You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 320
- Πόντοι
- 36
για ενημέρωση....
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
για ενημέρωση....
Την έχεις πάρει;
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Και μόνο από το στυλάκι της αγγελίας, δεν θα την πλησίαζα με τίποτα. Αφού θέλει να θέτει και όρους ας κάνει μόνη της μασάζ.
Κοίτα να δεις, ρώτησα, just in case και κάνει καλό μασαζ. Γιατί στα μασατζίδικα που πηγαινουμε, το να βρεις καλό μασαζ έχει γίνει πλέον δύσκολη υπόθεση. Επομένως, αν η κοπέλα είναι εμφανισιμη και προσφέρει πολύ καλό μασάζ, γλυφει, και παίρνει στο τέλος καλη πίπα, δεν θα έλεγα όχι κι ας μην είχε* σεξ το μενου.
*Συμφωνα με τον ορισμό του μέγα Bill Clinton η πίπα δεν είναι σεξ.
Συμφωνα με τον ορισμό του μέγα Bill Clinton η πίπα δεν είναι σεξ.
=====
Και οχι μονο..
Ο Clinton προφανως είχε τους καλυτερους δικηγόρους της Αμερικης , που τον στήριξαν και τον συμβουλευσαν
και του ειπαν να το παει απλα με τον νομικο ορισμό του τι ειναι ερωτική πράξη .. & κυρίως ποτε εχει συντελεστεί το αδικημα / πράξη της μοιχείας
που για να εχει συντελεστεί κλπ πρεπει να .. εχει μπει μεσα το μισο .. πεος οπως καθοριζει το Ρωμαικο δικαιο κλπ κλπ -λέγεται immissio penis
:o
Αυτο έχει ενδιαφερον και για τη οποια νομικη πλευρά/ ευθύνη - σχέση μεταξύ καλαμακιου και μπριζολας αν πιαστεί κανεις εντος μασατζίδικων ...
=====
Και οχι μονο..
και του ειπαν να το παει απλα με τον νομικο ορισμό του τι ειναι ερωτική πράξη .. & κυρίως ποτε εχει συντελεστεί το αδικημα / πράξη της μοιχείας
που για να εχει συντελεστεί κλπ πρεπει να .. εχει μπει μεσα το μισο .. πεος οπως καθοριζει το Ρωμαικο δικαιο κλπ κλπ -λέγεται immissio penis

Αυτο έχει ενδιαφερον και για τη οποια νομικη πλευρά/ ευθύνη - σχέση μεταξύ καλαμακιου και μπριζολας αν πιαστεί κανεις εντος μασατζίδικων ...
panoulis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστες...
νεος στο επαγγελμα και εχω πεσει στην μελετη τοθ φορουμ...δυστυχως ομως σε μερικα σημεια σας χανω διοτι ως παλιουρες μιλατε με κωδικους οπως πχ Κ88 . Στο κομματι του μασαζ-σεξ δεν το χω. Πιο πολυ ημουν στο κομματι στουντιο (κασσανδρας) οπου εχω πετυχει καλα μωρα. Τωρα ομως μου την εχει δωσει και γουσταρω και λιγο περιποιηση εκτος απο το ξεροσφυρι. Στο παρασυνθημα για να μην σας κουραζω. Εχετε να προτεινεται κατι καλο για μασαζ (δεν με ενδιαφερει η ηλικια) αρκει να ειναι ομορφες, καθαρες, οχι παχουλες και ο χωρος να ειναι οκ....οχι βρωμικος και να μπορεις να εχεις επιλογες σε γυναικες.
Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι θα σας ημουν ευγνωμων διοτι μπερδευτηκα με τοσα μασατζιδικα που υπαρχουν. Δεν εχω θεμα στην περιοχη παω οπου μου πειτε
Ευχαριστω
Πανος
νεος στο επαγγελμα και εχω πεσει στην μελετη τοθ φορουμ...δυστυχως ομως σε μερικα σημεια σας χανω διοτι ως παλιουρες μιλατε με κωδικους οπως πχ Κ88 . Στο κομματι του μασαζ-σεξ δεν το χω. Πιο πολυ ημουν στο κομματι στουντιο (κασσανδρας) οπου εχω πετυχει καλα μωρα. Τωρα ομως μου την εχει δωσει και γουσταρω και λιγο περιποιηση εκτος απο το ξεροσφυρι. Στο παρασυνθημα για να μην σας κουραζω. Εχετε να προτεινεται κατι καλο για μασαζ (δεν με ενδιαφερει η ηλικια) αρκει να ειναι ομορφες, καθαρες, οχι παχουλες και ο χωρος να ειναι οκ....οχι βρωμικος και να μπορεις να εχεις επιλογες σε γυναικες.
Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι θα σας ημουν ευγνωμων διοτι μπερδευτηκα με τοσα μασατζιδικα που υπαρχουν. Δεν εχω θεμα στην περιοχη παω οπου μου πειτε
Ευχαριστω
Πανος
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 56
- Πόντοι
- 166
τσιμπημένο πολύΚαι μόνο από το στυλάκι της αγγελίας, δεν θα την πλησίαζα με τίποτα. Αφού θέλει να θέτει και όρους ας κάνει μόνη της μασάζ.
και με πολλούς όρους
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 261
- Like
- 13.590
- Πόντοι
- 20.705
Γαλατσίου 1 προ ολίγου είδα επιτέλους το κινεζάκι, Άννα λεγόταν, αλλά δεν έλεγε και τίποτα. Επίσης άλλα τρία τεμάχια αδιάφορα
Άνδρου στο μεταφερθέν από Γ' Σεπτεμβρίου 89, η μις αφάνα (που εμένα μου αρέσει πολύ, αν και μιλφ) μου παρουσίασε ένα τεμάχιο που καλύτερα να μη μιλήσω. Επίσης ακόμα δεν έχει κρεββάτια ή στρώματα, το σκηνικό γίνεται στο πάτωμα.
Καλλιρόης 85 κλειστό
Άνδρου στο μεταφερθέν από Γ' Σεπτεμβρίου 89, η μις αφάνα (που εμένα μου αρέσει πολύ, αν και μιλφ) μου παρουσίασε ένα τεμάχιο που καλύτερα να μη μιλήσω. Επίσης ακόμα δεν έχει κρεββάτια ή στρώματα, το σκηνικό γίνεται στο πάτωμα.
Καλλιρόης 85 κλειστό
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 320
- Πόντοι
- 36
υπάρχουν πολλές επιλογές...μπορείς να ξεκινήσεις από το Σολωμου 54/ 6οςκαλησπερα συναγωνιστες...
Ευχαριστω
Πανος
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 320
- Πόντοι
- 36
όχι κάτι δεν μου άρεσε ...στην επικοινωνία..Την έχεις πάρει;
panoulis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οκ σε ευχαριστω gepap θα ξεκινησω απο εκει
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
καλησπερα συναγωνιστες...
Ευχαριστω
Πανος
Για αρχή κάνε τσάρκα στα μαγαζιά της Στουρνάρη (63, 47, 29). Αναφέρομαι σε αυτά γιατί γενικά δεν έχεις πρόβλημα να γαμήσεις από την πρώτη φορα και οι επιλογές σου (από αποψη πλήθους κοριτσιών συγκεντρωμένων σε απόσταση μερικών οικοδομικών τετραγώνων) είναι πολλές.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 56
- Πόντοι
- 166
αρκεί να αποφύγει τα Πάκια, τους μπάτσους και τους αναρχικούς....Για αρχή κάνε τσάρκα στα μαγαζιά της Στουρνάρη (63, 47, 29). Αναφέρομαι σε αυτά γιατί γενικά δεν έχεις πρόβλημα να γαμήσεις από την πρώτη φορα και οι επιλογές σου (από αποψη πλήθους κοριτσιών συγκεντρωμένων σε απόσταση μερικών οικοδομικών τετραγώνων) είναι πολλές.
μα πού τον στέλνετε ρε σεις...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 56
- Πόντοι
- 166
εχουν αγριέψει τα πράγματα...