apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 210
- Πόντοι
- 866
![]()
![]()
![]()
![]()
παρτα αρρωστακι.....Νωντας ιζ γουοτσινκγ γιου φασιτακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παρτα αρρωστακι.....Νωντας ιζ γουοτσινκγ γιου φασιτακι![]()
![]()
![]()
ετσι τυπε, γιατι πολυ αερα ειχε παρει τωρα τελευταια το φασιστακι ο σταματης![]()
για ποιο πραγμα ομως?
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.myyearwithoutplastic.com/wp-content/uploads/2010/04/Weeds-Strap-On.jpg[/img[/URL]]
Καηνυχτα :cool:
[/quote]ειρωνευεσαι μωρι καργια?
Κατσε και θα δεις..
αν ξυπνήσεις και δεις το προφιλ σου γεματο πατουσες θα σου πω εγω :2on1:
http://[URL unfurl="true"]www.myyearwithoutplastic.com/wp-content/uploads/2010/04/Weeds-Strap-On.jpg[/img[/URL]]
Καηνυχτα :cool:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το περιπτερο το φυλαει ο Νωντας φασιστακι....την εβαψες!χαρηκες αρωστάκι?
Κατσε να μπω στο περίπτερο να τα κανω ολα λιμπα εκει μεσα![]()
![]()
![]()
το περιπτερο το φυλαει ο Νωντας φασιστακι....την εβαψες!![]()
εμενα μου ειπε παντως γνωστος ρουφιανος, πως αμα δεν ηταν ο Νωντας, η Ρωξανα θα νομιζες οτι ειναι ομαδα γ' εθνικης του εκουαδορ στο στοιχημα...ο νωντας ειναι λοποδιτης και φοροφυγας των μπουρδελοσαιτ..
δεν δινει πληροφοριες :-*
Ακριβως...Τοσο θυματα ειμαστε.
εχω πολλους followers...... ;)Αλλά και ο γκλ,κατάφερε να την ανεβάσει τελικά,παρ'όλο που δεν είναι γκόμενα....εδώ τι γίνεται;![]()
οχι.....εδω.....Στο μπλογκ σου;;;;;![]()
οχι.....εδω.....
λεω να ανοιξω ενα νεο θρεντ με τιτλο.....οι μορφες του μπου και ποιανου ειστε οπαδος;εχεις και εσυ πιστευω ενα μεριδιο....
ωραια....να ανοιξουμε και θρεντ οι καλτ τυποι του μπου....47 αρηδες ,μαλλιαδες,καραφλες,φρικοπουρουληδες,πανκιοφρικια και ροκαδες,τεως ρειβερς και λοιποι...Έγώ είμαι περισσότερο καλτ τύπος....![]()
ωραια....να ανοιξουμε και θρεντ οι καλτ τυποι του μπου....47 αρηδες ,μαλλιαδες,καραφλες,φρικοπουρουληδες,πανκιοφρικια και ροκαδες,τεως ρειβερς και λοιποι...![]()
βεβαια....απλα εδειχνα πιο μικρος....Εσύ ανήκεις στους 47αρηδες,που στα 30-32 τους ήταν ρέιβερς,όταν ήταν στα φορτέ του το κίνημα;![]()
![]()
![]()
![]()