chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 11
στις βιλεσς μονο 40αρια εχω δωσει εκτος απο 2-3 φορες που εδωσα κατι 120αρια για τζακουζια!Εμενα 40 μου ειπανε
ολογραφος : Σαράντα
στις βιλεσς μονο 40αρια εχω δωσει εκτος απο 2-3 φορες που εδωσα κατι 120αρια για τζακουζια!Εμενα 40 μου ειπανε
ολογραφος : Σαράντα
Πάντως πρόεδρε και εγώ που είχα φάει Μέρτσυ με το απλό των 30 στον Βαρδάρη κιόλας με είχε αφήσει πολύ ικανοποιημένοαφιξη σημερα θεσσαλονικη..,...θα μεινω μερες οποτε θα δοκιμασω πολλες και θα γραψω
σημερινη μεγαλη στουντιοτσαρκα μονο και εχουμε
-τσιρκο η ουγγαρεζα μερτσυ....ομορφη προστυχοφατσα,σπο 30 το απλο...κανει και 69 και γυμνο με χυσιμο στο στομα καθως και κουλουρι....εγω παντως καλα περασα στην νο1 καταθεση της μερας....αναλυτικα στην κριτικη
-ν. ουρανου 26 η μιλφ ρωσιδα ναντια με μαυρο βρακι,στοκινγκς....στα ιδια απο εμφανιση προγραμματα και κιλα...
-ερημιτου η αδυνατη,καστανοξανθη πετρουλα με λιγο ξεψυχισμενο υφος σαν στεναχωρημενη...απο 30 απλο,50 γυμνο,80 κωλαρακι και 100 τζακουζι
-λαφαμ η μαρια
-σααλ η ευα
-κοροβαγκου 5 η πιο σεξι παρουσια αντικειμενικα της βολτας η μαντελαιν εμφανως πιο αδυνατη,σφιχτη,γυμνασμενη με βυζαρες και ψηλη ,θεωρητικη πανω στις τακουναρες της.,...η τσατσα η παλια καλη ρωσιδα που σαλοναριζε και την αννα μαρια καποτε.....ψυχουλα η συγκεκριμενη
-φριξου 9 η αντριαννα
-εκκλησια η καρλα με μακρυ μαυρο μαλλι με κοκκινες εξτενσιονς ανταυγειες,θυμιζε λιγο λουνα....σεξι κωλαρακι,ωραιο σωματακι αλλα δυσανασχετησε που δεν περνουσα....η τσατσα εκανε προσφορα και απο 30
-ματζαρου 14 η πορνοσταρ δυναμιτης στο κρεβατι μαρτινα...δευτερη καταθεση εδω...πολυ καλο γλειψιμο σε αρχιδακια,αριστη πιπα γυμνη,περιποιητικη και γλυκια κοπελα 23 μαιων οπως δηλωνει....καλο socializing ,διαλογος στα αγγλικα....απολαμβανει να την γλειφουν,κανει και βρωμικα πραγματα,γλειφει ρωγες,δαχτυλα κλπ....καλη εμπειρια θα ελεγα...απο εμφανιση και κορμι σκιζει και ειδικα ο κωλος και τα μπουτια της ειναι το κατι αλλο....
-κατεχακη η γλυκια μπουμπου μαρα με τις βυζαρες της....σαν να εχασε λιγα κιλα απο κοιλια ειδικα...
-26ης οκτ 52 κλειστο
-κωλετη η αφροδιτη
-ανδρεου γεωργιου 24 κλειστο
-φριξου 14 η χριστινα πιπινι ψηλο,αδυνατο με ωραιο σωματακι και καστανο μαλλι....στα συν το οτι αργουσε να βγει απο το δωματιο πραγμα που ισως σημαινει κατι καλο...
-κεφαλληνιας η ξανθια πιπινα ρωξαννη οχι η μελαχρινη.....ωραιο κοντοπουτανο με κωλαρακι μουρλια....προγραμματα δεν εκατσα να ακουσω αλλα την εβαλα στο ματι....ειδικα η φατσουλα της βγαζει ετσι οπως ηταν και βαμμενη κατι εκφυλο.....μου θυμισε λιγο εμμανουελα πατρινια....μεσα μενει να δοκιμαστει δεν ξερω τι λεει....
μινι μεταμεσονυχτια μπουρδελοσταρκα χτες στο βαρδαρη χωρις καταθεση ... σε γενικες γραμμες τα πραγματα ηταν οπως τα ξερουμε με παρα πολυ κοσμο την ωρα που πηγα εγω (μετα τις 2 ) , ειδικα μικρες ηλικιες ...
αυτα που ειναι αξια αναφορας και πρωτη φορα πευχαινω ...
στο ερως χαουζ λαουρα ( οχι η ουγγαρεζα ,ουτε η ισπανιδα ) ξανθια σχετικα αδιαφορο σωμα..
ειχε πελατη μεσα και ξεσκιζοταν καλα και για αρκετη ωρα μαλιστα...
απεναντι στο τανταλου 14 τερεζα απο ρουμανια καινουργια σχετικα , κοντουλα μελαχρινη με ωραια ματια , αλλα η μεγαλη πλατη της μου θυμισε παλεστη .. εδω αξιζει μνεια στην τσατσα που ηταν παρα πολυ ευγενικη και μας εγγυωταν οτι δεν την ενδιαφερει να μας φαει το 30ρι και εχουμε οσο χρονο θελουμε στη διαθεση μας![]()
τανταλου 8α μια γεματουλα με τεραστιες βυζαρες , τατουαζ πισω στην μεση και ψιλη νταιζη νομιζω λεγοταν με επιφυλαξη..
και στο πρασινο ηταν η αλισια καλο μουνακι ...![]()
αλλα οι κριτικες αμφιλεγομενες .... μας ελεγε πως μπηκε καποιος και ηθελε να τον γαμησει .. αυταρχικο κτλ και η τσατσα γελουσε ..
![]()
-φριξου 9 η μουναρα καντυ ....ψηλη,θεωρητικη,μοντελε κατασταση με μινι φουστιτσα σκωτσεζικη και κορμι κολαση...οι φωτο την αδικουν εχει πολυ πιο ομορφο προσωπο απο κοντα και ειναι θεομουνο......
η χριστινα τζο απο οτι μου ειπε η αδερφη της πρεπει να σταματησε οριστικα την δουλεια.....
Εγω λεω οτι πηδηξε Χριστιναρα η οποια ειναι μαστ.!!...και την Καντυ ετσι για να σου την εσπασει.!!![]()
![]()
μεγαλη και με καποιες εκπληξεις αποψινη πορνοεξορμηση στα πολλα ανοιχτα στουντιο της πολης μας και εχουμε και λεμε
-κατεχακη η σεξι με μαυρα εσωρουχα μαρα με τις ρωγες επιτηδες να ξεχειλιζουν απο το σουτιεν.....πολυ χαμογελαστη και ευχαριστη
Και μέσα στο δωμάτιο είναι φωτιά η μικρή.![]()
![]()
-φριξου 9 η μουναρα καντυ ....ψηλη,θεωρητικη,μοντελε κατασταση με μινι φουστιτσα σκωτσεζικη και κορμι κολαση...οι φωτο την αδικουν εχει πολυ πιο ομορφο προσωπο απο κοντα και ειναι θεομουνο......
Έτσι είναι όπως τα λες.
-ανδρεου γεωργιου 24 η μιρελα το ξανθο κοντοπουτανο απο βαρδαρη.....η τσατσα διαβεβαιωνε οτι εδω δεν ειμαστε βαρδαρης και η κοπελα εχει αλλη συμπεριφορα στα προγραμματα......ελπιζω να ειναι πραγματι ετσι
Έτσι είναι έχω ιδίαν πείρα
-26ης οκτ 35 η πριγιπισσα του καλοκαιριου λαουρα
Και σε πολύ μεγάλη φόρμα, ετιμήθει προσφάτως.
Καλημερα jo, σημερα φενεται να ειναι μια υσηχη μερα, οτι πρεπει για τσαρκααα.!!![]()
![]()
Βενζινη ή θερμιδες για πεταμα εχεις ?
Την μιση τσαρκα την εγραψα πριν .. η αλλη μιση εχει καπως ετσι ..
52 καμια Ινα
Φριξου 14 - Εκκλησια Κατι Λινες κατι Μαρτες ενα ψιλομπερδεμα
ΠΕτρουλα και Ναντια στην παραμεθωριο περιοχη
α γεω 24 μπορει ανοιχτο μπορει οχι
σααλ η θεια Ευα
αυτα ..
Πανε κατα βαρδαρη μπας και πετυχεις κανα τζακποτ![]()