Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 151 άτομα (0 μέλη και 151 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 326 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 232 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 454 44,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.012

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλα και αυτος ο οπαπ τι στον μπουτσο μπλοκαρε το ματς της δοξα δραμας σημερα..?   :jerking:
θελω να ξεκινησω να παιζω στο ιντερνετ αλλα δεν τα εχω πολυψαξει... τι θα μου προτεινατε? μικρα πονταρισματα εννοειται, δεν κυνηγαω τα πολλα κερδη
Μαν βετ365 απο ολες τις συμβατικες ειναι η καλυτερη..Την δοξα την ειχε στο 1,25 καποια στιγμη που το ειδα το ματς..Δεν παιζω β εθνικη ελλαδος αλλα ριχνω κανα βλεφαρο που και που..Ο οπαπ ειναι ο χειροτερος μπουκ στον κοσμο..Απλα ο οπαπ θα σε πληρωσει αν βγαλεις κανα  κουφο μεγαΛο κερδος. Στο ιντερνετ εισαι λιγο στην ανασφαλεια.. αλλα 100000 φορες στο ιντερνετ..Μακρια απο τον οπαπ ειναι απατεωνες..(οχι οτι δεν ειναι οι αλλοι.. αλλα αυτος ειναι Ν1) :tits2:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
6

Συνημμένα

• Εθισμός στον τζόγο.jpg
    Εθισμός στον τζόγο.jpg
    197,1 KB · Εμφανίσεις: 24

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
30
Πόντοι
166
έχουμε και λέμε.
αύριο τα U21 πιτσιρίκια της Ελλάδας διπλό με τους πιτσιρικοβέλγους στο 3.4
και στο 3.4 πάλι στο χ της πολυαγαπημένης ιρλανδίας με την πουρουπουπουγουάη

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωραιο αθρο :).. Εκει με την αγγλια λιγο χαλαστηκα... αλλα ενταξη.. Πανω.. απο  7000 ποδοσφαιρικους συλλογους εχει... :) Ας κανουν και καμια στραβη το 1915 :)..

και το θεματακι με τον γκροπελαρ το 80 ? :)

μεγαλη συζητηση το καθαρο πρωταθλημα ... για μενα κανενα δεν ειναι τελειως καθαρο ... αν και νομιζω οτι οι ομορφιες ειναι υπερ των παικτων ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και το θεματακι με τον γκροπελαρ το 80 ? :)

μεγαλη συζητηση το καθαρο πρωταθλημα ... για μενα κανενα δεν ειναι τελειως καθαρο ... αν και νομιζω οτι οι ομορφιες ειναι υπερ των παικτων ...
Nαι δεν ειναι κανενα τελειως καθαρο.. συμφωνω!!..Αλλα το καθαροτερο ειναι το αγγλικο... :)Μια που το εφερε και η κουβεντα.. Τωρα :)...  Αλφρετον Ταουν-Σολιχαλ=γκολ-γκολ,(ειναι μια κατηγορια κατω απο την κονφερανς δηλαδη 2 ερασιτεχνικη κατηγορια) και Ολνταμ-Τρανμιρ=γκολ-γκολ η ολνταμ εχει να σκοραρει απο τοτε που ο πριγκιπας ουιλιαμ ηταν φανταρος :)Τα επαιξα χαλαρα.. καλα κερδη σε ολους.. χαλαρα..  για 2 πιτσες γιγας να βγαλω + 1 σοδα για το ρεψιμο :)ΥΓ..Στο ιντερνετ..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
30
Πόντοι
166
αν και τα πιτσιρίκια με πλήρωσαν σήμερα με το 0-1 γενικά είναι ψόφια μέρα.
ήθελα να παίξω U21 αγγλία ισλανδία στο λάιβ αλλά δεν είχε βίδεο η μπετφερ.
τεσπα... έχει γεωργίου σε λίγο, να δούμε τι πίπες θα πει για το ελλάντα

εντιτ: τώρα είδα ότι πιο πάνω έκανα ένα λάθος με τον χρονικό προσδιορισμό του 1ου ματς που έγινε σήμερα.

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν και τα πιτσιρίκια με πλήρωσαν σήμερα με το 0-1 γενικά είναι ψόφια μέρα.
ήθελα να παίξω U21 αγγλία ισλανδία στο λάιβ αλλά δεν είχε βίδεο η μπετφερ.
τεσπα... έχει γεωργίου σε λίγο, να δούμε τι πίπες θα πει για το ελλάντα

εντιτ: τώρα είδα ότι πιο πάνω έκανα ένα λάθος με τον χρονικό προσδιορισμό του 1ου ματς που έγινε σήμερα.
αυτα ειπε για το ελλαντα:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
30
Πόντοι
166
πίπες εννοούσα εντός εισαγωγικών.
έχω πει παλιότερα ότι ο γεωργίου λέει τα αυτονόητα... που κάθε λογικός άνθρωπος θα έλεγε αν είχε το βήμα το οποίο έχει ο γεωργίου.

πάμε παρακάτω... θέλω να τραβήξω λεφτά από betfair(βγήκε το πρώτο κατοστάευρο) πως λέτε να το κάνω;(δηλαδή μικρότερη προμήθεια ποιος γρήγορος τρόπος και τέτοια)
έχω ακούσει για καλύτερο e-banking από την πειραιώς (είναι και κοντά στο σπίτι μου)... απλά από καταθέσεις/αναλύψεις και έτσι δεν ξέρω τι παίζει. οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα.. Γεοβιλ-Καρλαιλ=1=(ασσος),    Εξετερ-Σουιντον=γκολ-γκολ,     Ροτσντειλ-Τσαρλτον=οβερ=(3,5γκολ+),     Πορτ βειλ-Λινκολν=1=(ασσος),    Ροδεραμ-Σριουσμπερι=γκολ-γκολ,     Γκριμσμπι-Νταρλινγκτον=γκολ-γκολ,   Κροουλι-Μανσφιλντ=Οβερ=(3γκολ+),    Λουτον-Μπαροου=χ2=(διπλη ευκαιρια),     Ολτρινχαμ-Σαουθπορτ=1=(ασσος),     Οτι περισευει απο το αποψινο προγραμμα της αγγλιας στο κουπονι του Οπαπ στο Χ εκτος την Σεφιλντ γουενσντει το φοβαμαι αυτο :) ..     Νταγκεναμ &Ρεντ,    Νιουπορτ Καουντι, Ταμγουορθ στο Χ.. αυτα τα 3. Θα  παιξω αναλογα με 2αδες 3αδες.. Τα αλλα εκτος τα  Χ!!!.. Καλα κερδη σε ολους..ΥΓ.. Την σεφιλντ γουενστει θα την παιξω κανα 1χ διπλη πληρωμενη στον οπαπ μαζι με τα Χ σε συστημα 3-4 χωρις πολλαπλασιαστη με μια διπλη πληρωμενη παει στα 2,70ευρω στον οπαπ..Καλα κερδη σε ολους..ΥΓ2..Γιατι καπου εγινε μπερδεμα :)Θα παιξω Γεοβιλ Πορτ βειλ και Ολντρινχαμ μια τριαδα καρφωτα χαλαρα..Τα γκολ-γκολ 3αδα τα 2 οβερ με το χ2 τριαδα και τα χ με το 1χ στον οπαπ συστημα 3-4.. Τα αλλα στο ιντερνετ :)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλησπερα ... μια πολυψιλη σε περου και ουκρανια ...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μπορει καποιος να μου απαντησει υπευθυνα στο εξης???
αν κερδισει σημερα η εθνικη μας στο φιλικο και κερδισει και μετα την μαλτα στο επισημο,μπαινει επικεφαλης στην κληρωση για τα προκριματικα του μουντιαλ????γιατι μετρανε και τα φιλικα ετσι μου ειπανε.ισχυει οντως???

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
αν κερδισει σημερα η εθνικη μας στο φιλικο και κερδισει και μετα την μαλτα στο επισημο,μπαινει επικεφαλης στην κληρωση για τα προκριματικα του μουντιαλ????γιατι μετρανε και τα φιλικα ετσι μου ειπανε.ισχυει οντως???
Δεν ισχύει, τα φιλικά δε μετράνε

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
30
Πόντοι
166
όχι δεν μετράνε, τα φιλικά τα παίζουν γιατί είναι ευκαιρία με την διακοπή των πρωταθλημάτων να κάνει κανένα παιχνίδι ο προπονητής για να δοκιμάσει κανένα σύστημα.

btw στο 1-0 τσεχία λίχτενσταιν έπαιξα στο λάιβ νο γκολ με απόδοση 20.... κάτι ψιλά... 2 ευραίους... και αν μου κάτσει.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τελικα κανετε ολοι λαθος.μετραει.μη παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας.

korjohn

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικα και μετρανε τα επισημα φιλικα στην βαθμολογια.

leogr1980

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρετε πόσο ήρθε η Ολλανδία με την Ουγγαρία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom