Playboy $
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Παρε κατσαβιδι και ανοιξε το εσυΑσχετο αλλα αν ξερει καποιος ας με βοηθησει.
Πως ανοιγει το μπλουτουθ στο γαμημενο το λαπτοπ?![]()
![]()
![]()
Παρε κατσαβιδι και ανοιξε το εσυΑσχετο αλλα αν ξερει καποιος ας με βοηθησει.
![]()
![]()
Πατάς στο εικονίδιο των γουίντοους και πληκτρολογείς Bluetooth...Λογικά θα σου βγάλει μια λίστα...Διαλέγεις αυτήν που σε ενδιαφέρειΑσχετο αλλα αν ξερει καποιος ας με βοηθησει.
![]()
![]()
Κόσνικ δεν έπαθες ντεζα βου,...το έχω ξαναγράψει το "είναι ο παππούς εκεί"![]()
μπορεί να είναι κι από αυτό που λες
αν και μου ήταν από πριν γνωστή ολόκληρη η στιχομυθία![]()
Ή αλλιώς "Πίνακας ΕλέγχουΥλικό και ΉχοςΣυσκευές και εκτυπωτέςσυσκευές bluetooth"Ασχετο αλλα αν ξερει καποιος ας με βοηθησει.
![]()
![]()
Μπεμπέ Λιλύ ε;;;;
Συμπαθητικό τραγουδάκι και πολύ χαριτωμένο![]()
Ή αλλιώς "Πίνακας ΕλέγχουΥλικό και ΉχοςΣυσκευές και εκτυπωτέςτσόντες/πρωκτικό με άλογο
Παρε κατσαβιδι και ανοιξε το εσυ
Πατάς στο εικονίδιο των γουίντοους και πληκτρολογείς Bluetooth...Λογικά θα σου βγάλει μια λίστα...Διαλέγεις αυτήν που σε ενδιαφέρει
εκεί τις κρύβεις?![]()
έχω ακούσει και τα 2 σιντί όταν πήγαινα σε φιλικό ζευγάρι που έχει μικρό παιδί
είχαν βγει κάτι μαλακίες φήμες ότι το τραγούδι περνούσε σεξουαλικά υπονοούμενα στα παιδιάό,τι να'ναι
![]()
![]()
![]()
Ναι όντως είχαν βγει διάφορες φήμες για διάφορα παιδικά τραγούδια,όπως το intro theme των Pokemon άμα το έπαιζες ανάποδα θα άκουγες σατανικά μηνύματα.....
Επίσης και για τα παιδικά του Ντίσνευ έχουν βγει φήμες ότι ο Walt Disney ήταν μασώνος και διεστραμένος![]()
![]()
![]()
Απλά για να έχουν να λένε![]()
Μιας και είπα πόκεμον,κάποτε είχες τον meowth για αβατάρ θυμάμαι.....είναι γλυκούλης αν θες ξαναβάλτον.....![]()
να δεις πόση ώρα μου είχε πάρει μέχρι να το γράψω σωστά για να το βρω στο google![]()
Χαιρομαι που σου αρεσε για ετσι χαιρεσαι και χαιρομαστε ολοι μαζιεξυπνοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Δοντι μπλε,μηπως πρεπει να κανεις καμια εγκατασταση και ετσι?
Μη με βρισετερωταω δεν ξερω
![]()
Κάρτες πόκεμον έπαιζες;;;; Εγώ έπαιζα στα 37 μου τότε,με τα παιδιά στην πλατεία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαιρομαι που σου αρεσε για ετσι χαιρεσαι και χαιρομαστε ολοι μαζι
παρεπιπτωντος μετα το ανοιγμα με κατσαβιδι παντα και ισως με λιγη βοηθεια απο ενα σφυρι κατα προτιμιση βαριοπουλα
με απαλα χτυπηματακια θα δεις αφου το ανοιξεις διπλα απο τον σκληρο που θα εχει γινει μαλακος απο την βαριοπουλα
ενα μπλε δοντακι οχι δεν ειναι το δικο σου αυτο
θα το τραβηξεις και βουαλα !
Οπερ και εγεννετο φως![]()