baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
efaristo moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-*Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου και εγω σου ευχομαι, να περασεις καλα σε οτι κανεις !!! :-* :-* :-*
efaristo moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-*Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου και εγω σου ευχομαι, να περασεις καλα σε οτι κανεις !!! :-* :-* :-*
Δεν κανει τιποτα μωρο μου !!! :-* :-* :-* :-* :-*efaristo moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ευχάριστο μωρό μου ,,, επίσης καλή σου μέρα..Καλα κανεις και σου ευχομαι, μια υπεροχη ημερα !!! :-* :-* :-*
Δεν κανει τιποτα, εγω μια απλη ευχη σου δινω, στο χερι σου ειναι να την κανεις πραγματικοτητα !!!ευχάριστο μωρό μου ,,, επίσης καλή σου μέρα..![]()
![]()
![]()
kalispera glikulimu :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα στα ομορφα κοριτσια και σε ολη την καλη παρεα![]()
Εσυ γιατι δεν ερχεσαι ?ama ta pas su efcume kali diaskedasi![]()
![]()
![]()
telete na katume ke ego??? :-*Εσυ γιατι δεν ερχεσαι ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι δυνατον να πουμε οχι?telete na katume ke ego??? :-*
τι ώρα να σε περιμένω σήμερα??ειναι δυνατον να πουμε οχι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα δω δεν ξερω.... εσυ ακομα σπιτι εισαιτι ώρα να σε περιμένω σήμερα??![]()
![]()
Εννοειται.kalispera glikulimu :-* :-* :-* :-* :-* :-*
όχι ρε....στο μαγαζί είμαι....σήμερα με πηδήξανε...δόξα τω θεώ....θα δω δεν ξερω.... εσυ ακομα σπιτι εισαι![]()
καλησπέρατσε, είσαι καλά?? σήμερα θα μας κάνεις την τιμή ή είσαι βραδυνός??Εσυ γιατι δεν ερχεσαι ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πιο απο τα δυο μαγαζια το 104 ή το δικο σου?όχι ρε....στο μαγαζί είμαι....σήμερα με πηδήξανε...δόξα τω θεώ....![]()
![]()
Βραδυνος είμαι, αλλα λείπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστή ?καλησπέρατσε, είσαι καλά?? σήμερα θα μας κάνεις την τιμή ή είσαι βραδυνός??
bori na peraso kapia stigmi na sas vlepo.... ti ora peripu ta iste sto magazi??? :-* :-* :-* :-*Εννοειται.![]()
![]()
Ειναι κανενας τυφλος που δεν θελει να βλεπει ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έτσι σε θέλω..δε λυγάμε στις αναποδιές της ζωής...Βραδυνος είμαι, αλλα λείπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστή ?
Εστω και για λιγο θα περασω.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()