Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
Σώπα ρε gl η Μιραμπέλλα έγινε Μή-ραμπέλα ? Έλεγε συνέχεια μη και μη  :think:.. Αφού κάποιος παλιά σε μια κριτική έλεγε πως ότι κι αν της ζητούσε αυτή του απαντούσε " Μιραμπέλλα ντεν εκει πρόμπλημα"  :2funny: :cheesy:
:pipa1:

Ωχωχ αλλαγες βλεπω 
Προτεινω να αναβαλεις την επισκεψη σου για κανα τριμηνο μεχρι να ξεκαθαρισει η κατασταση
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την θυμαμαι αυτη την κριτικη που λες , :pipa2: τα πραγματα αλλαζουν ομως ,
γιαυτο λεω οτι μια χθεσινη κριτικη εχει μεγαλυτερη αξια απο 10 περσινες  :rolleyes:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
Ωχωχ αλλαγες βλεπω 
Προτεινω να αναβαλεις την επισκεψη σου για κανα τριμηνο μεχρι να ξεκαθαρισει η κατασταση
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την θυμαμαι αυτη την κριτικη που λες , :pipa2: τα πραγματα αλλαζουν ομως ,
γιαυτο λεω οτι μια χθεσινη κριτικη εχει μεγαλυτερη αξια απο 10 περσινες  :rolleyes:
Βαριέμαι να την ψάχνω τώρα αλλά έλεγε ότι ο άλλος ήταν τόσο καβλωμένος που τέλιωσε στο γυμνό τσιμπούκι και δέχτηκε να της κάνει cim λέγοντας: Μιραμπέλλα ντεν έκει πρόμπλημα και τα κατάπιε όλα :cheesy:. Και κόλλησε στο γεγονός ότι ο gl ήθελε να της ρουφήξει λίγο τα μεμέ? Περίεργα πράματα.  :think: Πάλι καλά που αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ και έτσι θα έρθω όχι αυτή αλλά την άλλη βδομάδα  :dancing: Ελπίζω να στρώσει η κατάσταση ως τότε  :tickedoff:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Πολυ μεγαλα βυζια εχει .. μπλιαξ

:2funny: :2funny: :2funny:

αυτη ειναι που δουλευε Σαλονικα παλια ?  :think:

Ναι και για τα 2  :dancing:...ξες τωρα  γλυτωσα δρομολογιο μεχρι κορινθο θα την βρω αθηνα λογικα... :rockon:

Και λοιπον περασα μια βολτα απο Μαιρουλα.!!  :tits: :tits: :tits: εξω νεκρα ολοι για μπανια πηγανε.???  :think:
Η Μαιρουλα διεκπερωτικη μου φανηκε σημερα, ψιλοξεπετα η κατασταση...αλλα δεν διεκδηκισα πολλα ισα ισα να φυγουν τα χοντρα που μεινανε απο χτες βραδυ....οι βυζαααρες τις παραμενουν must.!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
Ναι και για τα 2  :dancing:...ξες τωρα  γλυτωσα δρομολογιο μεχρι κορινθο θα την βρω αθηνα λογικα... :rockon:

Και λοιπον περασα μια βολτα απο Μαιρουλα.!!  :tits: :tits: :tits: εξω νεκρα ολοι για μπανια πηγανε.???  :think:
Η Μαιρουλα διεκπερωτικη μου φανηκε σημερα, ψιλοξεπετα η κατασταση...αλλα δεν διεκδηκισα πολλα ισα ισα να φυγουν τα χοντρα που μεινανε απο χτες βραδυ....οι βυζαααρες τις παραμενουν must.!

Φανταζομαι καταδρομικη ηταν ε ?  :think:
λεω μπας και αναψε καμια καινουρια λαμπα  :rolleyes:

skieros

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
37
Like
1.866
Πόντοι
3.187
Παντως δεν φερνει λιγο σε πετα γοιυιλσον που επεζε την Νικιτα στην τν.??
peta-wilson.jpeg

http://[URL unfurl="true"]www.superiorpics.com/pictures/WilsonPeta266051091.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

[MEDIA=xvideos]701221[/MEDIA]
μηπως ειναι αυτη?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
Έχει σκεφτεί ποτέ κανείς να κάτσει και να αρχίσει να διαβάσει όλες τις 1460 πλέον σελίδες του thread της μπουρδελοκατάστασης από την αρχή?  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Έχει σκεφτεί ποτέ κανείς να κάτσει και να αρχίσει να διαβάσει όλες τις 1460 πλέον σελίδες του thread της μπουρδελοκατάστασης από την αρχή?  :rolleyes:
τις εχω διαβασει σχεδον ολες απο την αρχη....και ναι η μηραμπελα ενω της προτεινα αν ειναι να την χυσω στο στοματακι της το αρνηθηκε κατηγορηματικα....βασικα ενας λογος που πηγα ηταν και αυτος μ αυτα που ειχα διαβασει αλλα εφαγα ακυρο :headbang:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Έκανα μια σχετικά μεγάλη βόλτα προ ολίγου με σκοπό την συνεύρεση με κάποια καινούργια κορασίδα, κάποια αξιοσημείωτα:

-Θα έμπαινα στην πρώτη μου στάση στην Ερημίτη αλλά η μιλφ Άννα έχει κόψει το ακάπωτο. Την είχα πάρει πριν ένα χρόνο και κάτι Προμηθέους 25. Καλή ήταν.
-Είδα για πρώτη φορά την Έρρικα στην Κατεχάκη και εντυπωσιάστηκα. Πολύ καλή εμφανισιακά, αλλά θυμήθηκα κριτικές εδώ που έλεγαν για απειρία.
-Είδα και την καινούργια της Μαντζάρου, τώρα αν είναι αυτή στα κλιπάκια θα σας γελάσω, αν και μοιάζει αρκετά. Δεν τρελάθηκα αρκετά για να μπω.
-Γνώρισα και ένα συμφορουμίτη στον Βαρδάρη (κάνουμε μπαμ).
-Κατέθεσα τελικά τον οβολό μου στην Τζούλια (Προμηθέους 25). Για να φύγουν τα χοντρά μια χαρά είναι. 

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
Έκανα μια σχετικά μεγάλη βόλτα προ ολίγου με σκοπό την συνεύρεση με κάποια καινούργια κορασίδα, κάποια αξιοσημείωτα:

-Θα έμπαινα στην πρώτη μου στάση στην Ερημίτη αλλά η μιλφ Άννα έχει κόψει το ακάπωτο. Την είχα πάρει πριν ένα χρόνο και κάτι Προμηθέους 25. Καλή ήταν.
-Είδα για πρώτη φορά την Έρρικα στην Κατεχάκη και εντυπωσιάστηκα. Πολύ καλή εμφανισιακά, αλλά θυμήθηκα κριτικές εδώ που έλεγαν για απειρία.
-Είδα και την καινούργια της Μαντζάρου, τώρα αν είναι αυτή στα κλιπάκια θα σας γελάσω, αν και μοιάζει αρκετά. Δεν τρελάθηκα αρκετά για να μπω.
-Κατέθεσα τελικά τον οβολό μου στην Τζούλια (Προμηθέους 25). Για να φύγουν τα χοντρά μια χαρά είναι. 
Σε ποια κλιπάκια εννοείς? Η μαριάννα Ρος? Η πορν σταρ του Καραμαν? :2funny: Δώσε κανα λινκ.. :rockon:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
τις εχω διαβασει σχεδον ολες απο την αρχη....και ναι η μηραμπελα ενω της προτεινα αν ειναι να την χυσω στο στοματακι της το αρνηθηκε κατηγορηματικα....βασικα ενας λογος που πηγα ηταν και αυτος μ αυτα που ειχα διαβασει αλλα εφαγα ακυρο :headbang:
Ε άμα το έκανες κι αυτό είσαι δικαιωματικά νομίζω ο αιώνιος πρόεδρος μας !!  :rockon: :rockon: :rockon:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Που νας πας σε αυτη την πολη??? που να πας??? σε ποιο σπιτακι και σε ποια τανα????

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
11
δεν εχει καμια σχεση με το βιντεο! πηγα προχθες στην πορνοσταρ για καταθεση μπαιει μες το δωματιο με ρωταει ονομα της λεω κ την ρωταω κ εγω το ονομα της εκει ηταν που εσκασα στα γελια  :2funny: τεσπα απο βυζια μετρια πραγματα με μια αντιαισθητικη ελια στο πλαι! πιπα πολυ καλη με γλυψιμο αρχιδιων! ηρθε απο πανω κ προσπαθησε αρκετα... κωλαρακι με καλη θεα κ δεν λεει οχι σε δυνατο σφυροκοπημα! αλλα επειδη σ αυτο το σπιτι ο πηχης ειναι τοποθετημενος ψηλα απο την σαρα πρεπει να προσπαθησει λιγο ακομα  ;)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
δεν εχει καμια σχεση με το βιντεο! πηγα προχθες στην πορνοσταρ για καταθεση μπαιει μες το δωματιο με ρωταει ονομα της λεω κ την ρωταω κ εγω το ονομα της εκει ηταν που εσκασα στα γελια  :2funny: τεσπα απο βυζια μετρια πραγματα με μια αντιαισθητικη ελια στο πλαι! πιπα πολυ καλη με γλυψιμο αρχιδιων! ηρθε απο πανω κ προσπαθησε αρκετα... κωλαρακι με καλη θεα κ δεν λεει οχι σε δυνατο σφυροκοπημα! αλλα επειδη σ αυτο το σπιτι ο πηχης ειναι τοποθετημενος ψηλα απο την σαρα πρεπει να προσπαθησει λιγο ακομα  ;)
Γιατί έσκασες στα γέλια όταν της ρώτησες το όνομα? :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Γιατί έσκασες στα γέλια όταν της ρώτησες το όνομα? :think:

Εεεε γιατι εσκασε στα γελια δεν καταλαβες.??? Ξερεις πολες πουτανες που να σου συστηνονται με ονοματεπωνυμο.???  :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως στο βιντεο δεν ειναι αυτη...

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
11
ακριβως αυτο... μεχρι τωρα ακουγα μαιρη βερονικα εφη νικολ αντριανα μιρελα κ το μαριαννα ροουζ κ με προφορα κιολας ηταν λιγο αστειο  :o

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
ακριβως αυτο... μεχρι τωρα ακουγα μαιρη βερονικα εφη νικολ αντριανα μιρελα κ το μαριαννα ροουζ κ με προφορα κιολας ηταν λιγο αστειο   :o

:tooth:

Τελικα Μαριανα ροουζ λεγετε ?
Marianna Ρose ?  :think: Ρε gl εσυ με τι ονομα την βρηκες ?
εεε μα μια βδομαδα και δε το μαθαμε ακομη ,.. θα παω να ζητησω ταυτοτητα δε γινετε αλλιως :dunno:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
Πριν καμια 10 μερες ημουν εκει και ακουσα τα προγραμματα, δε παιρνω και ορκο αλλα νομιζω ειπε για γυμνο η τσατσα  :think:
Μια κριτικη εχει και αυτη δικια μου , πραγματι ειναι λιγο απειρη σαν κοριτσακι 22  ετων , αλλα δεν ειναι αποτρεπτικο αυτο
εγω το εγραψα περρισοτερο για να ξερει τι να περιμενει οποιος παει ( αν και ψιλοενοειτε ) και οχι για αν αποτρεψω καποιον να παει , ισα ισα
νομιζω πως αξιζει λογο εμφανισης ( αν σας αρεσοιυν φυσικα τα πιπινια του ειδους )
Αν το δεις βαση κριτικων παντως εγω με την Ερρικα περασα καλα ενω ο Καραμαν με την Τζουλια οχι .. . οποτε ερρικα επρεπε να πας  :grin:
Τζουλια στους επομενους στοχους μου για ματι και αμα ακουσω κλικ μπηκα με φορα  :fuck2:

και αυτη πρεπει να την δω , σου συστηθηκε ?  :think:
χαχαχαχαχα μοιραια συναντηση , μη μου πεις φορουσατε και μπλουζακια με τον γλομπαιο  :2funny:
Ποια σ αρεσε ποιο πολυ εμφανισιακα ? Τzουλια ή Ερρικα ?  :think:

Ξερουμε καταγωγη Τζουλιας ?  :think: η ερρικα δηλωσε Ουγγαρια αλλα την κοβω.. Errica.ro  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom