christosdi1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
παντως και μενα η λαουρα δε μου εκανε για ισπανιδα πιο πολυ για ρομαν .δηλαδη ρομανογυφτισα.συμφωνειτε gameover και gl? νομιζω την εχετε παρει και η δυο
την εχω παρει ναι....ειναι ψηλη,μελαχρινη,με βυζαρες βεβαια,νταρντανα ....τωρα για γυφτισσα δεν μπορω να πω οτι ειναι και τυπικο γυφτακιπαντως και μενα η λαουρα δε μου εκανε για ισπανιδα πιο πολυ για ρομαν .δηλαδη ρομανογυφτισα.συμφωνειτε gameover και gl? νομιζω την εχετε παρει και η δυο
τσουρουφλαει.......[size=4pt]250[/size]τσουζει ε?![]()
η Ναταλι η βυζαρου η γυφτοφατσα απο Νικ.Ουρανου και Πρασινο ειναι 100% αυτη που πλεον συστηνεται ως Λιζα-(Ε)λιζα στο Αν.Γεωργιου 4 και δουλευει νυχτες.Το Σααλ ξεχασα ( Α γεωγιου 4 ή φαναρια )
Πρωηνη μεχρι και το Σαββατο η Ναταλι μιας και η Ευα εχει ρεπο
ενω βραδυνη θα ειναι η Λιζαααα
Τι παρατηρησατε ?οτι Ναταλι και λιζα ειναι διαφορετικες κοπελες και οχι η Ναταλι μετονομασμενη
οποτε μαανες μαλλον ακυρο αυτοπ που ειπαμε και οποτε Αλ δωσε τα φωτα σου μ,ιας και ειχες περασει προσφατα
τωρα η Ελιζα που αναφερθηκε θα ειναι η Λιζα προφανος καποιος δεν ακουσε καλα ...
σωστος...η και καλα ελληνιδα;η Ναταλι η βυζαρου η γυφτοφατσα απο Νικ.Ουρανου και Πρασινο ειναι 100% αυτη που πλεον συστηνεται ως Λιζα-(Ε)λιζα στο Αν.Γεωργιου 4 και δουλευει νυχτες.
Το πιθανοτερο ειναι η Ναταλι να ειναι καποιο καινουριο φρουτο...
Δουλεψε και παλιοτερα ομως εκει μια Ναταλι(α) επισης γυφτοφατσα κοντη ασχημη με μεγαλη περιφερεια και γυαλια.
Υποθεσεις κανω δεν ξερω αν ειναι αυτη...
σε μονιμη απεργια ειμαστε..... ;)Eμεις δεν θα κατεβουμε σε καμια απεργια?![]()
η Ναταλι η βυζαρου η γυφτοφατσα απο Νικ.Ουρανου και Πρασινο ειναι 100% αυτη που πλεον συστηνεται ως Λιζα-(Ε)λιζα στο Αν.Γεωργιου 4 και δουλευει νυχτες.
Το πιθανοτερο ειναι η Ναταλι να ειναι καποιο καινουριο φρουτο...
Δουλεψε και παλιοτερα ομως εκει μια Ναταλι(α) επισης γυφτοφατσα κοντη ασχημη με μεγαλη περιφερεια και γυαλια.
Υποθεσεις κανω δεν ξερω αν ειναι αυτη...
Ναι εγω ημουνα. Καλη η Ειρήνη?
Την Ειρήνη την δοκιμάζω 3 φορές το μήνα, είναι αξιόπιστη κοπέλα, την κάνεις ότι θες χωρίς να γκρινιάζει. Κάνει πολύ καλό γυμνό![]()
Τα τιμά τα χρήματά της