Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1.220
Αν χρειαστεις τιποτα στο λειμεναρχιο πρεβεζεις να μου πεις...εχω δικο μου ανθρωπο μεσα....![]()
ρε μαλακα την σκοτοσαις την ορθωγραφια
Αν χρειαστεις τιποτα στο λειμεναρχιο πρεβεζεις να μου πεις...εχω δικο μου ανθρωπο μεσα....![]()
τυπε που εισαι θελω να μου φτιαξεις cheat για το Dead Space 2 με εχουν ξεσκισει κανε μου κανα god mode ρε.ρε μαλακα την σκοτοσαις την ορθωγραφια![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι καλε?θεός φυλάξει![]()
Στα αρχιδια σου....ρε μαλακα την σκοτοσαις την ορθωγραφια![]()
![]()
![]()
![]()
μεγα λαθος αγαπητε μου.ειμαι της αποψης οτι ο αντρας μετα τα 35 γινεται ΑΝΤΡΑΣ ;)Αλλη βελβυ μας βρηκε.ρε νς καμακι σε παιδαρελια κανεις![]()
αμε...καφε κ μακαρονια εφτιαξα.δε ξερω κ τπτ αλλο.λουκ μπας και πηγες στο κατι ψηνεται;![]()
Γυναικα για σπιτιαμε...καφε κ μακαρονια εφτιαξα.δε ξερω κ τπτ αλλο.
ns τωρα ειναι αργα...τις ειδα... :-
μεγα λαθος αγαπητε μου.ειμαι της αποψης οτι ο αντρας μετα τα 35 ειναι γινεται ΑΝΤΡΑΣ ;)

Ευχομαι να υσχιει γιατι αγω ακομη εβηβος νοιωθω
κι οποως λεει και η μανα μου . ποτε θα παντρευτεις ? αντε τα περασες τα 30
καλησπερες
![]()
Κανονας στην ελλαδα......βεβαια υπαρχουν μερικες εξαιρεσεις.....π.χ ο πορδομορτης δεν προκειται να γινει ποτε ανδρας...ενω ο πιστολερο που ειναι ιδια ηλικια δειχνει πιο μεστος πιο μαγκας...πιο αντρας...μεγα λαθος αγαπητε μου.ειμαι της αποψης οτι ο αντρας μετα τα 35 ειναι γινεται ΑΝΤΡΑΣ ;)
ε ετσι ειναι οι μαμαδες καλε μου.μακαρι να νιωθεις εφηβος παντα :-*Ευχομαι να υσχιει γιατι αγω ακομη εβηβος νοιωθω
κι οποως λεει και η μανα μου . ποτε θα παντρευτεις ? αντε τα περασες τα 30
καλησπερες
![]()
σκεφτομαι να παρω μια.δευτερα κ πεμπτη.Γυναικα για σπιτι![]()
Δεν καταλαβες,εσενα ειπα γυναικα για σπιτισκεφτομαι να παρω μια.δευτερα κ πεμπτη.
Και ενας εφηβος μπορει να ειναι αντρας...σπανιο στην αστικη ελλαδα πιο συχνο στην επαρχια...και στο εξωτερικο...ε ετσι ειναι οι μαμαδες καλε μου.μακαρι να νιωθεις εφηβος παντα :-*
εγω μετα τα 35 ξεμωραθηκα,ανακαλυψα τα video games.αιτια χωρισμου 3 φορες μεχρι τωρα. :S :S :S :Sμεγα λαθος αγαπητε μου.ειμαι της αποψης οτι ο αντρας μετα τα 35 γινεται ΑΝΤΡΑΣ ;)
απο το μεσημερι που ημασταν παλι εδω τι νεα θες να χουμε;;;;;;;;;τι νεα ρε παιδες ?