GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
Και μην ξεχνάτε η ψηφοφορία για το Κορίτσι του καλοκαιριού 2011 - Θεσσαλονίκη συνεχίζεται. ;)
τυπε μαλλον δεν ξερεις τον λιονταρηΚαλούτσικο ήταν, αλλά είχα ένα χέσιμο κ μόνο για γαμήσια δεν ήμουνα..
Μόλις γύρισα από μια μίνι περιπολία του Μύλου.
Άντζελα απέναντι από το Τζάμπο.
Κεφαλληνιάς μου είπε ήταν η Αριάνα αλλά δεν κάθησα να δω, αυτή από το ανορθόγραφο θα είναι.
Ανδ. Γεωργίου 4 πρέπει να ήταν αυτή η καινούργια η Τατιάννα, ένα μικρό έσκασε μύτη, ψηλό και νομίζω καστανό. Δεν καταλάβαινα τα βασικά σημεία του σώματός της, πρέπει να έχει μικρό στήθος πάντως κ οκ κώλο με ελαφρώς μεγαλύτερη από το νορμάλ περιφέρεια. Καλούτσικο ήταν, αλλά είχα ένα χέσιμο κ μόνο για γαμήσια δεν ήμουνα..
γραφτηκε ηδη και θετικη κριτικη επανεμφανισης της....Χεστης καταδρομεας![]()
![]()
![]()
αντζελα η τρελη που λεει ο αλ ?![]()
οι δικες μου προσθηκες με κοκκινο.....στα αλλα γενικα συμφωνω....Tι εγινε τζο φαγαμε μαντυ?![]()
περιμενουμε με αγωνια(και ποπ κορν!)την κριτικη
πιστευω μια λιστα με προτασεις-προτροπες-αποτροπες-για κοπελες που ειναι αυτο το συγκεκριμενο διαστημα ενεργες (πχ δεν βαζω αλισια μεσα που εχει να εμφανιστει 2-3 μηνεςκλπ)θα ειναι καλο βοηθημα απο τον καθενα
παρτε στυλο και μολυβι ολοι και γραψτε
ξεκιναω εγω
κατηγορια 1
FUCK NO(δηλαδη οπου τις δειτε απο μακρια και αγαπημενοι κρατηστε τα λεφτα σας καλυτερα)
-Τζεσυ (Φρίξου 9 (Villa Erotica)
-Βικη (Ταντάλου 14)
-Μαιρουλα (προμηθεως 19)
-Κελλυ (Σαπφως 20)
αντριαννα ρουμανα
τζεσικα ρουμανα απο φριξου 14
νικολ κωλετη
κατερινα τσιρκο
Ενδιαμεση κατηγορια(δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου)
-Ιονελα (σαπφως 7-5)
-Νικολ (σαπφως 7)
-βερονικα (προμηθεως 11)
-ευα (ανδ γεωργ 4)
μαρια λαφαμ
μιραμπελα
αντζελικα ματζαρου
νατασσα ματζαρου κοκκινομαλλα
κορινα ματζαρου
αγαπη κωλετη
FUCK YES (η ελιτ!οπου τις πετυχετε περνατε αφοβα!)
-Λαουρα (τσιρκο)
-Λουση (λα φαμ)
-Αφροδιτη (ξε-κωλετη)
χριστινα ρουμανα λαφαμ
χριστινα μιλφ αλλα για μιλφακηδες
σαρα ματζαρου
ναντια ουρανου 26
ειρηνη
περιμενω τα δικα σας
βεβαια τις επιλογες του τζο να τις κοιταξετε απο πανω προς τα κατω γιατι ειναι γνωστος κομοδινακιας![]()
![]()
Tι εγινε τζο φαγαμε μαντυ?![]()
περιμενουμε με αγωνια(και ποπ κορν!)την κριτικη
πιστευω μια λιστα με προτασεις-προτροπες-αποτροπες-για κοπελες που ειναι αυτο το συγκεκριμενο διαστημα ενεργες (πχ δεν βαζω αλισια μεσα που εχει να εμφανιστει 2-3 μηνεςκλπ)θα ειναι καλο βοηθημα απο τον καθενα
οχι δεν λεω την αντρε....την κομοδινοπουλου λεω....οι δικες μου προσθηκες με κοκκινο.....στα αλλα γενικα συμφωνω....
Φιλε gl στο fuck no ποια Αντριαννα Ρουμανα εννοεις??? Αυτη που δουλευε παλια στο τσιρκο και τωρα στο πρασινο στην Τανταλου??
αυτο το τροπαρι δεν βαρεθηκε να το λεει η τσατσα καθε βδομαδα απο τον ιουνη;μ αρεσει που την βαλαμε και κοριτσι του καλοκαιριου 2011.....ηρθε φθινοπωρο οπου ναναι.....Κωλλέτη (Η Άφρο σε 1 βδομάδα επιστρέφει)
δεν ειναι μιλφακιας ο τζο.....τρωει μονο αρνακια γαλακτος.....και κατι κατεψυγμενα απο γερμανια ενιοτε...... ;)Ρε συ Jo βλέπω δεν έχεις πάρει Εύα από Αν Γεωργίου 4 πως και έτσι;
αυτο το τροπαρι δεν βαρεθηκε να το λεει η τσατσα καθε βδομαδα απο τον ιουνη;μ αρεσει που την βαλαμε και κοριτσι του καλοκαιριου 2011.....ηρθε φθινοπωρο οπου ναναι.....![]()
![]()
διακοπες τελος;ΛΟΧΟΣ.!!!!.....ΑΚΥΡΟ.!!!
Χερετω ολους τους καυλιαρηδες της μπουρδελοσαλονικας.!!!
Βλεπω τα λιωσαμε τα πληκτρολογια.! Πρεπει να κατσω να ενημερωθω...![]()