Καστανή με καρέ μαλλί, χαριτωμένο προσωπάκι, υποσχόμενο βλέμμα, λευκή επιδερμίδα, κανονικού πάχους που έτυχε να εργαστεί και στα Φυλής 65άνω, Μ.Προδρόμου 16υπ;
Η περιγραφή που παρέθεσα αντιστοιχεί στο όνομα Φλορίντα η Φλορεντίνα.
Την συγκεκριμένη έχω καιρό να την δω.
Καστανή με καρέ μαλλί, χαριτωμένο προσωπάκι, υποσχόμενο βλέμμα, λευκή επιδερμίδα, κανονικού πάχους που έτυχε να εργαστεί και στα Φυλής 65άνω, Μ.Προδρόμου 16υπ;
Η περιγραφή που παρέθεσα αντιστοιχεί στο όνομα Φλορίντα η Φλορεντίνα.
Την συγκεκριμένη έχω καιρό να την δω.
Η φλορίντα που ειχε δουλεψει στο φυλης65 ανω, ειχε πολυ μακριά μαλλιά τελευταία φορά που την ειχα δει.
Η Φλωρεντινα ειναι άλλη. Την ειχα πετυχει μονο φωκαιας22 και εδινε και κώλο.Εχει πολυ χαριτωμενο προσωπο, ειναι λεπτη με μεγάλα βυζια για το σωματότυπό της και μαλιστα φοραει μικροτερο σουτιεν για να φαινονται μεγαλυτερα και ειναι τούμπανο.
Τοτε που την ειχα πετυχει δουλευε ντουετο με την ξανθογυφτορουμάνα Ελβίρα.
Επαιζε μια Φλώρα στο φυλης134 με τα χαρακτηριστικά της, που παίζει να ειναι η ίδια. Αμα ξερεις κάτι
Μινιόν ενημέρωση..πολυ επιλεκτικά
Κωνστ. 166ημιυπόγειο. Έπαθα πλάκα μελανούρι αδυνατούλι ίσως από τα ποιο ωραία που έχω δει τα τελευταία έτη. Όνομα Σαμπίνα κάτι τέτοιο...Αλλά μου μύριζε οχι ξεπέτα αλλά απειρία..Έχει κανείς άποψη??
Φυλής 134 ισ. ΗμιΝταρντανοειδές ξανθό για τους λάτρεις
Ρεμούνδου 21ισ. Αρκετά καλό μελαχροινο μελαμψό με ωραίο σωματάκι φουλ στα υπόψην.
Τα άλλα άνευ σημασίας
Μινιόν ενημέρωση..πολυ επιλεκτικά
Κωνστ. 166ημιυπόγειο. Έπαθα πλάκα μελανούρι αδυνατούλι ίσως από τα ποιο ωραία που έχω δει τα τελευταία έτη. Όνομα Σαμπίνα κάτι τέτοιο...Αλλά μου μύριζε οχι ξεπέτα αλλά απειρία..Έχει κανείς άποψη??
ΟΚ συμφωνώ αλλά όσο και να προσέχεις στατιστικά έχεις πιθανότητες να αρπάξεις κανά ψιλό. Οπότε αν έχει παίξει κάτι με δάυτην καλό να το αποφεύγουμε. ΝΟΜΙΖΩ...