panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.496
- Πόντοι
- 4.005
Για σημερα
227--- ασσος 1,95
223---ασσος 1,95
206---ασσος 2,05
227--- 4-0 ασσος
223--- 2-0 ασσος
206--- 1-2 διπλο :'( :'( μου στραβωσε η σουντσβαλ γαμωωωω
Για σημερα
227--- ασσος 1,95
223---ασσος 1,95
206---ασσος 2,05
εγω λεω οτι παιζει να ερθει Χ σημερα... πιθανο το 1-1.Για πείτε ρε σεις κανα ακριβές σκορ στο Ρεαλ-Μπάρτσα...να δούμε ποιος θα πέσει μέσα...εγώ έχω ένα σκορ στο μυαλό μου αλλά δεν τολμάω να το πω καν![]()

Εγω παντως δεν σκοπευω να ασχοληθω με το σπορ... οπως δεν εχω κανει τον κοπο να ασχοληθω και με ιπποδρομους κτλ ποδοσφαιρο και αγιος ο θεος!!! αντε και κανα μπασκετακι...Κυνοδρομιες,ενα νεο στοιχηματικο κεφαλαιο του οπαπ,πως της βλεπετε?Μπηκα στο σαιτ του οπαπ και ειδα καποιες λεπτομερειες εχει ενδιαφεροντα στοιχεια,σε κουβεντα με πρακτορα μου ειπε οτι τωρα στην αρχη πληρωνει...
Εβλεπα τωρα τις εικονικες και ποσο πληρωνε για φορκαστ,τρικαστ,ειχε δυνατες αποδοσεις..Πιο πολυ ειναι να παιζεις μικροποσα και να κηνηγας της εκπληξεις..Εγω παντως δεν σκοπευω να ασχοληθω με το σπορ... οπως δεν εχω κανει τον κοπο να ασχοληθω και με ιπποδρομους κτλ ποδοσφαιρο και αγιος ο θεος!!! αντε και κανα μπασκετακι...![]()

Μαγκες μου εγω για σημερα ετοιμασα τις εξης τετραδες με συστηματακια 3/4
Βερντερ Β.-Σαλκε οβερ
Λιλ-Μπορντο 1
Παρμα-Ιντερ 2
Χεταφε-Σεβιλη 2
και
Βολσφμπουργκ-Σ.Παουλι οβερ
Πονφεραντινα-Βαγιεκανο 2
Γ.Μπρομ-Τσελσι 2
Ρεν-Λοριαν 1
καλη τυχη σε ολους οσους ριξετε και ο θεος να βαλει το χερι του να παρουμε και σημερα κανα ψιλο![]()
λοιπόν άρχοντα... μερικές παρατηρησούλες..αν επιτρέπεις
η Σεββίλη παίζει χωρίς τα βασικά της εξτρέμ Χεσους Νάβας και Περόττι σα δύσκολο να νικήσει τη διόλου κακή μέσα στην έδρα της Χετάφε..
Η Λίλ μμμ καλή ομάδα της λείπει ο Ζερβίνιο( το πουλέν της) και η Μπορντό αν και πολύ κακή φέτος έχει φανέλα η πουτάνα... δε θα τ ακούμπαγα, μονάγκα σε κανα οβερ..και αααααννν
όπως και να χει μακάρι να βγώ εγώ άκυρος και να πας ταμείο. Καλή τύχη φιλαράκι ;)
Μετά τιμής...
Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ![]()
![]()
Το Ρεαλ-Μπαρτσα ειναι ωραιο για σημερα για κανα live μιας και το χει κι ο Σκαι..
Δυσκολο ματς αλλα τα ωραια ειναι η προιστορια και τα ειδικα:
Ο Πεπε στα 5 που χει παιξει δεν εχει χασει κανενα.
Ο Κριστιαν δεν εχει σκοραρει ποτε.
Ο Μεσι για first scorer 5+..
6δα με ακριβες συνολο κορνερ εριξε ο αλλος... καλα μιλαμε κουφαθηκα εντελος... σαν να επιασες 4 απο τα 6 νουμερα του λοττο φιλε...