You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εγώ λόγο έδρας θα το δω από τον καναπέ έχω γνήσιο ούζο πλωμαρίτικο και ότι και να κάνει αύριο ο γαύρος εγώ τον έχω κάνει είδη μαρινάδα αλλά τριπολοτσά για μεζέ.Καλησπερα Αριωνα.
αν Ο Ολυμπιακος κερδισει την Βεντερ
τοτε η Αεκ σιγουρα θα το παρει το διπλο στο Καραισκακη ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου-πρωταθλητές της 11ης αγωνιστικής.
Ο Μπάμπης Χριστόγλου χθες στον Sport fm έκανε αφιέρωμα στην εκπομπή του ,στον ατυχο αδελφό μας που άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή έξω από το ΟΑΚΑ και ανέφερε ότι τον έβλεπε κάθε μέρα.Μήπως δούλευε το παλληκάρι στο ραδιόφωνο του Χριστόγλου;Ξερει κανείς;
'Ολοι στο ΟΑΚΑ κοντά στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ το Σάββατο 15/12 κόντρα στον γαύρο,για να φάνε την πρώτη ψ..... του Σαββατοκύριακου.
Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ μόνη;
Ο Μπάμπης Χριστόγλου χθες στον Sport fm έκανε αφιέρωμα στην εκπομπή του ,στον ατυχο αδελφό μας που άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή έξω από το ΟΑΚΑ και ανέφερε ότι τον έβλεπε κάθε μέρα.Μήπως δούλευε το παλληκάρι στο ραδιόφωνο του Χριστόγλου;Ξερει κανείς;
'Ολοι στο ΟΑΚΑ κοντά στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ το Σάββατο 15/12 κόντρα στον γαύρο,για να φάνε την πρώτη ψ..... του Σαββατοκύριακου.
Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ μόνη;

Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια για μια ΑΕΚ ζούμε.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα,
εγώ ξέρω ότι το παλληκάρι δούλευε σε περίπτερο στο Μικρολίμανο...μπορεί να τον ξέρει από εκεί ο "μάγκας" επιχειρηματίας-διασκεδαστής!
Άντε να χαρούνε λίγο σήμερα οι συμπρωταθλητές των 21,5 ωρών γιατί την Κυριακή έρχονται τα δύσκολα για αυτούς!
εγώ ξέρω ότι το παλληκάρι δούλευε σε περίπτερο στο Μικρολίμανο...μπορεί να τον ξέρει από εκεί ο "μάγκας" επιχειρηματίας-διασκεδαστής!
Άντε να χαρούνε λίγο σήμερα οι συμπρωταθλητές των 21,5 ωρών γιατί την Κυριακή έρχονται τα δύσκολα για αυτούς!

Επισκέπτης
να τους κάνουμε λίγο πλακί τσα? στα νούμερα?Καλημέρα,
Άντε να χαρούνε λίγο σήμερα οι συμπρωταθλητές των 21,5 ωρών γιατί την Κυριακή έρχονται τα δύσκολα για αυτούς!![]()
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κατάλαβα μάλλον ποιος περιπτεράς ήταν.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 366
Γιατί να μην τους κάνουμε?Πότε σταματήσαμε?να τους κάνουμε λίγο πλακί τσα? στα νούμερα?

Έχει αρκετά περίπτερα στην περιοχή dark...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Είναι ακριβώς ένα ,έξω από τα μαγαζιά του Χριστόγλου στο Μικρολίμανο,όπότε μιας κ έλεγε ότι τον έβλεπε κάθε μέρα,υποθέτω για ποιο περίπτερο λέει.
Επισκέπτης
να είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον αδελφό μας και η ομάδα την Κυριακή ας παίξει και για αυτό το αδικοχαμένο παλικάρι και αν μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερα για τον αδελφό μας αυτό.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μπράβο στο Δημητράκη ΄΄φον΄΄ Παπανικολάου που δέχτηκε όσ καιρό είναι τραυματίας να μην πληρώνεταΙ!!!!Μια σπάνια κίνηση για τα σημερινά αθλητικά δεδομένα.
Δενθυμάμαι πώς λέγεται,αλλά ένας παίχτης στην Πρέμιερ ΛΙιγκ ,όταν βάζει γκολ βάζει την μάσκα του δολοφόνου στο SCREAM ,αυτή την αηδία που μπορεί να πει και κανείς ότι ξυπνάει δολοφονικά ένστικτα κ δεν έχει τιμωρηθεί ΠΟΤΕ.Αλλά η Ελλάδα είναι πρότυπο διαιτησίας.ΟΛΑ καιΟΛΑ.![]()
![]()
![]()
κι ομως φιλε dark αυτοσ ηταν ο borxa.....ναι ναι οσο περιεργο κι αν ακουγεται..προχτες μαλιστα στο χατ τρικ που εκανε...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το έγραψαν τα αδέρφια πιο κάτω ότι ήταν ο Μπόρχα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα κιτρινιάρηδες!!!!!!!!
Καλημέρα κιτρινιάρηδες!!!!!!!!
Άντε χάσου.Πήγαινε γράψε στα άλλα οπαδικά που γράφεις.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τον κωλόγαυρο έβαλαν;;;;Νάτα-νάτα.
Χαιρετίζω τα κιτρινόμαυρα αδέλφια μου.Λόγω φόρτου εργασίας(γαμώ τα λογιστικά μου),δε μπορώ να αφιερώσω πολύ ώρα στο σάιτ.Ελπίζω την Κυριακή ο Φερέρ να μην ανακατέψει την ομάδα.Ελπίζω να την κατεβάσει με επιθετική φιλοσοφία και με στόχο να ΠΑΊΞΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ρε γαμώτο και ας γίνει ότι θέλει.Στη τελική και να χάσουμε πάλι κορυφή θα είμαστε κα θα έχουμε στο β'γύρο τους απαταιώνιους στην έδρα μας.Πρέπει όλοι διοίκηση,προπονητής και κόσμος ο καθένας με τον τρόπο του να πείσουμε τους παίκτες ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα,να βγουν να παίξουν τη μπάλα τους κα η νίκη θα έρθει
.Εμπρός της ΑΕΚ παλληκάρια

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 88
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 65