www.adoos.gr/post/19964057/iiplusmnifrac12ishyiiiplusmn]http://www.adoos.gr/post/19964057/iiplusmnifrac12ishyiiiplusmn[/url]
Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη κυρία έχει αναφερθεί ξανά εδώ, αλλά κάποιοι μου είπαν πολύ καλά λόγια για την περίπτωσή της. Αν βέβαια είσαι fun αυτού που προσφέρει, δηλαδή αν είσαι υπέρ των MILF κτλ
Με τη συγκεκριμένη επικοινωνείς ακριβώς όπως λέει και η ίδια. Της στέλνεις e-mail. Προσοχή της στέλνεις e-mail και δεν περιμένεις να την πετύχεις στο msn λόγω hotmail. Απ'ότι μου έχουν πει πρώτα πρέπει να στείλεις mail και να σου απαντήσει και μετά πέρνεις τηλ. Κανονίζει μόνο στο Β. Προάστεια. Εγώ έστειλα και η απάντησή της είναι η εξής:
"Καλησπέρα,
Θα ήθελα 150 Ευρώ για μιάμιση ώρα, ''από πίσω'' δεν κάνω (ή με +50 και με την προϋπόθεση ότι δεν είσαι πολύ βίαιος γιατί το ψιλοαποφεύγω)
Κατά τα άλλα είμαι ανοικτή στο να εκπληρώσω οποιαδήποτε φαντασίωση έχεις!
Αυτήν την εβδομάδα έχω άδεια οπότε είμαι διαθέσιμη και τα απογεύματα.
Γενικά μπορώ πιο άνετα τα πρωινά, τις καθημερινές, αλλά και με ραντεβού άλλες ώρες αν γίνεται το κανονίζουμε.
Επίσης τα Σαββατοκύριακα κανονίζουμε πιο χαλαρά ότι ωράριο βολεύει.
Είμαι 1.70, 52 κιλά, με πλούσιο μπούστο, γυμνασμένη, γαλανά μάτια, μακριά ξανθά μαλλιά και όμορφο πρόσωπο.
Σαν χώρο προτιμώ το Pines στην Κηφισιά ή το Μίδας στην Βαρυμπόμπη
Τέλος, ραντεβού κανονίζουμε μόνο μέσω τηλ. και όχι με mail.
Φιλάκια Βανέσσα. 6984****** στη διαθεσή σου..."