KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
Πολύ καλή κριτική,με τα καλώς και τα κακώς κείμενα.Διαφωτιστική.
Πολύ καλή κριτική,με τα καλώς και τα κακώς κείμενα.Διαφωτιστική.
ναι μωρο μου θα ειμαι και εγω....Καλησπερα κουκλαρα Κελλυ.τι κανεις?Τι εγινε σε βαλανε και εσενα σημερα στην παρεα τους,Νεφελη και Αλικη ελεγε για σημερα.
Aλοιμονο ειπα εγω κατι τετοιο,γιατι να μην σε θελουμε εκτος του οτι εισαι Θεααα τυχαινει να εχεις και ενα μεγαλο πλεονεκτημα. ;) ;) ;)ναι μωρο μου θα ειμαι και εγω....
γιατι δεν με θελετε???
Και να μην σε θελουν ειμαι εγω εδωναι μωρο μου θα ειμαι και εγω....
γιατι δεν με θελετε???
kavlita ti kanis? pos ise? filia ke stin alikiΚαλησπερα κοριτσαρα μου :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
και ποιο ειναι αυτο το μεγαλο πλεονεκτημα???Aλοιμονο ειπα εγω κατι τετοιο,γιατι να μην σε θελουμε εκτος του οτι εισαι Θεααα τυχαινει να εχεις και ενα μεγαλο πλεονεκτημα. ;) ;) ;)
μωρο μου ομορφο εσενα θα σου ψυθιρισω δυο λογακια στο.........αυτι αυριο βραδυ :-*Και να μην σε θελουν ειμαι εγω εδω![]()
καλα ειμαι κουκλη μου....εχεις γλωσσοφιλα απο την αλικη.....kavlita ti kanis? pos ise? filia ke stin aliki![]()
![]()
![]()
![]()
φυσικα και κανεις λαθος....To πλεονεκτημα-προτερημα ειναι οτι εισαι ενα πολυ ησυχο κοριτσακι ;) ;).Αν κανω λαθος διορθωσε με...
.....δηλαδη?
νομίζεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φυσικα και κανεις λαθος....
καλησπερα μποττομ....οτι πεις.....Καλησπέρα.Είναι μία έκφραση.Δηλαδή με τα καλά και τα κακά.
ποοοοοτεεεεεεεεε.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aρα μου ειπες ψεμματα την προηγουμενη φορα.
καλησπερα μποττομ....οτι πεις.....
Το ξερω απλα εκανα μια δοκιμη να δω τι θα μου ελεγες.Αν δεν βαριεσαι πηγαινε στην σελιδα 1019 να διαβασεις τι μου ειχες γραψει τοτε.ποοοοοτεεεεεεεεε.......