέω αλλά μου κάνει εντύπωση....είναι απίστευτο....είναι κρίμα....τέλος πάντων ...επιλογές είναι αυτές.....
κατσε αυτη δεν ειχε παει στις σερρες ενα φεγγαρι;Έφυγε απ τα μπουρδελα για τα προτελευταία ένσημα! Θα γυρίσει ως τσατσα για τα τελευταία![]()
+100000000Αυτό που κάνει φοβερή εντύπωση σε αυτό το θρεντ είναι ότι υπάρχουν κάποια στανταρ άτομα που ασχολούνται καθημερινά με τα μπουρδέλα στην Θεσσαλονίκη.
Αυτό δεν υπάρχει.
Δεν υπάρχει πουθενά στατιστικά. Ακόμα και το αντίστοιχο θρεντ μπουρδέλων της Αθήνας να δεις που η Αθήνα έχει πολύ περισσότερο πληθυσμό και πολλά περισσότερα μπουρδέλα. Δεν υπάρχει πιο ενεργό θρεντ από το Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά ίντερνετ ζόμπις που είναι 24 ώρες καθημερινά στο σαιτ και ποστάρουν αλλά μπουρδελιαριδες ζόμπι δεν άκουσα πουθενά. Κάθε μέρα τα ίδια άτομα....
Δεν υπάρχει αυτό . Δεν γίνετε. Ή είναι νταβατζήδες κάποιοι εδώ μέσα ή τα παίρνουν να διαφημίζουν τα μπουρδέλα.
μονο εγω δε τα παιρνω απο πουθενα οποια κοπελα φοραει μποτες την υποστηριζω εμενα να ακουτε![]()
Δουλευε πριν εναμιση χρονο στο Κεφαλληνιας. Μilf με μεγαλα βυζια, αχορταγη στο sex με χαρακτηριστικο της
οτι τα καταπινε ολα. Πηγα μια φορα ολο κι ολο. Μου εδωσε το τηλεφωνο της χωρις να το ζητησω.
Φαινεται προετοιμαζε την ιδιωτευση της! Δυστυχως ψαχνω και δεν το βρισκω για τους ενδιαφερομενους.
Την ειχε πρωτοπαρουσιασει στο forum το trelo agori!!!
Μια ευθυμη λεπτομερεια: Οταν της ειχα πει οτι ειμαι απ΄την Χαλκιδικη
μου ειπε οτι πριν βγει στο κλαρι, μαζευε ελιες στην Χαλκιδικη, αλλα
δεν εβγαινε μεροκαματο![]()
![]()
![]()