Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . . . ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.
...
Φ92 παλαιὸν λίαν προκλητικὴ ὑψηλὴ μελαγχροινὴ νεωτάτη πλήρης ἰμέρων. Φεῦ! Δὲν ἐμπιστευόμεθα πλέον τὸν ἑαυτὸν μας εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὴν ἐπαναληπτικότηταν. Ἐξ ἄλλου συνωδεύετο ὑπὸ τοῦ ἐκεῖ παρεπιδημούντος ἀντιπαθεστάτου γραϊδίου - ὑπηρεσίας.
...

Άλλο κεφάλαιο στο παραμύθι...Αλλο κεφαλαιο αυτο!
Για πρεζάκια δεν ξέρω.Οι αλλοδαποί γίνονται δεκτοί στο σαλόνι από την υπηρέτρια και στο Φυλής 134.Όπως και στα περισσότερα της περιοχής Φυλής.για τη κατερινα φ134...τι να σας πω ρε παιδια εγω την ειδα πεντακαθαρη παντως,ουτε πακιστανους ειδα μεσα ουτε πρεζακια ουτε τιποτα
Ουδέν βάσανον.Παράθεση πληροφοριών.αλλα απο την αλλη αφου βασανιζεσται τοσο με το ποιος μαυριδερος περναει και που γιατι δε πατε σε κανα στουντιο να ειστε καλυμενοι...δινεις δυο φραγκα παραπανω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...απλα
Γράφε με μικρά γράμματα.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ Η ΜΕΣΩ PM. ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝΗ ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΟΥ
Εκδρομή στην εξοχή στα χρόνια της αθωότητας.Ἀλκιβιάδου 16Γ: Κατερίνα ὤριμος (μακρὰ προϋπηρεσία Μύρων, Φ95, Μονῆς Προδρόμου ἄνω, Φ67 καὶ ἀλλοῦ). Ὠραιώτατα ἐπεράσαμεν.
Ποια Γιάννα;Διδύμου 8 κάτω μικρὰ διόρθωσις: Τὸ ὄνομα τῆς ἐκδιδομένης εἶναι Γιάννα
Ευγενέστατη κοπέλα.Φ54 κάτω ἡ ὠραιωτάτη ξανθὴ Ντενὶζ μὲ τὰς χαμηλὰς ἀξιολογήσεις
Είχατε καταθέσει αλλού;Φ92 παλαιὸν λίαν προκλητικὴ ὑψηλὴ μελαγχροινὴ νεωτάτη πλήρης ἰμέρων. Φεῦ! Δὲν ἐμπιστευόμεθα πλέον τὸν ἑαυτὸν μας εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὴν ἐπαναληπτικότηταν. Ἐξ ἄλλου συνωδεύετο ὑπὸ τοῦ ἐκεῖ παρεπιδημούντος ἀντιπαθεστάτου γραϊδίου - ὑπηρεσίας
Ποια Γιάννα;
Η κοινή μας γνωστή από Φυλής 134 και Πιπίνου 65;
Είχατε καταθέσει αλλού;
Στέλλα η αστεράτη από αετοφωλιά, πάλι απούσα απο την πρωινη Σαββατιάτικη βάρδια. Τελευταία φορα που την πέτυχα ήταν το Σάββατο πριν την Μεγάλη βδομάδα. Μου είπε ότι θα έφεγε για την πατρίδα της. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?
Εκρυθμη η κατασταση!5. Λίγος κόσμος, ηρεμία, με εξαίρεση μια παρέα μελαμψών που την είχε αράξει στην γωνία Φωκαίας και Φυλής. Πιο κάτω, στην Χέυδεν, είχαν μαζευτεί ανάρχια μάλλον φοβούμενα πέσιμο στην βίλλα.
Άλλο ένα απόγευμα στον δρόμο της ακολασίας. Είχα μαζέψει τις σημειώσεις μου και ξεκίνησα.
Φω22κα - πήγα για την καστανή με το κουλούρι, αντ' αυτής μια άλλη καστανή, μέτρια με κουλούρι. Προσπέρασα.
Φω22πα - μπάζο, ξανθιά αν θυμάμαι καλά.
Φυ74 - προσοχή, δελτίο μπαζοθυέλλης.
Φυ65πα - δύο κοπέλες, μια που δούλευε ως Μαρία στο Φυ67, με ακά και μελαχροινό μπάζο με ακά και κουλούρι.
Αν αυτή είναι η Κάρμεν, γιατί είχε κάμποσα τατουάζ χαμηλά, έχω μια ερώτηση. Πως την πηδάτε ρε παιδιά
[/quote /αδερφε μην ξυγιεσαι μπορει να μην λεει πολλα εμφανισιακα αλλα μεσα γινεται μαχη την λατρευει την δουλεια της η κοπελα και την κανει οσο μπορει καλυτερα τετοια κοριτσια λειπουν απο την πιατσα ομορφες υπαρχουν προθυμες δεν υπαρχουν πολλες
Άλλο ένα απόγευμα στον δρόμο ...
...
φιλε streetwalker ειναι αυτο που λενε περι ορεξεως...
συναδελφοι εχει δοκιμασει κανεις την σακιρα προσφατα?εχουν χαλασει οι υπηρεσιες της?
και
για να (ξανα)στρώσει το παλιο-πουτανάκι! streetwalker: the hardest-working man in fuck business
(αν είχα κάνει τα μισά, τώρα θα ήμουν με βαρειά χρόνια αδενοπάθεια)