Επισκέπτης
Ξαπλωσε και κουκουλωσου .... θα κοιμηθεις
Κάτι είπες τώρα.....1 ώρα και βάλε στριφογυρνάω στο κρεβάτι για να με πάρει ο ύπνος.....κ<ι όχι μόνο σήμερα

Ξαπλωσε και κουκουλωσου .... θα κοιμηθεις
Το κακο με σενα ειναι οτι αντι να γαμισεις καμια, η εστω κανεναν, εχεις γαμισει τις ωρες υπνου
Ε εισαι απιστευτος !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαχαχααχαχαΑυτό είναι θετικό...εγώ τουλάχιστον γαμάω τις ώρες του ύπνου μου,....άλλοι πάλι γαμάνε το επίπεδο.......![]()
![]()
![]()
![]()
τι λες ρε μήτσοΤελικα το παρελθον γυρναει παντα, επιβεβαιωνοντας τον κανονα του κυκλου.....
Τα συναισθηματα και οι αναμνησεις οργιαζουν αναμικτα, αφηνοντας το δικο τους στιγμα στην ψυχη !!!!
Δεν ξερω γιατι τα γραφω αυτα, ειδικα εδω ..... αυτο που ξερω σιγουρα, ειναι οτι ειμαι πολυ χαρουμενος !!!!!
Τιποτα φιλε μου, απλα ευφορια της στιγμης για κατι προσωπικα ....τι λες ρε μήτσοεξπλέιν
![]()
έτσι είναι μήτσο ;) αν ήσουν σωστός απέναντι σε μια γκόμενα ό,τι και να κάνει στο τέλος σε σένα θα γυρίσει ;) κι αν δεν το κάνει πιθανόν να το μετανιώνει για μια ζωή ;)Τιποτα φιλε μου, απλα ευφορια της στιγμης για κατι προσωπικα ....
Απλα ηθελα να το πω καπου .....
Σωστη η αποψη σου εν μερει, καθως παει αναλογα τις συγκυριες και τα μυαλα που κουβαλαει ο καθενας μας, ομως φοβαμαι οτι δεν εχει ουδεμια σχεση με την ολη φασηέτσι είναι μήτσο ;) αν ήσουν σωστός απέναντι σε μια γκόμενα ό,τι και να κάνει στο τέλος σε σένα θα γυρίσει ;) κι αν δεν το κάνει πιθανόν να το μετανιώνει για μια ζωή ;)
ε τότε παρεξήγησιςΣωστη η αποψη σου εν μερει, καθως παει αναλογα τις συγκυριες και τα μυαλα που κουβαλαει ο καθενας μας, ομως φοβαμαι οτι δεν εχει ουδεμια σχεση με την ολη φαση
Αυτο και λογω βροχης... (ξεπερναω ενα κρυωματακι μην το κανω χειροτερα)δεν πήγες για δουλειά σήμερα λόγω των απεργιών στα ΜΜΜ;
χέστηΑυτο και λογω βροχης... (ξεπερναω ενα κρυωματακι μην το κανω χειροτερα)
Θα πηγαινα με ταξι αλλα φοβηθηκα μην χειροτερεψω το κρυωμα....
προφυλλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα
ΚαλησπεραΚαλημερες....![]()
Καλημερα μητσο πουτσαρα........με τα μανικια σου........προφυλλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα![]()
γεια σου κι εσενα με τα ωραια σου, αλλα κοψε τα κοσμητικα....Καλημερα μητσο πουτσαρα........με τα μανικια σου........
Γιατι...ντρεπεσαι η δεν εισαι?γεια σου κι εσενα με τα ωραια σου, αλλα κοψε τα κοσμητικα....
Τα θεωρω ειρωνικα και δεν μου αρεσουν.Γιατι...ντρεπεσαι η δεν εισαι?