KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
Από ''κουνελάκι'' για πότε έγινες ''ρε συ''...
και εσυ μη μιλας γενικα....
κανε παραθεση σε αυτον που απευθινεσε και οχι γενικη απαντηση....
Από ''κουνελάκι'' για πότε έγινες ''ρε συ''...
σίγουρα....Θα σου πω εγώ φίλε μου που δεν είμαι μέσα στον ενθουσιασμό γιατί την έχω συναντήσει πολλές φορές η γυναίκα έχει πολύ καλό κορμί και είναι και ψηλή μην το ξεχνάς αυτό…..τώρα αν θεωρείς το αγαλματένιο κορμί να είναι στέκα γούστα είναι αυτά![]()
Μόνο τα ίδια μάτια βλέπουν το ίδιο.Ωραίο αυτό ομορφιά.Το λέω κι εγώ!δεν νομοιζω να γελασε κανεις....
τελος παντων...μονο τα ιδοια ματια βλεπουν τα ιδοια
εσυ με ειδες ετσι ενω οι αλοι με βλεπουν αλιως
και εσυ μη μιλας γενικα....
κανε παραθεση σε αυτον που απευθινεσε και οχι γενικη απαντηση....
kalos sas vrika ti kaneteκαλώς την ξανθιά κούκλα!!!

καλά είμαστε κ εμείς...ψάχνουμε χρόνο να έρθουμε στην αγκαλιά σας!!kalos sas vrika ti kanete![]()

:-* :-* :-* :-*Καλησπέρα Αλεξάνδρα...
ke apo mena pola filia glikomu :-* :-*την πιο γλυκια καλησπερα κουκλα μου :-* :-* :-*
kalos sas vrika ti kanete![]()
ke ia pote nomizis oti ta vris ligo hronoκαλά είμαστε κ εμείς...ψάχνουμε χρόνο να έρθουμε στην αγκαλιά σας!!![]()
i agaliamu se perimeniμάλλον παρασκευή...μπορεί κ σάββατο...ke ia pote nomizis oti ta vris ligo hronoi agaliamu se perimeni
den xero moro den anakatevume den ine duliamu :-*Παρεξηγήθηκε η Κέλλυ και έβαλε τον Λαγονησιώτη μέσα στα παπούτσια του...
savato eho repoμάλλον παρασκευή...μπορεί κ σάββατο...
den xero moro den anakatevume den ine duliamu :-*
το είδα...μάλλον παρασκευή...savato eho repo

kalisperaa ke se sena :-* :-*Καλησπερα στα ομορφα κοριτσια που εργαζονται στο καλυτερο χωρο της Αθηνας.
δεν παρεξηγήθηκε...νάζια κάνει!!!θα τις πάρω λουλούδια και θα ηρεμήσει!!Παρεξηγήθηκε η Κέλλυ και έβαλε τον Λαγονησιώτη μέσα στα παπούτσια του...
eti moromuδεν παρεξηγήθηκε...νάζια κάνει!!!θα τις πάρω λουλούδια και θα ηρεμήσει!!
συμφωνείς έτσι?? τα λουλούδια πάνε στα λουλούδια!!! ;)eti moromu