Ελα ρε εγινε η κληρωση του Μουντιαλ? Τι ομιλος ειναι αυτος? Παλι κωλοφαρδοι σταθηκαμε ε? Ολα τα καφενεια μας εκατσαν. Ετσι και δεν περασουμε ουτε τωρα Μουντιαλ θα ειναι για πολλες σφαλιαρες.
Έχω πάει Χάιφα φίλε..Μακράν τα καλύτερα κομμάτια στους πιο απίστευτους χρωματικούς συνδυασμούς..Από τα περιστατικά που θυμάμαι ήταν όταν γνώρισα μία ασφαλίτισα 16 χρονών (!) σε μία disco,σε ώρα υπηρεσίας.Κυκλοφορούσε στη ντισκοτέκ με το πιστόλι ηλεκτρισμού για να προλάβει και καλά τυχόν φασαρίες.Καραμελαχρινή με μπλε μάτια..Και ο πατέρας της αρχιασφαλίτης της ντίσκο από ψηλά να εποπτεύει το χώρο και την κορούλα του..
ΥΓ.Και φυσικά ήμουν ένστολος για να καταδεχτεί να μου μιλήσει...
της πλακας ομιλος..αν φυγει ο ρεχακλής ελπιζω να φερουν καναν ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ μας κ να περασουμε κ να μην γυρισουμε στα παλια,δηλ σε επιπεδου Αναστασιάδη,Μπάγεβιτς,Πολυχρονίου κ τετοιους ελληνες προπονητές της πλάκας..
Η κλήρωση είναι η καλύτερη που μπορούσε να γίνει. Με λίγη σοβαρότητα χτυπάμε πρωτιά.
Κατά την γνώμη μου η Ελβετία είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Εθνικής και έπειτα η Ισραηλινοί.
και να του παρει συνεντευξη για λογαριασμο του σαιτ ο pitsi......οπου η πρωτη του κουβεντα προς τον her otto θα ειναι..."καλως τον μεγαλο χυστη και μυστη της μεγαλυτερης ατακτης πορνης..της μπαλλας!"
Ωπ, τώρα είδα την κλήρωση!!! Φαίνεται πως ο Όθων θα κλείσει τον κύκλο του στην Εθνική με 2 σερί συμμετοχές σε Ευρωπαϊκό, και ένα Μουντιάλ!!!
Ποιός τον πιάνει!!!