sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
χαχαχα ρε σταμ με τι αφτια το ακουσεσ αυτο το φονι ποσ μπορεσεσ και μπερδεψεσ τιν γιλικια μου φονι με τισ υπηρεσιας

Αντε βρε. ;)3ο μαυρισμα...
κλαμα...
απο τισ 9 το πρωι εως 5 το απογευμαEleni.... αυριο που θα εισαι και τι ωρες?
εσυ με πηρες ρε ατιμο?χαχαχα ρε σταμ με τι αφτια το ακουσεσ αυτο το φονι ποσ μπορεσεσ και μπερδεψεσ τιν γιλικια μου φονι με τισ υπηρεσιας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπεραααα κουκλες,τι κανετε?Τωρα μολις επεστρεψα,σας ελειψα καθολου???
ναι εεεεεεεεεεεε γιατι τοσο γλυκο φονι που το ειχεσ ακουσι ουτε στα ονιρα σου μαλον για φτο με μπρδεψεσ χαχαχαεσυ με πηρες ρε ατιμο?![]()
φυλισ 1049 με 5 που?
και μετα απο εσενα ποια κοπελα ειναι?
Κοιτα τις βαρδιες του Φυλης 104, μην κανεις ερωτησεις ανουσιες !!! ;) ;) ;)9 με 5 που?
και μετα απο εσενα ποια κοπελα ειναι?
ναι εεεεεεεεεεεε γιατι τοσο γλυκο φονι που το ειχεσ ακουσι ουτε στα ονιρα σου μαλον για φτο με μπρδεψεσ χαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλαρακι Womanaholic τωρα με προσβαλλεις,αυτο ειναι ενα μωρο απο αλλο πλανητη,απιαστο ονειρο του καθε αντρα.Τωρα ομως επειδη την ειπες την κακια σου,θα βαλω το μωρο οταν θα το επισκεφτεις να σεΚώστα εσύ είσαι στη φωτογραφία του avatar?![]()
![]()
![]()
ναι εεεεεεεεεεεε γιατι τοσο γλυκο φονι που το ειχεσ ακουσι ουτε στα ονιρα σου μαλον για φτο με μπρδεψεσ χαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
Να φωναξουμε και τον Σειρινακι, να το κανει υπερπαραγωγη ???Φιλαρακι Womanaholic τωρα με προσβαλλεις,αυτο ειναι ενα μωρο απο αλλο πλανητη,απιαστο ονειρο του καθε αντρα.Τωρα ομως επειδη την ειπες την κακια σου,θα βαλω το μωρο οταν θα το επισκεφτεις να σε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και θα φροντισω να ειμαι και εγω εκει στο σαλονι για να σε κουω να παρακαλας να σταματησει και θα το απολαμβανω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνεις μωρο μου
![]()
![]()
Αν συμφωνει και ο πρωταγωνιστης μας(Womanaholic)γιατι οχι.Να φωναξουμε και τον Σειρινακι, να το κανει υπερπαραγωγη ???![]()
![]()
![]()
Γιατι να μην θελει ???Αν συμφωνει και ο πρωταγωνιστης μας(Womanaholic)γιατι οχι.![]()
![]()
![]()
![]()