Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σημερα μαγκες μπηκαν και ψωνισαν απτο μαγαζι μου 2 μαυρουλες...επιασα κουβεντα και μουπαν οτι δουλευουν στο ντολτσε βιτα...η μια ειχε απιθανο σωμα...![]()
![]()
,δηλαδή εμένα με πλησίασαν μόνο 2 για να μου ζητήσουν ποτό και καμία μαύρη,αν και υπήρχαν τουλάχιστον 6-7,αλλά την είχαν πέσει στους καναπέδες
Γύρω στις 03:30 είδα αρκετές να κάνουν κίνηση να φύγουν αν και υπήρχαν ακόμα αγαπούληδες στο μαγαζί
.Ήπια ένα ποτάκι(πιθανολογώ μπόμπα) και αποχώρησα για Diamonds,όπου θα γράψω τις λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θρεντ
Μετά από λίγο της τα πέταξα στην κωλάρα και γεια σας.Μάγκες ειλικρινά υπέροχη κατάσταση,εγώ τουλάχιστον για κάτι τέτοια σκηνικά ζω.Φουλ ποτό και μετά κωλόμπαρο και ότι γίνει.Στον γυρισμό,στην έξοδο της εθνικής από Πλατανιά,μπλόκο για αλκοτεστ με καμια 10αρια αμάξια σταματημένα να περιμένουν την καμπάνα
.Φυσικά με σταμάτησαν και μένα αλλά ευτυχώς λόγω επαγγέλματος δεν με έγραψαν(αν και στο μηχάνημα είχαν ανάψει πολλά κόκκινα λαμπάκια
).Άντε πάντα τέτοια να 'χουμε δηλαδη ποσα σου φυγανε στα καλαμια συνολικα....?
.Αλλά για μένα άξιζε τον κόπο,μιας και αυτή είναι η γοητεία του κωλόμπαρου Το μαγαζί που λες που ακριβώς είναι στον Πλατανιά?Μια 100αρα έφυγε πολύ χαλαρά φίλε μου ;)![]()
.Αλλά για μένα άξιζε τον κόπο,μιας και αυτή είναι η γοητεία του κωλόμπαρου
![]()
![]()
Το μαγαζί που λες που ακριβώς είναι στον Πλατανιά?
Έχω περάσει τόσες φορές και δεν το χω δει...
Τόσα κωλόμπαρα και ούτε καν το ήξερα!!Φίλε δεν είναι πάνω στον παραλιακό δρόμο,είναι σε μια καβάτζα ;) ;).Όπως περνάς την έξοδο της εθνικής,συνεχίζεις προς Μάλεμε,περνάς στο αριστερό σου χέρι ένα βενιζάνικο(silk oil νομίζω) και στα 200 μέτρα έχει πάλι στα αριστερά σου ένα κωλόμπαρο που λέγεται ''ΚΟΡΝΕΡ''.Εκεί στρίβεις αριστερά και αμέσως πάλι αριστερά.Στα 100 μετρα στα δεξιά σου έχει ένα μικρό χωματόδρομο κι έφτασες![]()
.Αξίζει τον κόπο να κάνεις ένα πέρασμα,ειδικά αν είσαι του πολύ παρακμιακού κωλόμπαρου
απο κωλομπαρα στα χανια πρωτεινω λεβαρε-καμακι-ντολτσε βιτα αν και εχει χαλασει πολυ τελευταια πολυ τσιγγανορουμανια παιζει και εχω κοψει να πηγαινω..επισης στα 777, στο veto και καλαμια τελευταια επιλογη

paidia to l'amore pou vrisketai?
.Μεγάλο σχολείο για κωλομπαράδες

να το τιμησεις το μπερδεμα φιλε... αν και προσωπικα εχω καιρο να παω