Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 836K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Υπήρχαν και άλλοι που φώναζαν ΌΧΙ ΤΡΟΪΚΑ. Εδώ βγήκε ο Μητρόπουλος εάν θυμάμαι καλά, υποστηριζόμενος από τον Συ.Ριζ.Α με τη φράση στο ψηφοδέλτιο. Εδώ βγήκε ο Δημαράς και τον ήπιε. Μη σου πω και τον Κικίλια ως αντιμνημονιακό.

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ. Άλλά δεν υποστηρίχθηκαν.

Ρε! Το χαζό μου κάνεις πρωί πρωί?

Από τη μέρα που βγαίνεις απ΄τη μάνα σου, ζεις κι αναπνέεις μέσα στα σκατά. Μέσα στο ψέμα, στην προπαγάνδα, στη χειραγώγηση και στην απάτη.

Και μου λες αν υπήρχαν φωνές?

Αυτό σου εξηγώ.

Όταν από την πρώτη μέρα που θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ελληνικά όταν είσαι παιδί ακούς τι ωραία που είναι τα μακντόναλντς γιατί τα τρώει στην TV η πάμελα άντερσον κι ο σκατέας πουτσομπίχτης θα κάτσεις να ακούσεις τη μάνα σου η οποία σου λέει να φας το μπρόκολο?

Εσύ θα φταις μετά αν στα 14 σου είσαι σαν κιοφτεδάκι με πόδια?

Δε συγκρίνεται η δύναμη του ενός και του άλλου.

Οι εκλογές πρέπει να αντικατοπτρίζουν την ελεύθερη επιλογή του λαού. Ελεύθερη! Όχι μονομερώς επηρεασμένη από αυτούς που μπορούν να επηρεάσουν.

Το να έχεις μία Αλέκα να φωνάζει τις μαλακίες της δεν προσθέτει ούτε ένα γραμμάριο στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς που απέναντί της έχει τόνους μαλακίας και ψεμάτων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Άμα γουστάρεις να συνωμοσιολογείς και να πέφτεις στο ίδιο επίπεδο με τον άλλον που προσπαθούσε να με πείσει ότι ο Καμίνης βγήκε λόγω της ψήφου των αλλοδαπών είναι δικαίωμά σου.

Μπορείς καλύτερα πάντως. Κι επειδή μπορείς καλύτερα δεν συμφωνείς μαζί μου ότι θα έπρεπε λογικά να σαρώσουν ο Παφίλης, ο Μητρόπουλος και ο Δημαράς;

ρε βλήμα.
εγώ στις δημοτικές λχ και άλλοι 10 που γνωρίζω εκτός ελλάδας θα ΤΟΥΣ μαύριζα...
αντ αυτού έκατσα σπιτάκι μου και σας έγραψα στ αρχίδια μου.
στις βουλευτικές θα περάσω μια βόλτα να στηρίξω το μνημόνιο.......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.730
Πόντοι
1.306
Ρε! Το χαζό μου κάνεις πρωί πρωί?

Από τη μέρα που βγαίνεις απ΄τη μάνα σου, ζεις κι αναπνέεις μέσα στα σκατά. Μέσα στο ψέμα, στην προπαγάνδα, στη χειραγώγηση και στην απάτη.

Και μου λες αν υπήρχαν φωνές?

Αυτό σου εξηγώ.

Όταν από την πρώτη μέρα που θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ελληνικά όταν είσαι παιδί ακούς τι ωραία που είναι τα μακντόναλντς γιατί τα τρώει στην TV η πάμελα άντερσον κι ο σκατέας πουτσομπίχτης θα κάτσεις να ακούσεις τη μάνα σου η οποία σου λέει να φας το μπρόκολο?

Εσύ θα φταις μετά αν στα 14 σου είσαι σαν κιοφτεδάκι με πόδια?

Δε συγκρίνεται η δύναμη του ενός και του άλλου.

Οι εκλογές πρέπει να αντικατοπτρίζουν την ελεύθερη επιλογή του λαού. Ελεύθερη! Όχι μονομερώς επηρεασμένη από αυτούς που μπορούν να επηρεάσουν.

Το να έχεις μία Αλέκα να φωνάζει τις μαλακίες της δεν προσθέτει ούτε ένα γραμμάριο στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς που απέναντί της έχει τόνους μαλακίας και ψεμάτων.

μάλιστα.. λοιπόν για να έχουμε λοιπόν ελεύθερη και όχι μονομερώς επηρεασμένη επιλογή του λαού θα πρέπει

(1) να καθαρίσουμε την Πάμελα Αντερσον
(2) να σουβλίσουμε τον σκατέα πουτσομπίχτη
(3) να καταργήσουμε την τηλεόραση ή να την κάνουμε κρατική η οποία υποχρεωτικά θα προβάλει θέματα από το indymedia..

και όσο για το αν φταίς εσύ ή όχι που στα 14 σου είσαι κιοφτεδάκι με πόδια η απάντηση είναι απλή.. ΝΑΙ εσύ και οι γονείς σου.. ΕΣΥ γιατί ο άνθρωπος διαθέτει νοημοσύνη και ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ γιατί δεν την χρησιμοποιούν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
σε Ουγγαρία και Ιρλανδία,τα κόμματα που έφεραν το ΔΝΤ,από 45% έπεσαν στο 20% περίπου....

ο Στρος Καν το είπε στα ίσια...."πρώτη φορά βλέπω κυβέρνηση μνημονίου να κερδίζει εκλογές"

με απλά λόγια είπε "δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια ζώα στη ζωή μου"....

οι ίδιοι δεν είναι που έφεραν τον Ανδρέα με τα 2 πόδια στον τάφο το 1993 με 46%????....και ακολούθησαν το τσίρκο της Πάτμου κλπ???

οι ίδιοι δεν αποθέωναν τα ξεβρακώματα του Κολλά?

ΥΓ έχεις δει τον οδηγό με το Μάζντα με αεροτομή,μαύρο γυαλί αλά Στίβι Γουόντερ,κολλημένη διαφήμιση στο πίσω τζάμι "ΖΑΝΖΙΜΠΑΡ-ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ",που περνάει με κόκκινο και μετά στο επόμενο φανάρι που τον κοιτάς άγρια,κάνει πώς δεν σε βλέπει και ανάβει το Μάλμπορο,ενώ από τον καθρέφτη κρέμονται χαιμαλιά,σταυρουδάκια,ένα πέταλο για καλή τύχη και ένα μεγάλος σταυρός από την Τήνο και δίπλα στο κάθισμα διπλωμένο το ΦΩΣ με λίγα ψίχουλα από το ψωμί που τρώει καθώς οδηγάει?....αυτός ανεβοκαταβεάζει κυβερνήσεις

για κάτσε να δούμε σε κάνα 2 χρόνια.

γιατί και το μαλάκα σου που κατέκαψε την πελοπόννησο του δωκαν 45.....

το εκλογικό σώμα έχει αντανακλαστικά 2ετίας.
αποδεδειγμένο.
το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.
όποιος το κατάλαβε, το κατάλαβε.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595

αποδεδειγμένο.

ποιος κατέκαψε την Πελοπόνησσο?

ο Αμερικανικός παράγοντας εννοείς?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
από μπουρδέλο μόνο μαλακία θα βγεί έτσι και αλλιώς..
μόνο που στα μπουρδέλα και στις πουτάνες ξημεροβραδιάζεσαι και χαλας τα ήδη φορολογημένα χωρίς να κόβεις αποδείξεις και μετά ωρύεσαι για τον υδραυλικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ποιος κατέκαψε την Πελοπόνησσο?

ο Αμερικανικός παράγοντας εννοείς?

αααααααααααχχαχααχαχχαχααχαχαχχααχα
δε φταις που είσαι άχρηστος.
οι γονείς σου φταίνε.
με ένα ονοματεπώνυμο δε γίνεσαι εθνάρχης.
αλλωστε το να κουβαλάς ΤΟΣΟ βαρύ ονομα ειναι λογικό να ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΙ έναν υπέρβαρο βιόλη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.730
Πόντοι
1.306
μόνο που στα μπουρδέλα και στις πουτάνες ξημεροβραδιάζεσαι και χαλας τα ήδη φορολογημένα χωρίς να κόβεις αποδείξεις και μετά ωρύεσαι για τον υδραυλικό.

ασε με εμένα... τι έχεις να πείς γιαυτό που εγραψα.. και μην αλλάζεις συζήτηση...

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
και ο Σβαρτζενέγκερ κατέκαψε το Λος Άντζελες

όσο για την Αυστραλία,που κατακάηκε καμιά 10 φορές,επειδή δεν ξέρω κανέναν εκεί,μάλλον ο Καραμανλής φταίει

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μάλιστα.. λοιπόν για να έχουμε λοιπόν ελεύθερη και όχι μονομερώς επηρεασμένη επιλογή του λαού θα πρέπει

(1) να καθαρίσουμε την Πάμελα Αντερσον
(2) να σουβλίσουμε τον σκατέα πουτσομπίχτη
(3) να καταργήσουμε την τηλεόραση ή να την κάνουμε κρατική η οποία υποχρεωτικά θα προβάλει θέματα από το indymedia..

και όσο για το αν φταίς εσύ ή όχι που στα 14 σου είσαι κιοφτεδάκι με πόδια η απάντηση είναι απλή.. ΝΑΙ εσύ και οι γονείς σου.. ΕΣΥ γιατί ο άνθρωπος διαθέτει νοημοσύνη και ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ γιατί δεν την χρησιμοποιούν...

Η βλακεία και η παραίτηση δεν αποτελούν αδίκημα.

Η εξαπάτηση πάλι.......

Όταν θα αποκοπεί το μυαλό σας από την τσέπη σας και πάρετε χαμπάρι ότι κάποιος που πιάνεται κορόιδο είναι το θύμα κι αυτός που τον πιάνει είναι ο θύτης τότε τα ξαναλέμε.

Εκτός κι αν θεωρείτε ότι αν τραβήξω εγώ όπλο να ντουφεκίσω κάποιον, δε φταίω εγώ αλλά αυτός που έκατσε και έφαγε την ντουφεκιά. Είτε γιατί ήταν φύσει βλάκας ή τυφλός και δεν είδε το όπλο, είτε γιατί τα έχει φέρει έτσι εδώ και χροοοοοοοονια η πουτάνα η κενωνία που αυτός ήταν με την πλάτη στον τοίχο και ήταν έτσι γιατί δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να είναι αλλιώς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ασε με εμένα... τι έχεις να πείς γιαυτό που εγραψα.. και μην αλλάζεις συζήτηση...
ότι λες μαλακίες.
για όλα είναι υπεύθυνα τα γονίδια και η παιδεία που θα λάβεις.
χωρίς και τα δυό το αποτέλεσμα είναι τραγικό.
ο ΓΑΠ πήγε στα καλύτερα σχολεία αλλά ο στόκος δε γίνεται εγκέφαλος.
ο λάκης33 είναι έξυπνος, σπούδασε αλλά η παιδεία που έλαβε απο το σπίτι του ήταν για το μπουτσο καβάλα. απο μικρό τον ντύνανε τσολιά, του διάβαζαν αντί για κοντορεβυθούλη μεταξά και κοίτα πώς κατήντησε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.730
Πόντοι
1.306

αποδεδειγμένο.

σε όλο τον κόσμο πυρκαιές γίνονται, δάση καίγονται (πολύ μεγαλύτερες εκτάσεις από εδώ), περιουσίες χάνονται.. αυτήν την μαλακία μόνο στην Ελλάδα και από Ελληνα (όσο και αν δεν θέλει να λέει ότι είναι) θα την ακούσεις...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ότι λες μαλακίες.
ο λάκης33 είναι έξυπνος, σπούδασε αλλά η παιδεία που έλαβε απο το σπίτι του ήταν για το μπουτσο καβάλα. απο μικρό τον ντύνανε τσολιά, του διάβαζαν αντί για κοντορεβυθούλη μεταξά και κοίτα πώς κατήντησε.
συμφωνώ σε αυτά που λες
και πιο πολύ στο ότι πήγε στα καλύτερα σχολεία
πιστεύω ότι είναι δυσλεκτικός στα Ελληνικά (αφού δεν είναι η γλώσσα του)
αλλά στα αγγλικά πάει ροδάνι
το ότι είναι στόκος δεν το έχω για στάνταρ (think)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και ο Σβαρτζενέγκερ κατέκαψε το Λος Άντζελες

όσο για την Αυστραλία,που κατακάηκε καμιά 10 φορές,επειδή δεν ξέρω κανέναν εκεί,μάλλον ο Καραμανλής φταίει

ο σόνυ πλέιστέιτιον το μάρτη μας έλεγε ότι η πυροσβεστική είναι πλήρως έτοιμη να προστατέψει τον περιβαλλοντικό πλούτο της χώρας. το αποτέλεσμα το είδαμε.
3-4 χιλιάδες αγροφύλακες του μητσοτάκη και όλα τα πυροσβεστικά οχήματα χωρίς το απαιτούμενο προσωπικό.

για σένα βεβαίως δεν έχω καταλήξει εάν είσαι όντως ηλίθιος ή φταίει η παιδεία που πήρες απο μικρός.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.730
Πόντοι
1.306
ότι λες μαλακίες.

τις μαλακίες τις λές εσύ γιατί δεν κάνεις καν τον κόπο να διαβάσεις τι γράφω (εδώ μάλλον τα γονίδια φταίνε)

"ΝΑΙ εσύ και οι γονείς σου.. ΕΣΥ γιατί ο άνθρωπος διαθέτει νοημοσύνη και ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ γιατί δεν την χρησιμοποιούν... "

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Α να μπράβο.

Μόνο που και οι στόκοι χρήσιμοι είναι αρκεί να μην τους κάνουμε πρωθυπουργούς.

Πιο χρήσιμοι κιόλας από τους τριαντατρίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom