Τηλεφωνικό scouting σήμερα το μεσημέρι με κατάθεση (!!!!!!!)
Κωλέττη - Αγάπη
Φρίξου 14 - Τζέσσικα
Σααλ - Εύα
26ης Οκτ. 35 - Βίκυ
Η κατάθεση έγινε στη Βίκυ ύστερα από κριτικές που διάβασα για τη συγκεκριμένη πιπίνα!
Μπαίνοντας στο ίδρυμα, επειδή δε με ήξερε η τσατσά, μου ξεκίνησε τα προγράμματα από τα 40 ευρώ. Της είπα ότι την προηγούμενη βδομάδα με την Κάρλα μπήκα με 30, επομένως ήθελα και τώρα με 30. Μου είπε γιατί δεν παίρνεις κανένα πιο χαλαρό πρόγραμμα μια που δεν έχει κόσμο; Της απάντησα ότι είμαι έτοιμος να εκπυρσοκροτήσω, οπότε τζάμπα τα παραπάνω χρήματα.... Το δέχτηκε, αλλά άκουσα μετά συζήτηση (δεν άκουγα ακριβώς τι ειπώθηκε) αλλά θεώρησα ότι η τσατσά ενημέρωσε την κοπέλα ότι δεν ήθελα πρόγραμμα οπότε ίσως και να της έλεγε να με ξεπετάξει... πράγμα όμως που δεν έγινε!!
Η Βίκυ (μελαχρινό, αδύνατο πιπίνι, με τέλειο κανονικό στήθος με πολύ καλή πεταχτή ρώγα) λοιπόν, δεν έκανε και τίποτα τρελά προκαταρκτικά, άρχισε να με δαγκώνει στην κοιλιά μου (τα 'χουμε τα γαλόνια μας η αλήθεια είναι) λέγοντας ότι της αρέσουν οι κοιλίτσες. Πιάσιμο από τη λαβή και προσεκτική τοποθέτηση προφυλακτικού (όχι κάλτσα) αφού ήμουν ήδη turbo. Πίπα καλή με deep throat, χτυπήματα στη γλώσσα και καβλωτικά βλέμματα με αρκετή διάρκεια και αρκετά υγρή. Έπειτα ανέβηκε από πάνω μου με πολύ βαθύ κάθισμα όπως είχε πει και σε κριτική του συναγωνιστής και καλούτσικο κούνημα. Α, να πω ότι δε μπήκε κρέμα αλλά λίγο σάλιο. Κάποια στιγμή με ρώτησε πως θέλω, είπα από πάνω, και αντί να βγει, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει βάζοντας μόνο το κεφάλι μέσα (αυτό μ'άρεσε περισσότερο!!). Τελικά γυρίσαμε ιεραποστολικά, πήγα να της γλείψω τις ρώγες αλλά έβαλε το χέρι της και μου είπε όχι εκεί, μόνο γύρω γύρω.... Τέσπα, πασπάτεψα λίγο τα βυζιά της και τελικά ήρθε το τέλος σε αυτήν τη στάση. Η αλήθεια είναι ότι το λιπαντικό σίγουρα δε χρειάστηκε, γιατί είχε πολύ καλή υγρασία τελικά κάτω (κρέμα πριν, της άρεσε, δεν ξέρω). Τα μάτια της ήταν όλα τα λεφτά (μετά τα βυζιά της). Μετά το τελείωμα κάθησε στο κρεβάτι μαζί μου και ανταλλάξαμε κάποιες φιλοφρονήσεις. Δεν βιάστηκε τελικά καθόλου κάτι που εκτίμησα για να πω την αλήθεια.
Το θέμα είναι ότι χρειαζόμουν τη συνεύρεση με ένα τέτοιο πιπίνι (όπως και η Κάρλα - πάνω κάτω σε αυτήν αυτά που είπαν οι συναγωνιστές σε κριτικές τους)και ίσως ακριβώς επειδή το χρειαζόμουν γι'αυτό και να σχημάτισα τόσο καλή άποψη. Ίσως και να με πήρε πρέφα, οπότε σου λέει, αυτός μπορεί να κάνει και καλό review μετά.....και το πέτυχε...
Αυτά....
Πω...μεγάλο βγήκε...