Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 245 άτομα (26 μέλη και 219 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
4.696
Κριτικές
165
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μετά από κριτική για το Ξανθίππης 2 και ψάχνοντας την Αλίνα, που παλιά ήταν στο Τροφωνίου 11 (την οποία δεν βρήκα τελικά), είπα να κάνω μια απογευματινή βόλτα από Λιοσίων.

Η κατάσταση τραγική, καθώς 9 στα 10 μαγαζιά τα οποία επισκέφτηκα είχαν μέσα χοντρές και εννοείται ότι σε ελάχιστα υπήρχαν μέσα πελάτες. Δυστυχώς ονόματα δεν θυμάμαι, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έμπαινα σε κόπο να ρωτάω, αφού έφευγα τρέχοντας.

Η ποιότητα όχι απλά χαμηλή, αλλά υπό του μηδέν
 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.448
Κριτικές
89
Like
108
Πόντοι
4.065
εθεαθη σημερα το απογευμα κατα τις 17.20, ξανθο 30something τουμπανο με ροζ εσωρουχα στο Φυλης 65Β...καινουργια κοπελα ειπε η υπηρεσια, κι εγω 1η φορα την εβλεπα, ονομα δν ρωτησα... εχει κανει κανεις το test drive?? αξιζει ή θα κλαιμε?
Οπως το πες..ξανθο τουμπανο!
Δεν ειναι αλλη απο την Γιασμιν που δουλευε πριν απο καποιους μηνες στην Τριγγετοαλυσιδα κ στο Κροκεων 6!
Ειχε φωτογραφηθει με την ομορφη φατσα της φορα παρτιδα στις Κυριες αν καποιους τους βοηθαει αυτο περισσοτερο!
Στα του σερβις δεν εχω προσωπικη γνωμη αλλα με βαση την κοινη λογικη δυσκολα θα ειναι κατι το ξεχωριστο!
Εντυπωσιακη γυναικα παντως για τα δεδομενα της Φυλης
 

Επισκέπτης
Bόλτα σε Αγ.Παντελεήμονα και Μεταξουργείο στην πρωινή βάρδια σήμερα και είδα τα εξής:
Στο Διδύμου 20 ήταν η υποκριτικά ευγενική τσατσά,λεπτή με ξανθά μακριά μαλλιά που είχα μαυρίσει στο Αγκύρας 12 σε κριτική μου για την Χριστίνα.Φοβούμενη τότε οτι θα της ζητήσω πίσω τα λεφτά μου πέσαν οι μάσκες απότομα και έγινε αναιδής μαζί μου.Μάλιστα μου είχε πει και να μην ξαναπατήσω λές και το μπουρδέλο ήταν τσιφλίκι της.[size=14pt] Ελπίζω ο πρόσφατος αποκλεισμός της σαν υπηρεσία [/size]να την έκανε να βάλει μυαλό και να μην αντιμιλάει στους καλούς πελάτες της αλυσίδας και σε οποιονδήποτε δυνητικό πελάτη
Ως αποκλεισμό της εννοείς το μαύρισμά της εδώ;

Φυλής 66Δ αριστερό ισόγειο η Άννα η Ρουμάνα μέτριας εμφανίσεως αλλά μέσα κάνει πολύ καλή σπάτουλα η γλώσσα της.Κάνει γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.
Πρέπει να εννοείς την αθίγγανη Κατερίνα=Ραμόνα=Άννα από Φυλής 54άνω, Αλκιβιάδους 16Γ, Φώκαιας 17άνω και ρεπατζού στούντιο.Βουλιαγμένης 68, Κων/λεως 80.Αισχρή πίπα, και συμμετοχή:

Φώκαιας 22.Στο πάνω δεξιά κοπέλα κανονικών κιλών με πολύ λίγα περιττά κιλά,λευκό δέρμα και καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα με 69.Το κωλαράκι της είχε κάποιες ραβδώσεις απο χτύπημα με ζωστήρα.Οφείλω να την αναφέρω αυτή την δυσάρεστη παρατήρηση στο φόρουμ για να σταματήσει η κακοποίηση των κοριτσιών απο κάποια υπάνθρωπα κτήνη νταβατζήδες.
:thumbsup: Δεν θα σταματήσει φίλε μου.
Η Ντανιέλα=Ολίβια=Ρωξάνα της ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΞΕΠΕΤΟ-ΤΡΙΓΓΕΤΟ-ΑΛΥΣΙΔΑΣ: ΣΥΓΓΡΟΥ 144, ΙΣΜΗΝΗΣ 2, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37, ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198:
 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.648
Κριτικές
40
Like
3.337
Πόντοι
4.587
Πρωινή καταδρομή.


Φωκ. 27 άνω: η Κλαούντια, κοντοπούτανο, με μακρύ μαλλί, έντονο βάψιμο και μπότες. Λόγω αναλογιών, πέρασα στα ενδότερα. της λείπει λίγο ο "αέρας", αλλα είναι φιλική, χαμογελαστή, με μικρή συμμετοχή και βογγητά, υπέροχο πρόσωπο/μάτια, μικρό βυζάκι, κολαράκι βερίκοκο. ότι πρέπει για τον farkeli !

Καλή συνέχεια
α) Ωραίο πατούρι η Κλαούντια που την είδα και εγώ, αλλά λείπουν οι κριτικές για να πεισθούμε για τις υπηρεσίες της. Ανέβασε κριτική αν θες για να ενημερωθούμε σχετικά.
β) Η Γιάννα το ουκρανίδι που δουλεύει στο ισόγειο, είναι εξ ίσου καλό και οι υπηρεσίες της αρκετά καλές για αυτή την εποχή όπου πλανάται η νοοτροπία της ξεπέτας/κουτοπονηριάς και αγένειας από τις διάφορες που δουλεύουν στα πέριξ. Οι παροχές της, όπως έγραψαν και οι άλλοι αξιότιμοι έμπειροι συναγωνιστές είναι: βαθύ ακάποτο τσιμπoύκι/γλύψημο και ρούφιγμα των δύο μπαλών/παθιασμένα γλωσσόφιλα/τελειωτικό χύσιμο στο στόμα και στη μάπα της ταυτοχρόνως με τελειωτική αποστράγγιξη του Περικλή (φραπές καλαμάκι) με τη χρήση των χειλών της (ηλεκτρική σκούπα hoover). Αξίζει το εικοσάρικο ακόμη.
 

greenside

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
319
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
1.295
μικρα μικρα απο απογευματινη βολτα σε ενα μετριότατο μεταξι το οποιο ομως στο τελος με αποζημίωσε με παρουσια που ειχα καιρο να δω.

Ξενινησα με τα 2 στο Κολοκυνθούς 63 το οποιο ειχε μεσα μετριοτατες παρουσιες που δεν χρήζουν περαιτέρω αναλυση.
αναφαιρωμαι μονο για την χοντρη τσατσα που δουλευει και στο Ιασωνος 43, που εχει παντα μια ατακα να πει για τον καθε ενα ειτε μπαινει μεσα ειτε οχι. πριν 2 εβδομαδες στο Ι 43 ειχε πει το κορυφαίο οταν μετα την εμφανιση της κοπελας ολοι φυγαμε προς την εξοδο.
- "α ρε, επρεπε να ημουν εγω τωρα στα 27 μου πουτανα να σας εδειχνα....."  :2funny: :2funny: :2funny:
σημερα περιμεναμε στο σαλονι 3 ατομα ο ενας ηταν περιπου 55-60 ετων. οποτε με το που κανουμε να φυγουμε λεει σε αυτον.
- "ελα, για τη ηλικια σου ολες καλες ειναι..." :2funny: :2funny: :2funny:

συνεχεια στο Ι43 οπου ηταν μια ευτραφής κοπελα (αδιαφορη) με 15€ το φουλ και 10€ το απλο.
Ι46 αριστερο 2 κοπελες. η μια ηταν αδιαφορη και η αλλη κοπελα ηταν προς το μελαχρινο με κανονικο σωμα, 1,70 λιγα πιασιματα και αρκετα μεγαλο στηθος. φορουσε ασπρα εσωρουχα. ενδιαφερουσα ειδικα για το στηθος της. 15€ εκαστος
Ι46 το δεξια. και εδω 2 κοπελες. μια ευτραφης κοντη, περιπου 1,60 επανω σε παπουτσια μπουλτοζες και η αλλη μελαχρινη λιγοτερο ευτραφης. αδιαφορες για τα γουστα μου.
Ι37Β μιας κοντη ξανθια κοπελα με γυμνό μικρο στηθος στο σαλονι κανονικο σωμα 10€ κανονικο προγραμμα.
Ι30Β η γνωστη κοπελα δασκαλα γαλλικων, πιάνου κλπ κλπ στα 15€
Μ Αλεξανδρου 15 οπου μερικες μερες αναφερθηκε οτι βρισκετε στην απογευματινη βαρδια η Ζανα. ομολογουμενος εχει αλλαξει κατα την δικη μου αποψη προς το χειροτερο. οταν μαλιστα περνουσα απο το εξω κατω τον γυρισμο της βολτας μια παρεα που συναντησα απ' εξω μου λεει (νομιζωντας οτι θα μπω) "φιλε ουτε να το σκεφτεις...) δεν λεω απο υπηρεσιες οποιος εχει εμπειρια γνωριζει αλλα η ενφανιση της εχει χαλασει. 10€
Μ Αλεξανδρου 17 μια ξανθια με αρκετα πιασιματα μαλλον αδιαφορη στα 10€
Μ Αλεξανδρου 22Β μια μικροκαμωμενη κοπελα με κοντο καρε μελαχρινο με ελαχιστα πιασιματα στα 10€. ενδιαφερον περιπτωση μου φανηκε. εαν δεν ευρισκααλλου στοχο εκει θα πηγαινα.
Μ Αλεξανδρου 22Α η μελαχρινη κοπελα (αλβανιδα εαν θυμαμε καλα) που δουλευει και στο Ιασωνος 27Α σε πρωινη βαρδια συνήθως
Κολωνου 48 μια γεροδεμενη κοπελα μελαχρινη με 10€
Κολωνου 53 μια ψιλη κοπελα απο ρωσια με σχιστά ματια. ειναι η μοναδικη πλην της Χριστινας στη φιλης που βλεπω με τετοια χαρακτηριστικά. 1,70 με ελαφρος μακρύ μαλλι μαυρο
Κολωνου 47 στο κατω μια αδιαφορη ευτραφης κοπελα
στο επανω μολις ανεβηκα βλεπω μια μαυρη με λιγα παραπανω κιλα και μια μελαχρινη με λιγα κιλα περισσοτερα (αδιαφορες). 10€
κανω κινηση και αρχιζω να κατεβαινω τα σκαλια οποτε γυριζει η μαυρη και μου λεει
- "μισο λεπτο ειμαστες 3 κοπελες. περιμενε να δεις και την αλλη"
δεν δίνω σημασία και συνεχιζω να κατεβαινω τα σκαλοπατια. Ξαναγυρναει η μαυρη και μου ξαναλεει
- περιμενε σου λεω να δεις και την αλλη !!!!!.
και εκει που κατεβαινα μου λεει ενας τυπος που ηταν μαζι με τις κοπελες
- "ε, φιλε ειμαι και εγω εδω στα 15€". οποτε σταματαω το κοιταω και του λεω
- σοβαρα μιλας τωρα. ανεβαινω.... οποτε συνεχισα για αλλες παραλιες...

αφησα για το τελος 2 σπιτια για συγκεκριμενο λογο.
το ενα ειναι το Ι33 οπου και κατεθεσα. κριτικη θα ακολουθησει. ηταν η μαρια με το μικροσκοπικο αλλα ξεμυαλιστικο σωματακι.
και τελος στο Ιασωνος 31 ηταν μια κουκλιτσα ξανθια με μαλλι πιασμενο κοτσο. το πολυ στο 1,60 υψος και σωματακι αψεγάδιαστο και πετιτ, λευκου χρωματος. ειναι αυτο που λεμε μπουκια και συχώριο. μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν μπηκα μιας και μου φανηκε μαζεμενη πολυ. μαλλον ειναι καινουρια η κοπελα. μπορει να μην μιλαει καθολου και ελληνικα. εαν ειναι καλη στο δωματιο μαλλον θα ειναι απο τα κοριτσια που θα αφήσουν εποχη. κατα την δικη μου εκτυμηση ειναι το πολυ 22 ετων.
το νου σας ρεμαλια, το κοριτσι κινδυνεύει να σπασει εαν οι κινησεις δεν ειναι προσεκτικες.

αντε και καλη συνεχεια
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
72
Πόντοι
1.886
Καλώς ήρθες ...  :)
και πάντα καλές ενημερώσεις !

...
Φωκ. 27 άνω: η Κλαούντια, κοντοπούτανο, με μακρύ μαλλί, έντονο βάψιμο και μπότες. Λόγω αναλογιών, πέρασα στα ενδότερα. της λείπει λίγο ο "αέρας", αλλα είναι φιλική, χαμογελαστή, με μικρή συμμετοχή και βογγητά, υπέροχο πρόσωπο/μάτια, μικρό βυζάκι, κολαράκι βερίκοκο. ότι πρέπει για τον farkeli !
Καλή συνέχεια
Την είδα και την "τίμησα" (όπως ήταν σχεδόν "προμελετημένο") συνάδελφε amadeus_gr ...  ;)
Αλλά από την μια η μαλακία που με δέρνει από την άλλη η βαρεμάρα που δεν με αφήνει,  δεν κάθησα να γράψω ενημέρωση και (προφανώς) κριτική

:2funny: :2funny: :2funny:

...
Στο επανειδείν μάγκες!
Ροκαβλόν έχεις μπει για τα καλά στην ενημέρωση !!!
Καλή "δύναμη" ... 

:rockon: :rockon: :rockon:


[size=20pt]Πέμπτη βράδυ...Μία νύχτα που με αυτοπροσδιόρισε και με έφερε στη θέση μου απότομα μια και καλή.
[/size]
Εχω κανονίσει με γκομενάκι που θα εξελισσόταν σε σίγουρο γαμήσι έξοδο το βράδυ.Αφού έκανα μπάνιο και ετοιμάστηκα όλο χαρά και αυτοπεποίθηση μασουλώντας τσίχλα πήγα να πάρω το αμάξι και να φύγω.
...
Αχ..... Φυλής ο δυναστής της ψυχής μου...
Βαρύ το τίμημα να είσαι Φυλιανός...
Xeiroglykanos γράφεις "ιστορία" !!! 
Τι να λέμε τώρα ...

:rockon: :rockon: :rockon:

 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
537
Πόντοι
7.065
καλησπερα φιλοι και συναγωνιστες.καποιος συναγωνιστης αναφερει για καποια λια,ελληνιδα,37 ετων,στο βεργας μεταμεσονυχτια.
το ονομα η ηλικια και η ολη περιγραφη με κανει να υποψιαζομαι οτι ισως προκειται για την επιστροφη
της λιας που δουλευε καποτε στη φυλης 109 πανω προ 7ετιας.θα προσπαθησω να μαθω και περισσοτερα αλλα οποιος ηταν πελατης της λιας ας κανει και ενα κοπο και αυτος να παει να δει μηπως πραγματι εχουμε και αλλη μεγαλη ελληνικη επιστροφη(μετα την επιστροφης βαλιας)
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
72
Πόντοι
1.886
καλησπερα φιλοι και συναγωνιστες.καποιος συναγωνιστης αναφερει για καποια λια,ελληνιδα,37 ετων,στο βεργας μεταμεσονυχτια.
το ονομα η ηλικια και η ολη περιγραφη με κανει να υποψιαζομαι οτι ισως προκειται για την επιστροφη
της λιας που δουλευε καποτε στη φυλης 109 πανω προ 7ετιας.θα προσπαθησω να μαθω και περισσοτερα αλλα οποιος ηταν πελατης της λιας ας κανει και ενα κοπο και αυτος να παει να δει μηπως πραγματι εχουμε και αλλη μεγαλη ελληνικη επιστροφη(μετα την επιστροφης βαλιας)
Καλησπέρα συνάδελφε CHRIS1971
Η Λια που γράφεις, αξίζει ή πρόκειται να γίνει η Λεία μας...  ;)

 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
537
Πόντοι
7.065
καλησπερα φιλοι και συναγωνιστες.καποιος συναγωνιστης αναφερει για καποια λια,ελληνιδα,37 ετων,στο βεργας μεταμεσονυχτια.
το ονομα η ηλικια και η ολη περιγραφη με κανει να υποψιαζομαι οτι ισως προκειται για την επιστροφη
της λιας που δουλευε καποτε στη φυλης 109 πανω προ 7ετιας.θα προσπαθησω να μαθω και περισσοτερα αλλα οποιος ηταν πελατης της λιας ας κανει και ενα κοπο και αυτος να παει να δει μηπως πραγματι εχουμε και αλλη μεγαλη ελληνικη επιστροφη(μετα την επιστροφης βαλιας)
μετεβην προ λεπτων στη σημειο δυστυχως δεν προκειται για την λια,που αναφερομαι :headbang: :headbang:
 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
537
Πόντοι
7.065
Καλησπέρα συνάδελφε CHRIS1971
Η Λια που γράφεις, αξίζει ή πρόκειται να γίνει η Λεία μας...  ;)
αγαπημενε φιλε και συναγωνιστη,αν πραγματι ηταν η λια που ελεγα, σημερα θα ανοιγαμε σαμπανιες.μιλαμε για γυναικαρα που εβγαινε σαλονι με τις βυζαρες της μεσα στο σι θρου μαυρο νυχτικο της,και ολοι ηταν ετοιμοι να τον παιξουν στο σαλονι.εγω διαβαζοντας εθνικοτητα,ηλικια,ονομα το μυαλο μου πηγε αμεσως εκει για αυτο εσπευσα αμεσως.δυστυχως ηταν αλλη

 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.968
Πόντοι
6.955
Πήγα σήμερα στο Φ134 στο κομοδίνο. Ηθελα μια 2η ευκαιρία να της δώσω γιατί ο φίλος μου έλεγε τα καλύτερα γι' αυτήν. Ξανά κομοδίνο...
Μιλάω για τη Τζέσυ τη Βουλγάρα...23 ετών, ωραίο μωρό, σοφιστικέ...
 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα σήμερα στο Φ134 στο κομοδίνο. Ηθελα μια 2η ευκαιρία να της δώσω γιατί ο φίλος μου έλεγε τα καλύτερα γι' αυτήν. Ξανά κομοδίνο...
Μιλάω για τη Τζέσυ τη Βουλγάρα...23 ετών, ωραίο μωρό, σοφιστικέ...
Στον οροφο λες ε; Αφου το ηξερες συναγωνιστη γιατι πεταξες το 20αρικο σου. Επρεπε να τα κρατησεις, να βαλεις ενα δεκαρικο ακομα, και να πας στην Καρμεν.
 

Επισκέπτης
Αρκετά νέα από το ξεχασμένο Μετάξι, σήμερα.
Τhanks, συνάδελφοι.
Επιτρέψτε μου ακόμα μια εικόνα από αυτές που κατά καιρούς πετάω για να σπάει λίγο ή (ούτως ειπείν) μονοτονία.
Συστατικά: Ένα ζεύγος βυζιών, η «Δανάη» (που φυλακισμένη δέχεται την επίσκεψη του εραστή Δία υπό μορφή χρυσής βροχής) του Klimt, ένα μοναχικό αγόρι και μία σαύρα.
Sogni d' oro ή όνειρα γλυκά (όταν κοιμηθείτε).
Έχω πραγματοποιήσει και μπουρδελοεπίσκεψη στον ύπνο μου!!!!
 

Συνημμένα

  • Danaeasadream.jpg
    Danaeasadream.jpg
    223,9 KB · Εμφανίσεις: 37

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Μηνύματα
666
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Πήγα σήμερα στο Φ134 στο κομοδίνο. Ηθελα μια 2η ευκαιρία να της δώσω γιατί ο φίλος μου έλεγε τα καλύτερα γι' αυτήν. Ξανά κομοδίνο...
Μιλάω για τη Τζέσυ τη Βουλγάρα...23 ετών, ωραίο μωρό, σοφιστικέ...

κομοδινο ναι αλλα η πιπα της για εμενα ειναι ολα τα λεφτα ... παντα με προφυλαξη αλλα τετοια πιπα που κανει με πεθαινει
 

foxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Μηνύματα
153
Κριτικές
10
Like
132
Πόντοι
11
Παίδες, κανένα καλό που να δίνει κώλο στη Φυλής στην πρωινή βάρδια, έχετε να προτείνετε; Την προηγούμενη βδομάδα έκανα μια βόλτα κατά τις 3 μετά το σχόλασμα, αλλά τζίφος.
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.968
Πόντοι
6.955
Παίδες, κανένα καλό που να δίνει κώλο στη Φυλής στην πρωινή βάρδια, έχετε να προτείνετε; Την προηγούμενη βδομάδα έκανα μια βόλτα κατά τις 3 μετά το σχόλασμα, αλλά τζίφος.
Ο Πύρκαυλος ξέρει πολλά. Είναι πρωινός τύπος.
 

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Μηνύματα
232
Like
0
Πόντοι
1
...Κλείνω την ενημέρωση μου κάνοντας μία γενική εκτίμηση...

...Πράγματι πολύ κρίμα για τέτοια κοπέλα να βρίσκεται σε τέτοιο βούρκο και να γαμιέται για 10 ευρώ με τον κάθε βρωμιάρη Πακιστανό...

...Με 15 ευρώ γυμνό τσιμπούκι και κώλος και με 10 ευρώ κανονικό πρόγραμμα.

Αγαπητέ καθηγητά,

Όντως η εικόνα είναι scary.
Για τις μέρες που έρχονται.
Κατ' αρχήν από τα 10 ευρώ που δίνεις εσύ κι εγώ η κοπέλλα παίρνει τα 5. Επομένως το ορθόν είναι "γαμιέται για 5 ευρώ με τον κάθε βρωμιάρη".
Δεύτερον, έστω, κάνει αυτή τη δουλειά. Δεύτερο βήμα εξαθλίωσης (ή ανάγκης) είναι το ότι έχει αποφασίσει να γλύφει το κάθε καβλί (ακα) για ΠΕΝΤΕ ευρώ επί πλέον, που δεν ξέρω αν πάνε όλα σ' αυτήν (αν η είσπραξη γίνεται από την τσατσά και όχι στο δωμάτιο), ή μήπως παίρνει και απ' αυτά μόνο τα 2,50.  Δηλαδή γλύφει γυμνά καβλιά για κέρματα.

Μιλάμε για την απόλυτη οικονομική εξαθλίωση (στις χώρες τους), μην ξεχνάς ότι όλες αυτές (όπως και κάθε μετανάστης) αποφάσισαν να ξενητευτούν για οικονομικούς (μόνο) λόγους.

Τα πράματα είναι scary γιατί η κατρακύλα που έχει πάρει και η δικιά μας χώρα δεν έχει σταματήσει ακόμα, και έχω την αλγεινή εντύπωση ότι ΑΚΟΜΑ δεν έχουμε δει τίποτα.

Οι μέχρι τώρα κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες είναι γνωστές και "δεδομένες" στον κόσμο, και η χειροτέρεψη τους δεν είναι κάτι το εύκολα αποδεκτό (σαν συνθήκες που ήταν πάντα κακές). Θέλω να πω ότι οι κάτοικοι της φυλής Zapababa που ζουν νομαδικά στην Αφρική με κατά κεφαλήν εισόδημα $1 το χρόνο και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι σημαίνει πλούτος δε γίνονται πουτάνες για να φύγουν από την αθλιότητα, ζουν μ' αυτή και είναι συνηθισμένοι.
Οι δικές μας όμως τι θα κάνουν όταν τους κοπεί ο Hondos, η καφετέρια, τα Versace (πως διάολο τα λένε τα διάφορα σινιέ - Trusardi κλπ)?

Μάλλον θα κάνουν αυτό που κάνουν και οι Ρουμάνες.
Θα γαμιώνται για να μη τα αποχωριστούν.

Σε συμπληρώνω λοιπόν για να δεις και την άλλη πλευρά του πράματος, η κρίση δε θα φέρει (μόνο) μείωση των τιμών και επιδείνωση της ποιότητας, θα φέρει και αύξηση της προσφοράς.
Θα γαμιούνται (για κέρματα) οι αδερφές μας και οι γυναίκες μας.

Δε το βλέπεις και έτσι?
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αφησα για το τελος 2 σπιτια για συγκεκριμενο λογο.
το ενα ειναι το Ι33 οπου και κατεθεσα. κριτικη θα ακολουθησει. ηταν η μαρια με το μικροσκοπικο αλλα ξεμυαλιστικο σωματακι.

Το Μαράκι είναι εγγύηση.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom