Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η Αλινα που αναφερεται στο σχολιο του εργαζεται στο Φυλης 71Γ.Μηπως εννοει το 74 υπογειο,απεναντι απο το 59;
Το εχω παθει και εγω, αλλα ειμαι και λιγο μελαμψος. Φαντασου οτι μεσα σε μπουρδελο εχει τυχει πολλες φορες να μου λενε ονλι γκρικ και να μου δειχνουν την πορτα της εξοδου. Εγω βεβαια δεν μασαω και τους απανταω για, για γκρικ χαμογελαστα, μεχρι να τους ανεβει το αιμα στο κεφαλι που δεν φευγω

στα στουντιο εσυ κυριεΗ Αλινα που αναφερεται στο σχολιο του εργαζεται στο Φυλης 71Γ.

Δεν ξεχνω τις ριζες μου, μιας και ειμαι παλιος μπουρδελιαρης απο το 1978.....στα στουντιο εσυ κυριε
ηρθαμε εμεις να πηδηξουμε στα στουντια σας
γιατι ερχεστε εσεις και πηδατε στα μπουρδελα μας![]()
...Συμπέρασμα : ΑΜΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.
...
Εσύ πρέπει να κάνεις παρέα με τον Σπαϊντερντομ...Το εχω παθει και εγω, αλλα ειμαι και λιγο μελαμψος. Φαντασου οτι μεσα σε μπουρδελο εχει τυχει πολλες φορες να μου λενε ονλι γκρικ και να μου δειχνουν την πορτα της εξοδου. Εγω βεβαια δεν μασαω και τους απανταω για, για γκρικ χαμογελαστα, μεχρι να τους ανεβει το αιμα στο κεφαλι που δεν φευγω

Florian186, σκέψου λίγο τις κοπέλες και τον ιδιοκτήτη στις δύσκολες ημέρες που περνάμε!...επειδη ακριβως δεν παω στα 86 84 επειδη εχουν ξεπετες εβλεπα για σελενα αλλα επειδη δεν την ηξερα δεν θυμομουν τις κριτικες.. οσο για την σοφια την ειχα παρει στο φωκαιας 25α και η κοπελα εκει ηταν σχετκα καλη αλλα μαλλον αλλαξε μυαλα..
για να μην την πατανε συναγωνιστες σαν εμενα ομως θα φτιαξω μια λιστα οπως στο "cim σε μπουρδελα" και στο μαυρη λιστα και ετσι θα ειναι ευκολο να καιμε τις ξεπετατζουδες...
Επισκεύτηκα την Κάρμεν από Λιοσίων 73 πάνω για δεύτερη φορά και είναι εκπληκτική. Όποιος δεν έχει δοκιμάσει απλά χάνει. Το μέιον είναι ότι παίρνει 25ε το απλό. Θα ακολουθήσει και κριτική...
Ποιες ώρες στήνει μουνί αυτή;

ποσ παι ι ζοι στι πιατσα χιστι μου?Τολμηρές τύπε? Πάλι ακάποτο γαμησάκι?

που ισουν πορνε εχθεσ που πορνιασουμε καργα???????????απουσια!Στην Λιοσίων είναι από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 2. Τα πρωινά είναι στην Διδύμου...

πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!σε ζιλευο!!!!!!εχισ ζισι τισ πιο σιγκινιτικεσ στιγμεσ,τισ πιο ειδιλιακεσ,τισ πιο ρομαντικεσ!!!!!!ι πιατσα εχι ακομα πολλα να διξι!!!τον τελευτεα κερο εχι ''φορεσι τα καλα τισ''Γεια σου Πίτσι πρόεδρε της πιάτσας !
Σήμερα στη Φυλής ήταν ήρεμα , ένας Ρουμάνος μόνο κατούρησε το μηχανάκι μου.Τον είδαν γείτονες αλλά δε τον πρόλαβαν μετά να τον πιάσουν.
που ισουν πορνε εχθεσ που πορνιασουμε καργα???????????απουσια!
αντε ελα για καμια τσαρκα και μιν πιρφοριζεισ!![]()
![]()
![]()