TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Καλησπερα ταφταρ-σεμνο αγορι! Νομιζω οτι πρεπει να ερθεις να σε διαφθειρουμε... ;)
Καλησπερα ταφταρ-σεμνο αγορι! Νομιζω οτι πρεπει να ερθεις να σε διαφθειρουμε... ;)
πολυτέλειες σε καιρό κρίσης??? το δντ καραδοκεί...5* αστέρων ;)
το βράδυ με την μαρινα που εισαι θα δεις διαφορα ;)
ήδη οι πρωινες εχουν ενθουσιαστει
stars θαμαστε πια εκει μωρο μου ,θαχουμε μια υπηρεσια για να μας φτιαχνει τον καφε μας και μια καθαριστρια για να μας καθαριζει![]()
Μπραβο και παλι μπραβο Αντζελινα! Γουσταρω τρελα! Εχουμε ανεβει πολλα επιπεδα εκει μεσα...ετσι?5* αστέρων ;)
το βράδυ με την μαρινα που εισαι θα δεις διαφορα ;)
ήδη οι πρωινες εχουν ενθουσιαστει
stars θαμαστε πια εκει μωρο μου ,θαχουμε μια υπηρεσια για να μας φτιαχνει τον καφε μας και μια καθαριστρια για να μας καθαριζει![]()
η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά...η άλλη μισή είναι τα ευγενικά κορίτσια του μαγαζιού!!!Μπραβο και παλι μπραβο Αντζελινα! Γουσταρω τρελα! Εχουμε ανεβει πολλα επιπεδα εκει μεσα...ετσι?

πολυτέλειες σε καιρό κρίσης??? το δντ καραδοκεί...![]()
ούτε ο τσακ νόρρις τα καταφέρνει!!! άντζελα προχώρα σε θέλει η χώρα!!!ενταξυ μωρε σιγα την πολυτελεια μια καθαριστρια.....
την ταινια "τα κοκκινα φαναρια" να δεις που γυριστικε νομιζω το 60 και η ιστορια της εξελισετε σε εναν οικο ανοχης του 50, θα δεις οτι και τοτε ειχαν καθαριστρια μεσα στο σπιτι την ωρα της λειτουργιας τους ;)
και τωρα εχουμε 2011 και μεχρι χθες περιμεναμε απο μια υπηρεσια 55-65 χρονων να κανει τον superman να βγαινει σαλονι στους πελατες και να καθαριζει σωστα κιολας τα δωματια
ε δεν γινετε αυτο o superman ειναι μονο για το σινεμα
τωρα οκ ολα αυτα καθαριστριες, σεντονια ανα πελατη εχουν και ενα επιπλεον κοστος, σαν αισιοδοξος ανθρωπος και σαν επιχειρηματιας που μου αρεσουν τα ρισκα θεωρω οτι θα το καλυψουμε απο τους πελατες μας που θα εκτιμησουν το κατι παραπανω και ισως ερθουν σε εμας περισσοτερες φορες....
τωρα αν δεν γινει αυτο, δεν εγινε και κατι αν αντι για 100δρχ βγαλουμε 80 τουλαχιστον εκει μεσα εμεις οι ιδιες αλλα και οι πελατες μας θα νιωθουμε πολυ πιο ανθρωπινα πραγμα ανεκτιμιτο ;)
ε σιγά ρε άντζελα...το πολύ πολύ αύξησε λιγάκι κανά 10ευρω την τιμή για να καλύψεις το εξτρα κόστος...δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα... ότα δίνουμε σε πατσαβούρες 200-300 ευρώ νομίζω ότι θα το αντεξουμε!!!ενταξυ μωρε σιγα την πολυτελεια μια καθαριστρια.....
την ταινια "τα κοκκινα φαναρια" να δεις που γυριστικε νομιζω το 60 και η ιστορια της εξελισετε σε εναν οικο ανοχης του 50, θα δεις οτι και τοτε ειχαν καθαριστρια μεσα στο σπιτι την ωρα της λειτουργιας τους ;)
και τωρα εχουμε 2011 και μεχρι χθες περιμεναμε απο μια υπηρεσια 55-65 χρονων να κανει τον superman να βγαινει σαλονι στους πελατες και να καθαριζει σωστα κιολας τα δωματια
τωρα οκ ολα αυτα καθαριστριες, σεντονια ανα πελατη εχουν και ενα επιπλεον κοστος, σαν αισιοδοξος ανθρωπος και σαν επιχειρηματιας που μου αρεσουν τα ρισκα θεωρω οτι θα το καλυψουμε απο τους πελατες μας που θα εκτιμησουν το κατι παραπανω και ισως ερθουν σε εμας περισσοτερες φορες....
τωρα αν δεν γινει αυτο, δεν εγινε και κατι αν αντι για 100δρχ βγαλουμε 80 τουλαχιστον εκει μεσα εμεις οι ιδιες αλλα και οι πελατες μας θα νιωθουμε πολυ πιο ανθρωπινα πραγμα ανεκτιμιτο ;)
ε σιγά ρε άντζελα...το πολύ πολύ αύξησε λιγάκι κανά 10ευρω την τιμή για να καλύψεις το εξτρα κόστος...δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα... ότα δίνουμε σε πατσαβούρες 200-300 ευρώ νομίζω ότι θα το αντεξουμε!!!
ακόμα καλύτερα τότε...δεν μας επηρεάζει ούτε η αύξηση του φπα!!!δεν υπαρχει λογος μωρο μου να αυξηθει καμια τιμη ;)
Συμφωνω. Η καθαριοτητα δεν ειναι ειδος πολυτελειας, αλλα ειδος πρωτης αναγκης ειδικα σε τεοιους χωρους.ενταξυ μωρε σιγα την πολυτελεια μια καθαριστρια.....
Δε λέω, οι περισσότεροι πελάτες έχουν γράψει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο studio, αλλά μήπως είναι καιρός η τιμή να πέσει στα 40 Ευρώ το "απλό"? Θεωρώ πολλά χρήματα 50 Ευρώ για μια ολιγόλεπτη συνεύρεση όσο αξιοπρεπής κι αν είναι ο χώρος. Βάσει των συνθηκών, πρέπει κι εσείς να δείξετε ότι αφουγκράζεστε την κατάσταση και τιμάτε την προτίμηση των πελατών σας.Θα μου πείτε, ότι αν δεν τα 'χω να μην έρχομαι σε σας, ΟΚ, απλά όλες οι "επιχειρήσεις" πρέπει να δείξουν ότι κατανοούν την κατάσταση.Εξάλλου όπως και να 'χει η περιοχή δεν είναι και ό,τι καλύτερο.Είμαι σίγουρος ότι η αύξηση της πελατείας σας θα αποφέρει πολύ περισσότερα έσοδα και θα υπερκαλύψει τη μείωση των 10 Ευρώ.Μια απλή γνώμη.Ευχαριστώ.
3/8/11 η πρώτη,22/8/11 η δεύτερη.Μήπως ήσουν λίγο αυστηρή μαζί της;
Πάντως μπράβο για την κίνηση σου,στο έγραψα και χθες...

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου,δεν έκανε σωστά την δουλειά της γιατί δεν είναι Superman...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως φταις περισσότερο εσύ που δεν το ξεκίνησες πολύ νωρίτερα και περίμενες από γυναίκες 55-65 ετών να είναι Supermen ή καλύτερα superwomen...
ρε άντζελα?? για ένα προφυλακτικό έχασε μια γυναικά τη δουλειά της?? εντάξει καλό έκανες για σένα αλλά μια σύσταση δεν θα ήταν καλύτερα?? κ μην αρπάζεσαι...ανταλλαγή απόψεων γίνεται..τον δικηγορο του διαβολου κανεις ή απλα θελεις να διμιουργησεις εντυπωσεις?
με τους πελατες εισαι?
με το studio?
ή με τις υπηρεσιες?
εγω παντως ειμαι με το studio και μπροστα στο καλο του studio δεν βαζω μπροστα καμια και κανεναν ουτε καν εμενα την ιδια.
ξερεις ποσα χρηματα βγαζει ενας νεος 25-35 πτυχιουχος σε ενα 8ωρο?
ξερεις ποσα χρηματα βγαζει μια υπηρεσια σε εναν καλο οικο ανοχης στον ιδιο χρονο?
δεν υπαρχει συγκριση
και αφου δεν υπαρχει συγκριση υπαρχει η απαιτηση εστω στα 5 λεπτα που εμπαινε στο δωματιο μια υπηρεσια να καθαρισει εαν εβρισκε ενα προφυλακτικο στο πατωμα να το μαζευε
η συγκεκριμενη τοτε δεν το ειδε? ή το είδε και δεν φιλοτιμοιθηκε να το μαζεψει? οποτε πηγε σπιτι της την επομενη και εχασε το μεροκαματο της μηπως και εβαζε μυαλο και αυτη αλλα και οι υπολοιπες με το παραδειγμα της
η δουλεια αλλωστε ειναι δουλεια και δεν υπαρχουν περιθωρια για λαθη για κανεναν
και στο τελος αποφασιστε και τι θελετε
ενα μαγαζι που ασχολειτε με τα κακως κειμενα του και προσπαθει να τα βλετιωσει...
ή ενα μαγαζι μπουρδελο ονομα και πραμα....
εγω παντως σε μπουρδελο στην ουσια (και οχι στο ονομα) δεν καταδεχομαι να δουλευω
Δεν πάει έτσι….Στα θέματα υγιεινής πρέπει να είσαι αυστηρός που ξέρεις τι είχε αυτός που φορούσε το προφυλακτικό?ρε άντζελα?? για ένα προφυλακτικό έχασε μια γυναικά τη δουλειά της?? εντάξει καλό έκανες για σένα αλλά μια σύσταση δεν θα ήταν καλύτερα?? κ μην αρπάζεσαι...ανταλλαγή απόψεων γίνεται..

στέκομαι στο ότι μια γυναίκα έχασε τη δουλειά της...με μια επίπληξη το αποτέλεσμα το ίδιο δεν θα ήταν....ααα!!!σε σένα δε συνέβη να το δεις??σε πείραξε πολύ??Δεν πάει έτσι….Στα θέματα υγιεινής πρέπει να είσαι αυστηρός που ξέρεις τι είχε αυτός που φορούσε το προφυλακτικό?![]()