marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
γιατι τι νομιζεις οτι εισαι κανενας πριγκιπας;;;;;;;;;;;Τιμή σου ειναι που ασχολουμαι.

γιατι τι νομιζεις οτι εισαι κανενας πριγκιπας;;;;;;;;;;;Τιμή σου ειναι που ασχολουμαι.
ποιος μαλακας λεει οτι η βιλμα μου ειναι αγορι;ειναι γυναικα απο τις λιγες,guarantee by master21.
μαλακιες λες τωρα,δεν θα εκθετα ποτε ετσι καποια.βάλε φώτο ρε
σταματα να γραφεις βλακειες σου εχω στειλει σμς.....................................κατι μου λεει οτι απο εσας τους 2 θα φαμε κουφετα![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακιες λες τωρα,δεν θα εκθετα ποτε ετσι καποια.
τι τεκμεριωσε ρε τυπε,σου λεω ειναι γυναικα,αν δεν ηξερα,δεν θα ελεγα.απο εκει και περα,τι ζητας αποδειξεις,χεστηκε κιολας αν την πιστευετε η οχι.εσύ λες μλκιες..λες κάτι τεκμηρίωσέ το
τι τεκμεριωσε ρε τυπε,σου λεω ειναι γυναικα,αν δεν ηξερα,δεν θα ελεγα.απο εκει και περα,τι ζητας αποδειξεις,χεστηκε κιολας αν την πιστευετε η οχι.
εγώ πιστεύω ότι είναι πούτσα και σας δουλεύει όλους ;)
εσυ ,προφανως ξερεις την καθε μια εδω μεσα...................τι τεκμεριωσε ρε τυπε,σου λεω ειναι γυναικα,αν δεν ηξερα,δεν θα ελεγα.απο εκει και περα,τι ζητας αποδειξεις,χεστηκε κιολας αν την πιστευετε η οχι.
πιστευε το τυπε,κανεις δεν σου αφαιρει το δικαιωμα.εγώ πιστεύω ότι είναι πούτσα και σας δουλεύει όλους ;)
Αβράμη το αγαπηημένο σου
πηγαινε να διαβασεις τωρατι μαααααλαααααακας που 'σαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι μαααααλαααααακας που 'σαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτός είναι μαλάκας,το ερώτημα είναι αν εσύ είσαι πούτσα...τι μαααααλαααααακας που 'σαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τις περισσοτερες.εσυ ,προφανως ξερεις την καθε μια εδω μεσα...................
ουτε και σε μενα αφαιρεις το δικαιωμα να πιστευω αλλα πραγματα.....................πιστευε το τυπε,κανεις δεν σου αφαιρει το δικαιωμα.
πιστευε το τυπε,κανεις δεν σου αφαιρει το δικαιωμα.
:o :o :oουτε και σε μενα αφαιρεις το δικαιωμα να πιστευω αλλα πραγματα.....................