Καλα να λεμε !!!πέρασα τόσο όμορφα χτες που είμαι τόσο ανάλαφρος κ ήρεμος...κοιμήθηκα σχετικά νωρίς χτες, οπότε χόρτασα και είμαι ήρεμος...εσύ καλά??

Καλα να λεμε !!!πέρασα τόσο όμορφα χτες που είμαι τόσο ανάλαφρος κ ήρεμος...κοιμήθηκα σχετικά νωρίς χτες, οπότε χόρτασα και είμαι ήρεμος...εσύ καλά??
Εγω παντως .....τυχαια ημουν στο Φ104 με συναγωνιστες που τιμησαν τη Κελλυ και την Ελένη.
Την Σαρα την αφησαμε παραπονεμενη, αλλα της κραταμε το καλυτερο για την επομενη φορα.....
Στο "τσακ" δεν πετυχαμε και τον osie.
Μολις πηγαμε. λιγο πριν εφυγε.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν με πείθις...κάτι έχεις....ελπίζω να μην έχεις επηρεαστεί από τις εξαγγελίες του βενιζέλου...γιατί τότεΚαλα να λεμε !!!![]()
![]()
![]()
Ο Osie μας κοιταξε,τον κοιταξαμε αλλα μετα μαθαμε ποιος ειναι!
Εκεινη την ωρα που φταναμε εκεινος ανεβαινε πανω στο αλογο του
και χανοταν στο ηλιοβασιλεμα στην αγρια στυση!
αυτήν την πέμπτη θα έχει άραγε event??Καλημέρα σας....
Με τις μαλακιες τους, πως να ειμαι καλα !!!δεν με πείθις...κάτι έχεις....ελπίζω να μην έχεις επηρεαστεί από τις εξαγγελίες του βενιζέλου...γιατί τότε![]()
![]()
Καλημερα και σε εσενα φιλαρακο !!!Καλημέρα σας....
όλοι οι έλληνες είμαστε στα πρόθυρα της κατάθλιψης...δεν κινείται φύλλο έξω στην αγορά...οδηγούμαστε 20 χρόνια πίσω...Με τις μαλακιες τους, πως να ειμαι καλα !!!
Απο υγεια, ειμαι μια χαρα !!!
οδηγούμαστε 20 χρόνια πίσω.όλοι οι έλληνες είμαστε στα πρόθυρα της κατάθλιψης...δεν κινείται φύλλο έξω στην αγορά...οδηγούμαστε 20 χρόνια πίσω...![]()
![]()
![]()
![]()
καλημερα....καλημέρα τιτανοτεράστιε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ξερω...θα ρωτησω και θα σου πωαυτήν την πέμπτη θα έχει άραγε event??
καλημερα φιλε μουΜε τις μαλακιες τους, πως να ειμαι καλα !!!
Απο υγεια, ειμαι μια χαρα !!!
άκουσες την τύπισσα από την ελστατ για την τεχνητή διόγκωση του χρέους??οδηγούμαστε 20 χρόνια πίσω.
Και βαλε !!!
Οχι !!!άκουσες την τύπισσα από την ελστατ για την τεχνητή διόγκωση του χρέους??
έλεγε ότι ο παπακωνσταντίνου τους ανάγκασε να συμπεριλάβουν στο έλλειμμα και δημόσιους οργανισμούς οι οποίοι δεν έπρεπε να μπουν στον υπολογισμό...ώστε να γίνει αναγκαία η λήψη αυτών των μέτρων...Οχι !!!
Αλλα βλεπω την διογκωση, του ΧΕΡΙΟΥ που μας εχουν βαλει, μεσα στην τσεπη μας !!!
Αλλα ειμαι πλεον διατεθειμενος, να τους το κοψω !!! :'( :'( :'(
Ρε δεν πανε ναέλεγε ότι ο παπακωνσταντίνου τους ανάγκασε να συμπεριλάβουν στο έλλειμμα και δημόσιους οργανισμούς οι οποίοι δεν έπρεπε να μπουν στον υπολογισμό...ώστε να γίνει αναγκαία η λήψη αυτών των μέτρων...
χωρίς να με θεωρήσεις ακραίο καιΡε δεν πανε να![]()
![]()
και να μας φερουν την εισπραξη, για να ξεχρεωσουμε !!!
Ολο πλασματικους, προυπολογισμους ξερουν να κανουν, μα ποτε πραγματικο !!!
ΟΙ![]()
![]()
.................................... !!!
Απο εμενα περιμενεις επιβεβαιωση !!!χωρίς να με θεωρήσεις ακραίο και![]()
αυτά που κάνουν κ έκαναν δεν αγγίζουν τα όρια της προδοσίας?? μιλάω για τις τελευταίες 3 κυβερνήσεις...
ευτυχώς που υπάρχουν και τα κορίτσια του στούντιο να μας χαλαρώνουν λίγο...Απο εμενα περιμενεις επιβεβαιωση !!!
Ειναι ολοκαθαρο, οτι εχουν μπει στην διαδικασια, του ποιος οικονομισε (ΕΚΛΕΨΕ) ποιο πολλα απο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!
ευτυχώς που υπάρχουν και τα κορίτσια του στούντιο να μας χαλαρώνουν λίγο...![]()
![]()