Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλησπέρα στην επιστημονική μου ομάδα
Αμ τα θελει η κολ..ρα σου καυμενη...

τι λέτε ρε παιδιά ...συγκινήθηκα με την ιστορία του παλικαριού..
Γιατί βρε; Δεν ανέπτυξες σε προηγούμενα ποστς σου απόψεις περί λαγνείας και χιμπατζοειδούς συμπεριφοράς ορισμένων μελών κτλ; Και τώρα που βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας αμέσως να μας την πεις :-) ; Δεν κάνει καλό στο κάρμα σου αυτό.
σήμερα σκέφτηκα ότι πρέπει να προσλάβουμε και μια εθελόντρια η και δυο αν γίνεται για να δημιουργήσουμε έναν εξωμειωτή πηδήματος.Welcome Dr
όλοι κρέμονται από τα χείλη σου
Τα γράφεις για να μην τα διαβάζουμε δηλαδή?
σήμερα σκέφτηκα ότι πρέπει να προσλάβουμε και μια εθελόντρια η και δυο αν γίνεται για να δημιουργήσουμε έναν εξωμειωτή πηδήματος.
δηλαδή η εθελόντρια θα κάνει έρωτα με τους υπό παρακολούθηση ασθενείς και θα μα αναλύει της αντιδράσεις τους.
εμείς ήμαστε πανεπιστημιακοί και χρησιμοποιούμε επιστημονικούς όρους είπαμε εξωμειωτή.Κάτι σαν τον "οίκο της ηδονής", που παιζει στο ΣΚΑΙ ?
ελπίζω να βρήκαμε την πρώτη εθελόντρια?Ε να συμφωνω και με τον δόκτορα
Όσο για το τι θέλει το σώμα μου και συγκεκριμένα σημεία ...θα σου απαντούσα αλλά σέβομαι την ηλικία σου.![]()
Αμ συνεχιζει να τα θελει η κολ..ρα σου.
Υ.Γ. Δικαιολογιες περι ηλικιων κλπ..τις γραφουν κατι κοτες που στα δυσκολα κανουν το κουνελι.Οτι εχεις να πεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΔΗΜΟΣΙΑ.
ο χθεσινός ασθενής μας φάνηκε σήμερα εδώ?
και τι έγινε αγόρι μου κρέας θα μπει κρέας θα βγει αλλά στην υπηρεσία της επιστήμης.Αμ συνεχιζει να τα θελει η κολ..ρα σου.
καλώς τον πως αισθάνεσαι σήμερα? έχεις καλύτερη αυτοπεποίθηση?