Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.861
- Πόντοι
- 12.815
η Ναταλι η βυζαρου η γυφτοφατσα απο Νικ.Ουρανου και Πρασινο ειναι 100% αυτη που πλεον συστηνεται ως Λιζα-(Ε)λιζα στο Αν.Γεωργιου 4 και δουλευει νυχτες.
Το πιθανοτερο ειναι η Ναταλι να ειναι καποιο καινουριο φρουτο...
Δουλεψε και παλιοτερα ομως εκει μια Ναταλι(α) επισης γυφτοφατσα κοντη ασχημη με μεγαλη περιφερεια και γυαλια.
Υποθεσεις κανω δεν ξερω αν ειναι αυτη...
Ναι δουλεψε μια Ναταλία καποια στιγμη εκεί...η οποία έγινε Χριστίνα στην ερημίτη και στην Ν. ουρανού .Μια με μεγαλη περιφέρεια, μαυρο μαλλί και γενικά όχι πολλά σε εμφάνιση. Αν είναι αυτή δεν.......δεν..δεν...
για ποτε λες ?
μηπως λες την Χριστινα.gr ?Που ηταν και προμηθεος 25 και τελευταια στο πρασινο
δεν ξέρω αν ηταν και εκει...απλά ξέρω πως εχεις ανεβάσει κριτικη αυτης που λεω στην Π. ερημιτη....αυτη ειναι η χριστίνα gr?
Αυτη στην Π. ερημιτη- Ν.Ουρανου πριν 7-8 μηνες ηταν η Χριστινα που πριν παρουσιαζόταν ως Ναταλία στο κεφαλληνιας και Αν.Γεωργιου 4
διαμαρτυρια για τα μπουρδελα εννοεις??Επειδη μετα το προχθεσινο ρεπορταζ το σκεφτηκα...Αντε στη Μαντζαρου να το καταλαβω.δυστυχως στο γυρισμο πετυχα live διαμαρτυρια!!! ελεος ειχαν μαζευτει 30-40 ατομα με συνοδεια αστυνομιας και με πανο εκαναν πορεια στην ανδρεου γεωργιου!!!! που βαδιζουμε συναγωνιστες!! η ολη φαση πρεπει να διηρκησε μισαωρο και βαλε...
διαμαρτυρια για τα μπουρδελα εννοεις??Επειδη μετα το προχθεσινο ρεπορταζ το σκεφτηκα...Αντε στη Μαντζαρου να το καταλαβω.
αλλα ποσο απεχει το κοντινοτερο κατοικημενο σπιτι απο τα μπουρδελα της Αν.Γεωργιου?
Μπαααα....τοσο μεσα επεσα στην προβλεψη μου για την Αντζελα δηλαδη??Την σουταραν κιολας?Νικ ουρανου η Τζεσικα (δουλευε βαρδαρη παλιοτερα)
Την Ειρήνη την δοκιμάζω 3 φορές το μήνα
Δεν ειμεθα αγαπουληδες , ειμεθα δοκιμαστες
δεν νομιζω φιλε ..ποσα χρονια πριν λες;Μια μαυρομάλλα από Ολλανδία δουλεύει ακόμα στα σπιτάκια?θα ανέβω σήμερα θεσσαλονίκη αν ξέρει κανείς κάτι ας ενημερώσει αν εργάζεται και σε ποιο σπίτι...πάνε χρόνια βέβαια!
ειναι στα μασαζ νορτον......πμ στον χαουζ να σου κανονισειΠαίζει να λέει την Νοέλ...
οσες ολλανδεζες εφερα στο μυαλο μου ξανθες τις θυμαμαι...ηταν και μια βελγιδα με μεγαλα βυζια αλλα κι αυτη προς το μελι-ξανθο-κοντο νομιζω το ειχε.....Η Νοέλ ήταν πάντα ξανθιά.
Η Νοέλ ήταν πάντα ξανθιά.