Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η Γιαννα τελικα εχει γυρισει ?
παντα μπρουμυτα.Ναι στη θέση της είναι.
μπα ποιο πολλες φορες ανασκελα ειναι ;)παντα μπρουμυτα.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
και αυτο, γιατι εχουν γινει καποιεs φασειs και εδω και στο 147.ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
σε ολεs αρεσει το σκυλισιο στησιμο, οταν πηδιουνται εστω και απο το μου...κι. τωρα η συγκεκριμενη, οταν προκειται και για κολλαρακι , δεν λογαριαζει ουτε μεγεθοs ουτε τιποτα.Στα τεσσερα, ΔΕΝ στηνεται ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει κ στον τοιχο ρολογια σε ολα τα δωματια.....τυχαιο δεν νομιζω ;).
Κατέφτασε το μωρό με ένα μεγάλο ρολόι στο χέρι για να μην ξεπεραστούν τα 30 λεπτά
Εγώ τις προάλλες πήγα με Χριστίνα.Το μασάζ πολύ καλό, όμως στην μπριτζόλα ψεύτικοι οργασμοί.Στα συν το facialχθεσινη συναντηση με αννα από Ρωσία..
εμφανιση πολυ καλη..
καστανοξανθη με πρασινα (ή μπλε δεν θυμαμαι) ματια, βυζια στητα κ ικανοποιητικου μεγεθους, λεπτή, κ επιδερμιδα βελουδο..
μασαζ απλα για να γινει το λαδωμα..
δεχεται σφυροκοπημα αν κ προσπαθει να το αποφυγει, μπορει να φταιει κ η ωρα γιατι ηταν αργα..
πιπα καλή με προφυλακτικο με δεξιοτεχνικη χρηση γλωσσας, δεν ζητησα ανευ οποτε δεν ξερω αν κανει..ουτε cim/cif/cob
συμμετεχει αρκετα καλα στο πηδημα..
δεν προσπαθει να σε ξεπεταξει, σε περιποιειται, είναι υπομονετικη αλλά μου τα πηρε χοντρα..
με χρεωσε για 45 λεπτα 100 (με δευτερη φορα) αλλά κάθισε λιγοτερο καθως από την καυλα μου ξεχασα να δω τι ωρα μπηκε στο δωματιο..θα επανελθω για την συνεχεια..
ο χωρος καλός κ φαινοταν καθαρος..
Υ.Γ. η κινεζα είναι μπαζο..
Υ.Γ.1 η μαρια (δεν ξερω αμα είναι σωστο το ονομα) στην υποδοχη κανει μασαζ ή απλά μου εκανε την δυσκολη????
Υ.Γ.2 ΤΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΕΊΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ VFM
Εγώ τις προάλλες πήγα με Χριστίνα.Το μασάζ πολύ καλό, όμως στην μπριτζόλα ψεύτικοι οργασμοί.Στα συν το facial
περίμενες να είναι πραγματικοί,ε;Εγώ τις προάλλες πήγα με Χριστίνα.Το μασάζ πολύ καλό, όμως στην μπριτζόλα ψεύτικοι οργασμοί.Στα συν το facial
σε ολεs αρεσει το σκυλισιο στησιμο, οταν πηδιουνται εστω και απο το μου...κι. τωρα η συγκεκριμενη, οταν προκειται και για κολλαρακι , δεν λογαριαζει ουτε μεγεθοs ουτε τιποτα.
δεν γινεται. παρτο απο κανεναν αλλον. αφου ολα τα τηλεφωνα που ειχα, σβηστηκαν. τα εχασα ρε συ.Στείλε μου σε π.μ τό τηλέφωνο .... τού spa !!!!
μαλακεια!!!!!...επρεπε να τα περασεις στον κομπιουτορα.....δεν γινεται. παρτο απο κανεναν αλλον. αφου ολα τα τηλεφωνα που ειχα, σβηστηκαν. τα εχασα ρε συ.