Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (29 μέλη και 219 επισκέπτες)

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Μηνύματα
127
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Οπως το πες..ξανθο τουμπανο!
Δεν ειναι αλλη απο την Γιασμιν που δουλευε πριν απο καποιους μηνες στην Τριγγετοαλυσιδα κ στο Κροκεων 6!
Ειχε φωτογραφηθει με την ομορφη φατσα της φορα παρτιδα στις Κυριες αν καποιους τους βοηθαει αυτο περισσοτερο!
Στα του σερβις δεν εχω προσωπικη γνωμη αλλα με βαση την κοινη λογικη δυσκολα θα ειναι κατι το ξεχωριστο!
Εντυπωσιακη γυναικα παντως για τα δεδομενα της Φυλης

thx φιλος!! λεω να παω για ενα test drive και οτι βγει...
 

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Μηνύματα
121
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
καλημερα οποιος φιλος εχει να προτεινει κατι καλο για μπουρδελο καλος....να ανταλαξουμε εμπειριες..ας στηλη πριβε...καλη συνεχεια.
 

Επισκέπτης
Το Μαράκι είναι εγγύηση.
Φίλε streetwalker και greenside, η Μαρία που ξέρω εγώ και ήταν μέχρι πριν και κανένα μήνα απογευματινή στο Ιασ33 είναι η Αλβανίδα Μαρία που έπαιζε πριν κανένα χρόνο στο Ιασ1γ. Είναι μελαχρινή κοντούλα λεπτή αλλά δεν θα τη χαρακτηρίζα μικροσκοπική (αυτό βέβαια είναι και σχετικό). Η συγκεκριμένη είχε μεγάλα βυζιά 3άρια αλλά πολύ πεσμένα. Όταν την είχα πάρει στο Ιασ1γ ήταν πολύ άπειρη σε όλα της και πονούσε πολύ με αποτέλεσμα να μην με αφήνει να μπαίνω καλά μέσα της. Θα τσεκάρω στις επόμενες μέρες να δω αν λέμε για την ίδια.
thanx for the info. 



    Πρωινή επιλεκτική εξόρμηση σήμερα για να τσεκάρω κάποιες κοπέλες σε μετάξι και φυλής. Ξεκίνησα από μετάξι όπου και έφτασα γύρω στις 09:45 αν και ήξερα ότι πιθανόν δεν θα βρω ανοιχτά τα 3-4 σπιτάκια που ήθελα.
Πρώτος στόχος ήταν το καινούριο μπουρδελάκι στην Μ.Αλεξάνδρου 28 για να βρω την Σάντρα από Φυλ71πάνω μετά από αναφορά του προφέσορα. Δυστυχώς ήταν κλειστό όπως επίσης κλειστά ήταν και τα 3 στην Κολωνού 27 που ήθελα να πάω. Είπα να περιμένω λίγο μπας και ανοίξουν και άρχισα έτσι να περιφέρομαι σαν ηλίθιος πάνω-κάτω και μέσα στα στενάκια μην έχοντας όρεξη να μπω στα σπιτάκια που ήταν ήδη ανοιχτά καθώς ήξερα τι θα βρω μέσα. Τελικά μπήκα σε 2:

Ιας31 – Μια μελαχρινή μαυριδερή με άσχημο δέρμα εντελώς αδιάφορη με 10 ευρώ βασικό πρόγραμμα.

Έξω απ’το Ιας30 ις ο πούστης τσάτσος μιλούσε με τον ξανθό εύζωνο την Έλσα που ήταν στο μέσο του διαδρόμου.

Κολ53 – όπου ήταν μια χοντρή μελαχρινή με κοντό μαλλί νομίζω, αγελαδίσιες βυζάρες, μέσα σε μαύρο κομπινεζόν. Τσακωνόταν με 2 πάκια που ήθελαν να μπουν με 10 ευρώ και οι 2, ενώ ο ένας προσπαθούσε να της πιάσει τα βυζιά και αυτή τον έβριζε στη γλώσσα της.

Μετά από κανένα 45λεπτο και αφού δεν είχε ανοίξει ακόμα το μεγ.αλ.28 έφυγα απογοητευμένος για φυλής.

Διδ20 – Άντζελα ξανθό μιλφ κοντό με αλογοουρά, λεπτή με λευκό δέρμα μέσα σε μαύρο κομπινεζόν (ελ.στοματικό τελειωτικό). Είπα να περάσω αλλά το κορμί της ήταν αρκετά καλυμένο και φοβήθηκα δυσάρεστες εκπλήξεις του τύπου μικρό, χαλαρό και πεσμένο βυζί το οποίο πραγματικά με τρομοκρατεί πολλές φορές και χάνω τη στύση μου. Σε συνδυασμό με την μαλάκω τσατσά από αγκύρας 12 την έκανα.

Διδ16 – Η Εύα...πάλι!!Είναι ευγενική γυναίκα (όχι του γούστου μου σε εμφάνιση) αλλά όποτε πάω αυτή συναντώ.

Πήγα προς φωκαίας να τσεκάρω την Κλόντια που ανέφερε ο Amadeus.

Φωκ27πάνω – Κλόντια λοιπόν, κοντή λεπτή με μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο δερματάκι και κωλαράκι, βασικό πρόγραμμα. Ήταν πολύ ευγενική και χαμογελαστή όπως και η τσατσά. Σκέφτηκα να περάσω αλλά το πολύ μικρό βυζάκι σε συνδυασμό με το μέτριο πρόσωπο (με βάση τα δικά μου γούστα) με απέτρεψε. Ίσως άλλη φορά.

Φωκ27 ις – Πήγα να δω την Βικτώρια αλλά έπαιζε μόνο η Γιάννα με ελ.στοματικό την οποία έχω ήδη πάρει. Είναι καλή κοπέλα με καλές σχετικά υπηρεσίες (αναλόγως βέβαια τι ψάχνει ο καθένας από μια κοπέλα) αλλά όχι ο τύπος που θα πάω ξανά και ξανά. Ταιριάζει πιο πολύ σε pse αναζητήσεις.

Φωκ22πάνω δεξ. – Εντελώς αδιάφορη μαυρομάλλα (νομίζω...) με ελ.στοματικό.

Φυλ80 – Όμορφη κοπέλα καστανή κοντούλα με ωραίο συμμετρικό κορμάκι και στριμωγμένα μεγαλούτσικα βυζιά στο σουτιέν. Πρέπει να είναι γνωστή στη φυλής αλλά εγώ δεν τη θυμάμαι καθόλου. Επίσης δεν θυμάμαι και πρόγραμμα (σόρυ ρε παίδες τι να κάνουμε...). Έχει κανείς άποψη για τις υπηρεσίες τις καθώς και το όνομα της, γιατί θέλω να την πάρω;

Φυλ65πάνω – Η γνωστή μικρόσωμη μελαχρινή Αλεξάνδρα.

Αγκ12 αρ. - Ανοιχτό αλλά χωρίς κοπέλα.

Αγκ12 δεξ – Η Ιβάνα από διδ20.

Απογοητευμένος και αρκετά εκνευρισμένος με τον εαυτό μου καθώς δεν ήξερα και εγώ τι ήθελα κατηφόρισα για κατάθεση αλκιβιάδου στην Νταϊάνα έτσι για να φύγει λίγο η ένταση.   


 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846
θυμάται κανείς ποιος ήταν ο Σπύρος Πάτσης?? :think: :think:
 

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.339
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Εχθές βράδυ επισκέφθηκα την Μιράντα στο 71 πάνω. Παρόλο που έχω πεί καλά λόγια για την κοπέλα, τα οποία φυσικά και ισχύουν, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να περάσω ξανά μαζί της αφού είδα η τσατσά να βάζει πακιστάνια μέσα.
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
Μάλλον θα κάνουν αυτό που κάνουν και οι Ρουμάνες.
Θα γαμιώνται για να μη τα αποχωριστούν.

ναι τις καριες τις Ρουμανες , ειναι αγαπησιαρες οπως λεει και ενας φιλος αλλα εχουν ενα ελαττωμα...ειναι πουτανες!

η κρίση δε θα φέρει (μόνο) μείωση των τιμών και επιδείνωση της ποιότητας, θα φέρει και αύξηση της προσφοράς.

σωστο,

και ολη αυτη την αθλιοτητα που περιγραφετε εσυ και ο profesor , αυτες την επελεξαν και αυτες την υπερασπιζονται φανατικα...οποτε εθελουσια και δικαια γαμιουνται για 5ευρω !

υγ:σορυ για το οφ τοπικ
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Δεν υπαρχει αυτο το σπιτακι στον καταλογο?
Το Μεγ Αλεξάνδρου 28Α δεν έχει μπει ακόμα στον κατάλογο!!

Προφέσορα πάντα χαίρομαι όταν διαβάζω τις ενημερώσεις σου γιατί σχεδόν πάντα πηγαίνεις σε κάποια συγκεκριμένα σπιτάκια του μεταξουργείου στα οποία εγώ πηγαίνω σπάνια. Κατά μία έννοια με συμπληρώνεις. :thumbsup:
Μάλλον αναφέρεσαι στη Σάντρα. Όσο ήταν στο φυλ71α απογευματινή βάρδια ήθελα να την πάρω
Την αλεξάνδρα την είχα πάρει πριν κανένα μήνα. ......
Αφού σου είναι χρηστικές οι ενημερώσεις μου χαίρομαι και εγώ!!Η Σάντρα και η Αλεξάνδρα είναι ωραία μωρά.Για την Αλεξάνδρα όπως σου είπα αμφιταλαντεύομαι,θα κρίνω την κατάλληλη στιγμή αν πρέπει να περάσω στο δωμάτιο.

Ως αποκλεισμό της εννοείς το μαύρισμά της εδώ;
Αναφέρομαι σε κανονικό αποκλεισμό!!

μικρα μικρα απο απογευματινη βολτα σε ενα μετριότατο μεταξι το οποιο ομως στο τελος με αποζημίωσε με παρουσια που ειχα καιρο να δω.

αντε και καλη συνεχεια
Πολύ καλή ενημέρωση χρωματισμένη με αστεία περιστατικά και ατάκες!!

Αγαπητέ καθηγητά,

Όντως η εικόνα είναι scary.
Για τις μέρες που έρχονται.


Σε συμπληρώνω λοιπόν για να δεις και την άλλη πλευρά του πράματος, η κρίση δε θα φέρει (μόνο) μείωση των τιμών και επιδείνωση της ποιότητας, θα φέρει και αύξηση της προσφοράς.
Θα γαμιούνται (για κέρματα) οι αδερφές μας και οι γυναίκες μας.

Δε το βλέπεις και έτσι?
Αύξηση της προσφοράς θα υπάρχει αλλά θα έχει μειωθεί η ζήτηση γιατί δεν θα χουμε να φάμε σε λίγο έτσι όπως πάμε!!Όσες ελληνίδες έχουμε εδώ που αξίζουν θα πάθουν το ίδιο που έπαθαν και οι γυναίκες του πρωην Ανατολικού μπλοκ.Θα φυγαδευτούν απο ντόπια και ξένα κυκλώματα που βρίσκονται σε συνεργασία σε εύρωστες οικονομικά χώρες.Το ίδιο ισχύει και για τις αλλοδαπές πόρνες θα πάνε αλλού όπου θα μπορούν να τις πληρώσουν.Όσες πόρνες δουλέψουν Ελλάδα θα είναι σάπιες.Εξάλλου επειδή η Ελλάδα είναι μικρή χώρα οι Ελληνίδες για να γλυτώσουν την κατακραυγή θα φύγουν για εξωτερικό ως ένα δεύτερο λόγο.
p.s: Προσωπικά όσες ελληνίδες γυναίκες έχουν ιδανικά και δεν προτιμήσουν τον εύκολο τρόπο στα δύσκολα χρόνια που έρχονται και προπάντων οι όμορφες που έχουν ένα άτου παραπάνω στον πληρωμένο έρωτα τις σέβομαι και τις υπολήπτομαι.Θέλω να πιστεύω οτι υπάρχουν ιδανικά ακόμα!!
ps2: Mην ανησηχειτε για τις πόρνες κατ' επάγγελμα (δεν συμπεριλαμβάνονται τα θύματα traficking).Oι τίμιοι άνδρες και γυναίκες θα τραβήξουν το μεγαλύτερο μανίκι της κρίσης!!
Τα μεγαλύτερα θύματα της κρίσης κύριοι θα είμαστε εμείς αν το έχετε καταλάβει που θα μας βγαίνει ο κώλος για ένα μεροκάματο και όχι οι πουτάνες!!


ναι τις καριες τις Ρουμανες , ειναι αγαπησιαρες οπως λεει και ενας φιλος αλλα εχουν ενα ελαττωμα...ειναι πουτανες!

σωστο,

και ολη αυτη την αθλιοτητα που περιγραφετε εσυ και ο profesor , αυτες την επελεξαν και αυτες την υπερασπιζονται φανατικα...οποτε εθελουσια και δικαια γαμιουνται για 5ευρω !

υγ:σορυ για το οφ τοπικ
Όπως είδες πιο πάνω φίλτατε συμφωνώ εν μέρη μαζί σού!!Γιατι τα θύματα traficking που δυστυχώς υπάρχουν και στην χώρα μας και δουλεύουν και σε οίκους ανοχής δεν το έχουν επιλέξει!
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Και μόλις ξεκίνησε βροχή στη Φυλής.
Ας βάλω τη μπουγάδα μέσα.
 

Επισκέπτης
Ροκαβλόν έχεις μπει για τα καλά στην ενημέρωση !!!
Καλή "δύναμη" ...  

:rockon: :rockon: :rockon:
Προσπαθώ στρατηγέ, απλά οι δικές μου ενημερώσεις έχουν να κάνουν κυρίως με την ατμόσφαιρα της τσάρκας παρά με τις κοπέλες καθ' εαυτές ;)
Να 'σαι καλά!
 

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το κοριτσακι στο διδυμου 20,την αντζελα την προτεινω,αντεχει σφυροκοπημα :pipa3:....ανεβαζω κριτικη
 

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Μηνύματα
160
Κριτικές
13
Like
201
Πόντοι
11
Η Ντανιέλα=Ολίβια=Ρωξάνα της ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΞΕΠΕΤΟ-ΤΡΙΓΓΕΤΟ-ΑΛΥΣΙΔΑΣ: ΣΥΓΓΡΟΥ 144, ΙΣΜΗΝΗΣ 2, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37, ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198

Ως πότε θα ανεχόμαστε Φαστφουντάδικα ξεκωλάδικα αλυσίδες τύπου Ισμήνης και τριγγέτα .Τα μαγαζιά αυτά είναι μπουρδέλα και μάλιστα χειρότερα και απο το μετάξουργείο.Οι υπηρεσίες που προσφέρουν για 50-80 € είναι αστείες.Πρέπει να μποϋκοτάρουμε αυτές τις πηδοαλυσίδες...ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ McDONALDS.  
 

Επισκέπτης
Παίδες, κανένα καλό που να δίνει κώλο στη Φυλής στην πρωινή βάρδια, έχετε να προτείνετε; Την προηγούμενη βδομάδα έκανα μια βόλτα κατά τις 3 μετά το σχόλασμα, αλλά τζίφος.
Λοιπόν, τελαυταία η προσφορά κώλου έχει πέσει κατακόρυφα στην πρωινή βάρδια.
Μαγαζιά που πουλάνε κώλο!
Φυλής 71Α: Συνήθως όλες εκτός από την Πολωνέζα πανάθεμά την!
Φυλής 92Β: Δίνει η Μίκη αλλά τελευταία λείπει. Πολλές φορές βρίσκεις και άλλα πιπινάκια με πρωκτική προσφορά.
Φυλής 86Α: Τζούλια! Σταθερή αξία! Ίσως το καλύτερο πρωκτικό στην πρωινή βάρδια αυτή τη στιγμή!
Φυλής 84Α: Αν πετύχεις την Ιρένα δίνει, υποτίθεται. Μην το δοκιμάσεις θα κλαις τα λεφτά σου.
Φυλής 66Δ: Η Άννα με την μεγαλύτερη σούφρα των Βαλκανίων. Αρκετά καλή περίπτωση αν εξαιρέσεις ότι πρέπει να τον χτυπάς δεξιά αριστερά για να νιώσεις τοιχώματα.
Φυλής 40: Κλασσικό κατάστημα κώλου. Δυστυχώς τελευταία εκδίδεται η Ναταλί από Διδυμου 27 όροφο με τις κάκιστες κριτικές. Αν επίσης πετύχεις μια άσχημη Χριστίνα κάνε επιτόπια μεταβολή και έξοδο.
Φυλής και μονής Προδρόμου: Μια αδύνατη, άβυζη ξανθιά μιλφ προσφέρει αλλά δεν έχει δοκιμαστεί.
Διδυμου 27: Η Ελληνίδα Βάλια! Την πήρα πριν μια βδομάδα και με ικανοποίησε. Αφήνει και δαχτυλοσκοπήσεις.
Διδύμου 18: Η Σύλβια που δουλεύει πρωί και απόγευμα. Λίγο ψυχρή αλλά έχεις 100% επιτυχία στον κώλο!
Αλκιβιάδου Β κ Γ: με εξαιρετική πρωκτική παράδοση!
Κλασσικό κωλάδικο είναι επίσης και το Αχιλλέως 51 στο Μετάξι αλλά συνήθως φέρνει φόλες, όπως και το Αχιλλέως 40 που προχθές εξέδιδε τον ασχημότερο ίσως κώλο της φετινής σαιζόν!

καλή τύχη του κώλου σου εύχομαι.

Ο Πύρκαυλος ξέρει πολλά. Είναι πρωινός τύπος.
Πάω πάντα μετά την εκκλησία γι' αυτό...
Ευχαριστώ για την προτίμηση ;)
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.968
Πόντοι
6.955
Γαμάς στην εκκλησία;
 

Επισκέπτης
Ναι, αλλά δε βλέπεις το αδιέξοδο?
Τι θα κόψουν?
Οι Ρουμάνες γιατί το κάνουν?
Γιατί δεν το κάνουν και οι Σέρβες ας πούμε;
Είναι και η κουλτούρα του κάθε λαού στη μέση!
Επίσης, είναι παραπλανητικό το να λέμε ότι γαμιούνται για 5 ευρώ, καθώς η άλήθεια είναι ότι γαμιούνται ουσιαστικά για 1 ευρώ το λεπτό.
Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη συναλλαγή, αλλά 100+ ευρά μεροκάματο δεν είναι εξαθλιωτικό σε καμιά περίπτωση.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
25
Πόντοι
1.246
τωρα...

περγαμου 27αναταλι...με το τεραστιο στρογγυλο προσωπο σα χελωνονιτζακι,μετρια μεσα...

περγαμου 27βθεια ευα

αλκαμενους 117ενα κοντουλι μελαχρινο,μαλλον η λατινοαμερικανα που εγραψε κριτικη ο μπακαλης

αλκαμενους 113ναταλι

τροφωνιου 11 ισογειοενα γυφτακι

τροφωνιου 11 οροφοςη μελινα,προτζιλφ με πολυ κοντο πλατινε καρε

τροφωνιου 13 αριστεροη γυφτισσα με το ξανθο μαλλι,"τσιμπουκατσι" κτλ

φυλης 92 δεξι παλιοενα καστανομαλλικο μοντελακι,που δουλευει και πρωινα,με σκουλαρηκι καπου στο προσωπο,που πιανεται απο το στυλο και μοστραρει τον κωλο της στη μουρη καθε καθημενου με τη σειρα

φυλης 71 πανωενα ξανθο μπαζακι με καρε,που προσπαθουσε να το παιξει βυζαρου

φ 71 κατωλαικο προσκυνημα,αν καταλαβα καλα ηταν η τζουλια μεσα

φ 69 πανωχριστινακι

φ 69 κατωμια ψηλη μαυρομαλλα με ασχημα δοντια και μια καυλιαρα τσα2 ξανθια με γυαλια

φ 67μια εντυπωσιακοτατη βραζιλιανα με κορμαρα και χειλαρες

φ 65 κατωη πιο ομορφουλα που ειδα σ ολη την τσαρκα...μελαχρινη μετριου αναστηματος

φ 65 πανωαλεξανδρα

φ 59 πανωσακιρα

φ 59 κατωη μουναρα που ειναι χρονια εκει ,ψηλη με ξανθιες ανταυγειες και κωλαρα,που εκανε ακαποτο απο παλια και μεσα συμφωνα με τις κριτικες ειναι κομοδινο...δε θυμαμαι ονομα...και δευτερη κοπελα με κορμι μοντελου

φ 66 αυτο που δουλευε το κατερινακιενα καινουργιο(ειπαν) προμιλφακι ενδιαφερον,με φουλ προγραμμα

φ 66 το αλλο που ηταν ανοιχτομια ψηλη μελαχρινη καινουργια απ οτι ειπαν

φ 80*η μαρια η αλβανιδα που δουλευε ξανθιππης και τροφωνιου,με αλλη μια που δεν προσεξα

φ 84α*ενα μελαχρινακι με πονηρη φατσουλα

φ 54 δεξιμια χοντρη(μπαζο)

φ 54 αριστερομια φυσικη ξανθια,λευκη,με λαγνο βλεμμα  

ξανθιππης 2η αλεξανδρα με τα βυζια

επισης πετυχα τη ρωξαννα σ ενα φωκαιας(δεν ξερω νουμερο)...βγηκε γυμνη στο σαλονι...μιλαω για τη ρωξαννα με τα ωραια μεγαλουτσικα βυζια,ωραιο κορμακι,πολυ γλυκο προσωπο και ωραιο χαμογελο,που δουλευε μονης προδρομου
 

Επισκέπτης
τωρα...

επισης πετυχα τη ρωξαννα σ ενα φωκαιας(δεν ξερω νουμερο)...βγηκε γυμνη στο σαλονι...μιλαω για τη ρωξαννα με τα ωραια μεγαλουτσικα βυζια,ωραιο κορμακι,πολυ γλυκο προσωπο και ωραιο χαμογελο,που δουλευε μονης προδρομου
Το κομοδίνο που εκδίδεται σε ντουέτο τα πρωινά στο Φωκαίας 19;
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
25
Πόντοι
1.246
Το κομοδίνο που εκδίδεται σε ντουέτο τα πρωινά στο Φωκαίας 19;
δεν ξερω τα νουμερα φωκαιας...οπως την περιεγραψα ειναι...στο δωματιο οταν την ειχα παρει ηταν ψοφια οντως...βαζει και κρεμα απ οσο θυμαμαι και κανει ελευθερο στοματικο.το σπιτακι απ την αριστερη μερια οπως κατεβαινουμε τη φωκαιας με περιποιημενο σαλονακι
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom