καλησπερα
μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες για τη συγκεκριμενη?
ακουστε τι μνημη εχω ο μπαγασας...καλησπερα
ακουστε τι μνημη εχω ο μπαγασας...
Ειμαι σιγουρος οτι αυτη εχει παιξει στο βιντεοκλιπ του 'Μονο για κεινη μη μου λες'....που ηταν γυρισμενο σε καποιο κλαμπ μονο με τραβελια.
Ας επιβεβαιωσει και καποιος ακομα αν θυμαται
παντως καλα ειχε χουφτωσει ο Βογλης σε κεινο το βιντεοκλιπ απ'οτι βλεπω...Και το βιντεάκι για ιστορικούς λόγους....
παντως καλα ειχε χουφτωσει ο Βογλης σε κεινο το βιντεοκλιπ απ'οτι βλεπω...
Μυγδαλα τους μοιραζε ο μπαγασας?![]()
![]()
![]()
στο 3.20 ε?καλα ρε μεγαλε,τι παρατηρητικοτητα και μνημη ειναι αυτη...ακουστε τι μνημη εχω ο μπαγασας...
Ειμαι σιγουρος οτι αυτη εχει παιξει στο βιντεοκλιπ του 'Μονο για κεινη μη μου λες'....που ηταν γυρισμενο σε καποιο κλαμπ μονο με τραβελια.
Ας επιβεβαιωσει και καποιος ακομα αν θυμαται
ναι αυτη λεω κι εγω.Αυτο το βιντεοκλιπ το εβλεπα καθε πρωι πριν παω σχολειο σε κατι τοπικα κωλοκαναλα και ενω επινα το γαλα μου.Μιλαμε για 10-12 χρονια πριν...Οποτε ειχα τυπωσει ολες τις φατσες με φωτογραφικη ακριβειαστο 3.20 ε?καλα ρε μεγαλε,τι παρατηρητικοτητα και μνημη ειναι αυτη...
Λες να του τον ακούμπησαν λιγάκι του Βόγλη εκείνο το βράδυ, τύπε;Τελικά ο Βόγλης παίζει την Μάνια στο κλιπάκι?
Λες να του τον ακούμπησαν λιγάκι του Βόγλη εκείνο το βράδυ, τύπε;![]()
![]()
μαγκες καμμια πληροφορια για αυτην
........κατά τα άλλα για την συγκεκριμένη έχουν ακουστεί καλά λόγια...
Καλή αλλά τίποτε το ιδιαίτερο.. εννοώ δεν είναι ξεπέτα, δεν κλαις τα λεφτά σου, αλλά δεν το πολυσκέφτεσαι και για 2η φορά...
τι διάολο πίνεις ρε και δεν μας δίνεις και μας ?Πολλά για σόου μπίσνες και για βιντεάκια λέτε εδώ και προβληματίστηκα!
Γενικά και αόριστα έχουν ειπωθεί διάφορα ευτράπελα αληθή και μή.
Πχ.
Να γνωρίσει κανείς τον κώλο του, να κάθεται σε τραβελομαλαπέρδα το κάνει νταουνλόαντ και το έχει για ενθύμιο εις μνήμην των ένδοξων ημερών.
Να αναγνωρίσει όμως κανείς και την μάπα γνωστού ή φίλου να γλύγει τραβελλομαλαπέρδα μάλλον το κάνει νταουνλόαντ και το διαδίδει για προ(σ)βολή και δι(σ)αφήμιση σε έτερους άλλους γνωστούς !!!![]()
Να πως μπορεί κανείς να χρησθεί μεγας στάρ!!
Που-στάρ που-στάρ?
![]()
![]()
![]()
Γενικά το είπα, επηρεασμένος απο το παραπάνω κλιπάκι.τι διάολο πίνεις ρε και δεν μας δίνεις και μας ?
Η θεια του είναι 60ς κι έτσι και του ρίχνει LSD στο περγαμόντο.τι διάολο πίνεις ρε και δεν μας δίνεις και μας ?