αυτό εδώ μυρίζει φρέσκο
ή μπαγιάτικο
που άλλαξε μαιλ-τηλ κτλ...έχω στείλει μαιλ,αναμένω απάντηση και θα ενημερώσω με φώτο αν μου στείλει...απορώ πως μου ξέφυγε 3,5 ώρες...

Απο φωνη μουναρα,δηλαδη........ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΠΑΙΖΕΙ!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 80 ΕΥΡΩ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΠΑΙΖΕΙ!
80 για 2 ώρες είναι τοπίου σιγά μην είναι καλό μουνι αν ήταν θα έβαζε και φωτογραφίες πιστευωΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΠΑΙΖΕΙ!
Δυστυχως ναι φιλε μου!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΠΑΙΖΕΙ!
αυτό εδώ μυρίζει φρέσκοή μπαγιάτικο
που άλλαξε μαιλ-τηλ κτλ...έχω στείλει μαιλ,αναμένω απάντηση και θα ενημερώσω με φώτο αν μου στείλει...απορώ πως μου ξέφυγε 3,5 ώρες...
το μελαχρινό το 2ο η άννα μου φένεται για καινούριο κομμάτι και καλό...
70Ε 1 ώρα όσες εκτονώσεις θες ελεύθερο στοματικό (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή) από 14:00 - 03:00 (+20)
πιθανότατα να το τιμήσω απόψε,για την πρώτη την ελένη έχω διαβάσει ότι έχει κάνει σε μικρό χρονικό διάστημα μεγάλα ανεβοκατεβάσματα τιμών,είναι και μικρόστηθη,είναι και αναξιόπιστη...κάποιος να πει γνώμη/εμπειρία για τη δεύτερη?
Ζητώ συγνώμη , ξέχασα να αναφέρω ότι ντούο 150Ε/ώρα και δε ρώτησα για cim/cob/cif...
3 ώρες και ακόμα να μου απαντήσει...αυτό της έχω στείλει...
"Καλησπέρα,
θα παρακαλούσα να μάθω το κόστος της συνάντησης για 1 ώρα καθώς και αν είναι δυνατόν να έχω φώτο σου (χώρις πρόσωπο δε με ενοχλεί,αρκεί να είναι κατατοπιστική ως προς τα υπόλοιπα) ακόμα θα επιθυμούσα να γνωρίζω με λεπτομέρεια εαν υπάρχουν υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονται στην τιμή,καθώς και αν υπάρχουν υπηρεσίες που δε κάνεις σε καμία περίπτωση.τέλος θα ήθελα να μου πεις αν η συνάντηση γινεται σε δικό μου/σου χώρο ή ξενοδοχείο καθώς και ποιες ώρες της μέρας εργάζεσαι.
Δημήτρης"
έκανα κάτι λάθος?ή μήπως από τα πολλά ραντευού δε προλαβαίνει...μήπως απάντησε σε εσάς?
80 για 2 ώρες είναι τοπίου σιγά μην είναι καλό μουνι αν ήταν θα έβαζε και φωτογραφίες πιστευω
το μελαχρινό το 2ο η άννα μου φένεται για καινούριο κομμάτι και καλό...
70Ε 1 ώρα όσες εκτονώσεις θες ελεύθερο στοματικό (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή) από 14:00 - 03:00 (+20)
πιθανότατα να το τιμήσω απόψε,για την πρώτη την ελένη έχω διαβάσει ότι έχει κάνει σε μικρό χρονικό διάστημα μεγάλα ανεβοκατεβάσματα τιμών,είναι και μικρόστηθη,είναι και αναξιόπιστη...κάποιος να πει γνώμη/εμπειρία για τη δεύτερη?
Ζητώ συγνώμη , ξέχασα να αναφέρω ότι ντούο 150Ε/ώρα και δε ρώτησα για cim/cob/cif...
Η ξανθιά δούλευε παλιά σε μπουρδέλο, έχει και άλλες αγγελίες που ζητάει 200. Όσοι την δοκιμάσανε λένε μακριά, ξεπετοκομοδίνο...
Να ενημερωσεις παικτηπήρα τη δεύτερη,τη μελαχρινή,δυστηχώς δεν κάνει cim,cif αλλά μόνο cob,θα μου έρθει κατά τις 2:15...
Να ενημερωσεις παικτη
πήρα τη δεύτερη,τη μελαχρινή,δυστηχώς δεν κάνει cim,cif αλλά μόνο cob,θα μου έρθει κατά τις 2:15...
Καλό βόλι!
Έπεσε δουλειά μάλλον βραδιάτικα...
1)Kαντο ειναι κουλ το χω δοκιμασει.2)Θα δω το σχολιο αυριο ρε παικτη δεν χαθηκε ο κοσμος :Sαν μείνεις ξάγρυπνος μέχρι τις 3+...αν και τώρα μου μπήκε η ιδέα να την αφήσω να μου πέρνει πίπα και να γράφω ταυτόχρονα εδώ σχολιασμό...δεν είναι προτώτυπο,γιατί το έχει κάνει άλλος συναθλητής παραπίσω...αλλά φαντάζομαι θα ικανοποιήσει τους ανυπόμονους...
Δημητρη θα περιμενουμε ενημερωση...πήρα τη δεύτερη,τη μελαχρινή,δυστηχώς δεν κάνει cim,cif αλλά μόνο cob,θα μου έρθει κατά τις 2:15...
Ντιλιβερι σπιτι?το κόβω να μου 'ρχεται ξεπατωμένη και κατάκοπη...πήρα στις 12 και μου είπε ότι είναι κλεισμένη μέχρι τις 2,το τελευταίο ραντευού της θα 'μαι εγώ για απόψε...ας προσπαθήσω να μην είμαι απαισιόδοξος και να σκέφτομαι ότι άμα έρθει με διάθεση θα αποτελέσει τοπ vfm ,υπενθυμίζω 70Ε 1 ώρα ελευθερο στοματικό απεριόστες εκτονώσεις και cob.