Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 839K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έχεις πάρει χαμπάρι ότι σου λένε ψέμματα?

Δηλαδή λες ότι εμείς θα πούμε ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα πληρώνουμε πια τοκομερίδια και αρχικό κεφάλαιο στο 70% και θα παραμείνουν ανέπαφα τα ασφαλιστικά μας ταμεία; Ότι θα μπορούν να δίνουν συντάξεις στο ίδιο ύψος;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδή λες ότι εμείς θα πούμε ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα πληρώνουμε πια τοκομερίδια και αρχικό κεφάλαιο στο 70% και θα παραμείνουν ανέπαφα τα ασφαλιστικά μας ταμεία; Ότι θα μπορούν να δίνουν συντάξεις στο ίδιο ύψος;
σβήσε όσα ξέρεις
αν θες να το συζητήσουμε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σβήσε όσα ξέρεις
αν θες να το συζητήσουμε

Καλά, θα πάμε να δούμε κανέναν εκτός έδρας αγώνα Play off ποδόσφαιρο...

Θα βαρεθούμε όπως παίζουμε και θα το ρίξουμε στη συζήτηση περί εθνικής οικονομίας  :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Καλά, θα πάμε να δούμε κανέναν εκτός έδρας αγώνα Play off ποδόσφαιρο...

Θα βαρεθούμε όπως παίζουμε και θα το ρίξουμε στη συζήτηση περί εθνικής οικονομίας  :2funny:
whynot
πάντως ένα πρώτο βήμα είναι
ότι δεν υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ οικονομία
αυτό ήταν last years που λέει και το διαφημιστικό
όταν δεν έχεις δικό σου νόμισμα δεν έχεις και δικιά σου οικονομία
since 1997 δηλαδή

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
47
Πόντοι
366
έχεις πάρει χαμπάρι ότι σου λένε ψέμματα?

αν και είμαι παντελώς άσχετος με τα οικονομικά, έχω καταλάβει ότι κάποια πράγματα σε περίπτωση χρεωκοπίας είναι δεδομένα

έτσι, σε περίπτωση χρεωκοπίας της χώρας θα βγούμε από το Ευρώ, θα κόψουμε και πάλι δραχμή η οποία θα είναι υποτιμημένη, και ως εκ τούτου -εκ των πραγμάτων δηλαδή- το κράτος δεν θα έχει την οικονομική δυνατότητα να εισαγει αγαθά για Χ χρονικό διάστημα- μήνες;χρόνια; ( αυτό για ένα κράτος που εισάγει τα πάντα θα σημαίνει ελλείψεις σε βασικά προϊόντα π.χ. φάρμακα)

μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, αυτό έχω καταλάβει :huh:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
20
Πόντοι
166
αν και είμαι παντελώς άσχετος με τα οικονομικά, έχω καταλάβει ότι κάποια πράγματα σε περίπτωση χρεωκοπίας είναι δεδομένα

έτσι, σε περίπτωση χρεωκοπίας της χώρας θα βγούμε από το Ευρώ, θα κόψουμε και πάλι δραχμή η οποία θα είναι υποτιμημένη, και ως εκ τούτου -εκ των πραγμάτων δηλαδή- το κράτος δεν θα έχει την οικονομική δυνατότητα να εισαγει αγαθά για Χ χρονικό διάστημα- μήνες;χρόνια; ( αυτό για ένα κράτος που εισάγει τα πάντα θα σημαίνει ελλείψεις σε βασικά προϊόντα π.χ. φάρμακα)

εισαγωγες θα κανουμε, λεφτα για να τα αγορασουμε δεν θα εχουμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306

σε γενικές γραμμές όχι.. μόνο που το κράτος δεν εισάγει αγαθά (εκτός από αυτά που καταβναλίσκει).. εισαγωγές θα συνεχίσουν να γίνονται απλά τα εισαγόμενα θα είναι τόσο ακριβά που δεν θα μπορείς να τα αγοράσεις..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

έχεις καταλάβει ότι πασάρουν σε έναν μέσο έλληνα
και αυτό είναι φυσιολογικό
μια πρώτη αρχή είναι ότι δεν κόβουμε δραχμή δεν βγαίνουμε
αλλά μας κόβουν και μας βγάζουν

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
δυστυχως μετρα πανω στα μετρα αλλα ποσοι πιστευετε οτι αυτα θα αποδωσουν..ή οτι θα γλυτωσουμε την χρεωκοπια?
σε 1-2 χρονια θα βαρεσει κανονι..και το βιοτικο επιπεδο του ελληνα θα ειναι ιδιο με του ρουμανου..
το δε ανδρεικελο θα ειναι σε καποια θεση εκτος ελλαδος βεβαια ή στο αμερικα να περναει καλα με τα μυρια του, ο δημαρχακος παρου αρχηγος πασοκ και ο καρατζαφερης κυβερνητης της ελλαδας..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δυστυχως μετρα πανω στα μετρα αλλα ποσοι πιστευετε οτι αυτα θα αποδωσουν..ή οτι θα γλυτωσουμε την χρεωκοπια?
σε 1-2 χρονια θα βαρεσει κανονι..και το βιοτικο επιπεδο του ελληνα θα ειναι ιδιο με του ρουμανου..
το δε ανδρεικελο θα ειναι σε καποια θεση εκτος ελλαδος βεβαια ή στο αμερικα να περναει καλα με τα μυρια του, ο δημαρχακος παρου αρχηγος πασοκ και ο καρατζαφερης κυβερνητης της ελλαδας..
κάπως έτσι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166

δινει πραγματικα μαθηματα στο πως πρεπει να απανταμε..
με πυγμη, δυναμικοτητα!
ευγε γιωργο!

ο θεος πραγματικα να βαλει το χερι του με τον μαλακα αυτον μην ζησουμε τραγικες στιγμες..
ο τυπος ειναι πραγματικα επικινδυνα ηλιθιος..αφελης και αδιστακτος..
κανει εκθεση ιδεων στον γερμαναρα γιατι η πωληση ελληνηκιων νησιων δεν θα ελυνε το προβλημα..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

δινει πραγματικα μαθηματα στο πως πρεπει να απανταμε..
με πυγμη, δυναμικοτητα!
ευγε γιωργο!

ο θεος πραγματικα να βαλει το χερι του με τον μαλακα αυτον μην ζησουμε τραγικες στιγμες..
ο τυπος ειναι πραγματικα επικινδυνα ηλιθιος..αφελης και αδιστακτος..
κανει εκθεση ιδεων στον γερμαναρα γιατι η πωληση ελληνηκιων νησιων δεν θα ελυνε το προβλημα..
αν νομίζεις ότι είναι αφελής και ηλίθιος κάνεις λάθος

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Είναι και ο Μπενιζέλος...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
αν νομίζεις ότι είναι αφελής και ηλίθιος κάνεις λάθος
Οχι ειναι τερας ευφυιας..
αργοστροφος ειναι..στο ρελαντι δουλευει..ασε που υπο πιεση καταρρεει..και ολα αυτα ειναι αποδεδειγμενα..

ειναι ενας αργοστροφος αδιστακτος..οπως και ρουφιανος..αποδεδειγμενο αυτο με τον καραλανλη οπου ενω ο ιδιος ειχε πει πτι η ελλαδα ειναι διαφθαρμενη κατηγορουσε τον καραμανλη..

θα κανει τα παντα για να πετυχει αυτο που θελει..τα παντα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αυτος εχασε απο βλακα..
ο ραγκουσης ειναι εξυπνος..

Έχασε από κάποιον με βαρύ επώνυμο (και το δικό του είναι βαρύ εδώ που τα λέμε). Έχασε από το γιό του ιδρυτή που υποστηρίχθηκε από όλα σχεδόν τα μεγαλοστελέχη.

Έκανε και ο ίδιος επικοινωνιακά λάθη βέβαια. Και τραγικά...

Απλά τον άλλον τον έλεγαν Παπανδρέου. Αυτό είναι όλο...

Καμμία σχέση η αξία των δύο ανδρών. ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ!

Γνώμη μου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
Έχασε από κάποιον με βαρύ επώνυμο (και το δικό του είναι βαρύ εδώ που τα λέμε). Έχασε από το γιό του ιδρυτή που υποστηρίχθηκε από όλα σχεδόν τα μεγαλοστελέχη.

Έκανε και ο ίδιος επικοινωνιακά λάθη βέβαια. Και τραγικά...

Απλά τον άλλον τον έλεγαν Παπανδρέου. Αυτό είναι όλο...

Καμμία σχέση η αξία των δύο ανδρών. ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ!

Γνώμη μου.
εχεις δικιο..ειχε τ ονομα ο αλλος..σαν franchising ενα πραμα..
εαν τον λεγανε αντι για παπανδρεου σαυροπουλο η γκερεκου θα τον ψηφιζε μονο.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.298
Πόντοι
506
εχεις δικιο..ειχε τ ονομα ο αλλος..σαν franchising ενα πραμα..
εαν τον λεγανε αντι για παπανδρεου σαυροπουλο η γκερεκου θα τον ψηφιζε μονο.

...Άσε που το έχει ΑΛΛΑΞΕΙ, γιατί το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ του ήταν ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ. Α, και μην πει κανένας ΜΑΛΑΚΑΣ εδώ μέσα ότι ο Μπένι είναι ηθικότερος του ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ. ΚΑΘΗΚΙ είναι κι αυτός όπως όλοι. Ας μην ξεχνάμε ΠΟΙΑΝΟΥ δημιούργημα είναι ο νόμος περί ευθύνης (??) υπουργών...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.298
Πόντοι
506
Γι'αυτό πάντως έχει καταθέσει σχετικές μηνύσεις να έχεις στα υπόψιν σου.

...Τι μηνύσεις να καταθέσει ο ΠΟΥΣΤΟΧΟΝΤΡΑΣ. Αφού το έχουν ομολογήσει όλοι οι παλιοί σύντροφοι από το ΠΑΣΟΚ που τον ήξεραν ΚΑΛΑ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom