thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αν ειχα την ηλικια σου θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος πανω στην γη!ρε ανήλικα και πούρα στην πάντα ….οι τριαντάρηδες είναι εδώ![]()
Αν ειχα την ηλικια σου θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος πανω στην γη!ρε ανήλικα και πούρα στην πάντα ….οι τριαντάρηδες είναι εδώ![]()
ρε ανήλικα και πούρα στην μπάντα ….οι τριαντάρηδες είναι εδώ![]()
Μην βιαζεσαι να μεγαλωσεις.........Αν ειχα την ηλικια σου θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος πανω στην γη!![]()
ε 2 χρονια δεν ειναι τιποτα το εκανα Για την στρογγυλοποίησηΜην βαζεις χρονια στην ηληκια σου μικρε!![]()
![]()
θα θανναση ποσο εισαι?![]()
Studio17 ειναι ο μικρος!............................τους ξεφυγε και τον βαλανε στομπουρδελο!!1![]()
![]()
![]()
12 λεμε ρε! απλα ειμαι λιγο αναπτυγμενος και με περνανε για 25!17 ειναι ο μικρος!............................τους ξεφυγε και τον βαλανε στο μπουρδελο!!1![]()
![]()
![]()
Αλλα ξερω εγω.........12 λεμε ρε! απλα ειμαι λιγο αναπτυγμενος και με περνανε για 25!![]()
Με καρφωσε ο αδερφος Μαθιου! ;)Αλλα ξερω εγω.........
![]()
![]()
![]()
![]()
20-21 δεν εισαι ?
Αλλα ξερω εγω.........
![]()
![]()
![]()
![]()
20-21 δεν εισαι ?
Η κυρα Νικολεττα ειναι η καλυτερη!Πιο μικρος ειναι ακομα δεν εβγαλε το γυμνασιο!!![]()
![]()
Θα πω στην κ. Βιβη να σε προσεχη την πεομενη φορα και να μην σου δινει ποτο!! Δεν κανει!!![]()
![]()
![]()
εγω δεν καπνιζω αλλα πινωΗ κυρα Νικολεττα ειναι η καλυτερη!
Και δεν πινω μονο καπνιζω!![]()
Η κυρα Νικολεττα ειναι η καλυτερη!
Να το κοψεις !Η κυρα Νικολεττα ειναι η καλυτερη!
εγω δεν καπνιζω αλλα πινω![]()
![]()
![]()
Με εχει ερωτευτει αυτη γιατι ειμαι ενας μικρος κουκλινος! Αλλα εγω δεν της καθομαι!Αφου δεν μπορεις να πιεις.................τι μας λες τωρα!!![]()
![]()
Ναι η κ. Νικολεττα πολυ ευγενικη, αρκει να μην την ερωτευθεις σαν τον αλλον εδω μεσα!!![]()
![]()
![]()
Θα πουρεψεις γρήγοραΕγω που κανω και τα δυο.................πειραζει???![]()
![]()
Να το κοψεις !
Κανει κακο στην (μελλοντικη) σεξουαλικη ζωη σου.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()