Νέα

Με τον κομμουνισμο γαμάμε καλύτερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Μαγκες γνωρισα μια ρωσσιδα γιαγια που φιλάει τον παππού ενος φίλου μου και της την ανοιξα για τον κομμουνισμο.Μου λέει καλύτερα τα πραγματα τότε.Ο κόσμος είχε δουλείά και οι κοπέλες πήγαιναν με τους ανδρες από κέφι και όχι για τα λεφτά!!
Συμπέρασμα:  Πρέπει να απελευθερώσουμε το γαμήσι που καπιταλισμός εχει δεσμευσει και μετατρέψει σε εργαλείο εκμετάλλευσης από τις γυναίκες. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Μαγκες γνωρισα μια ρωσσιδα γιαγια που φιλάει τον παππού ενος φίλου μου και της την ανοιξα για τον κομμουνισμο.Μου λέει καλύτερα τα πραγματα τότε.Ο κόσμος είχε δουλείά και οι κοπέλες πήγαιναν με τους ανδρες από κέφι και όχι για τα λεφτά!!
Συμπέρασμα:  Πρέπει να απελευθερώσουμε το γαμήσι που καπιταλισμός εχει δεσμευσει και μετατρέψει σε εργαλείο εκμετάλλευσης από τις γυναίκες. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
Καλο gilfακι η γιαγια τυπε?
Μαλλον στελεχος του κομματος ηταν η γιαγια, και περναγε μια χαρα.
Εγω ξερω οτι ο καπιταλισμος απελευθερωσε το γαμησι, γιατι μολις επεσε ο κομμουνισμος, την εκαναν οι ρωσιδουλες και ειδαμε θεου προσωπο.

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Το θεμα δεν ειναι η δουλειά αλλά το γαμήσι...απο την αλλη δεν τρεχει τιποτα..κατσε ανεργος τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166

Τύπε όχι μόνο το γαμήσι. Τσάμπα διακοπές, Σιβηρία. Φαί, σε απλευθερώνει και από αυτό. Ιδεολογία, καπιταλιστική συνήθεια

Επισκέπτης
Το θεμα δεν ειναι η δουλειά αλλά το γαμήσι...απο την αλλη δεν τρεχει τιποτα..κατσε ανεργος τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ὄχι ἐργασία => ὄχι χρήματα => ὄχι συνουσία

Τὸ ὀρθὸν καὶ δίκαιον.

Εἰς τὸν κομμουνισμὸν ὅπου ἐξουσία εἶναι πολιτικὴ/στρατιωτικὴ καὶ οὐχὶ οίκονομική, αἱ ὡραῖαι γυναὶ προορίζονται διὰ τους μπάτσους καὶ διὰ τοὺς καραβανάδες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166

Τὸ ὀρθὸν καὶ δίκαιον.

Εἰς τὸν κομμουνισμὸν ὅπου ἐξουσία εἶναι πολιτικὴ/στρατιωτικὴ καὶ οὐχὶ οίκονομική, αἱ ὠραῖαι γυναὶ προορίζονται διὰ τους μπάτσους καὶ διὰ τοὺς καραβανάδες.

Τύπε με ένα LEVIS από τη Καλαμάτα, γαμιόσαντε και οι καραβανάδαι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006

Τὸ ὀρθὸν καὶ δίκαιον.

Εἰς τὸν κομμουνισμὸν ὅπου ἐξουσία εἶναι πολιτικὴ/στρατιωτικὴ καὶ οὐχὶ οίκονομική, αἱ ὠραῖαι γυναὶ προορίζονται διὰ τους μπάτσους καὶ διὰ τοὺς καραβανάδες.
Η λεξις "μπατσος" συναντάται και εις την καθαρεύουσαν απαράλλακτος?

Επισκέπτης

Και τι γαμούσανε;;; Τις αξύριστες και άπλυτες κομμουνίστριες;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
τυπε επρεπε να ρωταγες το γκρανυ,εσυ τωρα γιατι πας για λεφτα ή για γουστα
και θα εκανες παιχνιδι αναλογα με την απαντηση δικε μου :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.155
Πόντοι
7.745
Τύπε με ένα LEVIS από τη Καλαμάτα, γαμιόσαντε και οι καραβανάδαι

Ειπες ολη την ουσια.

ΚΑΠΟΤΕ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ LEVIS ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Το εργοστασιο τωρα εχει χορταριασει :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
τυπε επρεπε να ρωταγες το γκρανυ,εσυ τωρα γιατι πας για λεφτα ή για γουστα
και θα εκανες παιχνιδι αναλογα με την απαντηση δικε μου :2funny:

Ρε γαμώτο δε μπορώ να διανοηθώ,πως γίνετε να γουστάρει κάποιος μια γριά....δε σιχαίνετε;;;; :- :- :- :-

Τώρα αν είναι 70 και μοιάζει με 20  σε ολόκληρο το σώμα της (!!!!!!!!!!!!!!) αλλάζει το πράγμα.......αλλά ποια μπορεί να φαίνεται νεότερη 50 χρόνια;;; Άντε 20-25 χρόνια νεότερη να καταφέρει να φαίνεται... :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
97
Πόντοι
2.357
Ελα ρε......Ειναι αξυριστεs αυτεs :grin: :grin:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Συζήτση περί γιαγιάδων....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
Ρε γαμώτο δε μπορώ να διανοηθώ,πως γίνετε να γουστάρει κάποιος μια γριά....δε σιχαίνετε;;;; :- :- :- :-

Τώρα αν είναι 70 και μοιάζει με 20  σε ολόκληρο το σώμα της (!!!!!!!!!!!!!!) αλλάζει το πράγμα.......αλλά ποια μπορεί να φαίνεται νεότερη 50 χρόνια;;; Άντε 20-25 χρόνια νεότερη να καταφέρει να φαίνεται... :headbang:
τυπε αν ειναι 60 αλλα μοιαζει με 40?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom