lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.028
- Πόντοι
- 26.470
ανταλλαγη πολιτισμών...![]()
Τελικά το 104 μας μαθαίνει και ξένες γλώσσες χθες Τσέχικα σήμερα ιταλικά…την καλημέρα μου σε όλους και σε όλες
![]()
ανταλλαγη πολιτισμών...![]()
Τελικά το 104 μας μαθαίνει και ξένες γλώσσες χθες Τσέχικα σήμερα ιταλικά…την καλημέρα μου σε όλους και σε όλες
![]()
αγαπημένη μου πόλη εμένα είναι η μπολόνια...απίστευτη αρχιτεκτονική και ωραίοι άνθρωποι..
μωρό μου επειδή το σαιτ έχει πρόβλημα, αύριο δουλεύεις??orea ine kai bolognia moromu.. ;) ;) ;)
μωρό μου επειδή το σαιτ έχει πρόβλημα, αύριο δουλεύεις??
Σταμ αγαπουλη τι έγινε δεν μου ήρθε κανένα περίστερο στερέψαμε?αν τυχον περασει κανα περιστερο απο πανω και σεδικο μου θα ναι
![]()
να κάνεις και κανένα μπανάκι...ime to vradi....avrio eho repo moromu... :-* :-* :-* :-*
αν τυχον περασει κανα περιστερο απο πανω και σεδικο μου θα ναι
![]()
καλως το κορίτσι...που ήσουν τόση ώρα εσυ βρε??γιασασ :-*βλεπο παλι η παρεα ενομενη
![]()
![]()
![]()
![]()
γιασασ :-*βλεπο παλι η παρεα ενομενη
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχα μαλον πιραν λαθοσ δρομο μαι οσα βλεπο δεν εχει καλο σημαδι ο σταμ τα εστιλε αλουΣταμ αγαπουλη τι έγινε δεν μου ήρθε κανένα περίστερο στερέψαμε?![]()
χαχχαχαχαχαχα μωρο χορισ αυτοκαλως το κορίτσι...που ήσουν τόση ώρα εσυ βρε??
γιασασ :-*βλεπο παλι η παρεα ενομενη
![]()
![]()
![]()
![]()
άρε μωρό....στο χω ξαναπεί..΄γουστάρω πολύ το χιούμορ σου...χαχχαχαχαχαχα μωρο χορισ αυτο![]()
δεν μπορουμε
αμα ειταν να ετργε πουρο μπορι να ζηλεβαΑκουσες Ιταλικα και ζηλεψες !!![]()
χορεισ το χιουμορ μωρο δεν γινετε τπτάρε μωρό....στο χω ξαναπεί..΄γουστάρω πολύ το χιούμορ σου...
αμα ειταν να ετργε πουρο μπορι να ζηλεβαη γλοσα δεν μου κανι τπτ
![]()
![]()
μέσα στις επόμενες λίγες μέρες θα έρθω για αυτό που κανονίσαμε και με την άντζελα...χορεισ το χιουμορ μωρο δεν γινετε τπτκαι πρεπι για να ερχομαστε στα καιφια μασ :-* :-*
μέσα στις επόμενες λίγες μέρες θα έρθω για αυτό που κανονίσαμε και με την άντζελα...ελπίζω να είσαι οκ μάτια μου...