τα προβληματα μου τα λυνω μονος συνηθως,αντε να βοηθησει κανας κολλητος φιλος.Εσυ μονο ενα προβλημα μου μπορεις να λυσεις και αρχιζει απο -ερ και τελειωνει σε -ας
ΕΡΑΣ
:ο
τα προβληματα μου τα λυνω μονος συνηθως,αντε να βοηθησει κανας κολλητος φιλος.Εσυ μονο ενα προβλημα μου μπορεις να λυσεις και αρχιζει απο -ερ και τελειωνει σε -ας
ερ-υσιπελ-ας.....;τα προβληματα μου τα λυνω μονος συνηθως,αντε να βοηθησει κανας κολλητος φιλος.Εσυ μονο ενα προβλημα μου μπορεις να λυσεις και αρχιζει απο -ερ και τελειωνει σε -ας
λες να μην παω τυπε; :Sοι αλλες βαλαν καμια φωτο;μπαζακια ειναι....![]()
να πας....το πολυ πολυ να φας κανα στραπον και να αρχισεις να γραφεις κριτικες σαν τον σαρουμαν....λες να μην παω τυπε; :S
πηγαινε τωρα να διαβασειςερ-υσιπελ-ας.....;
δερματολογος ειναι η κοπελα .....κατι θα κανει......
![]()
![]()
![]()
![]()
1 6άδα των 330 σε μία ώρα
* μην ξεχάσω και την σπέσιαλ που τσάκισα....οικογενειακή![]()
μην λες μεγαλα λογια
δεν με ξερεις καλα![]()
εχω ενα μπλεικ.....πηγαινε τωρα να διαβασεις![]()
μην παθουμε τιποτα τετοιο στα γεραματα την γαμησαμε.να πας....το πολυ πολυ να φας κανα στραπον και να αρχισεις να γραφεις κριτικες σαν τον σαρουμαν....![]()
![]()
![]()
Ωχ, μανα μου.να πας....το πολυ πολυ να φας κανα στραπον και να αρχισεις να γραφεις κριτικες σαν τον σαρουμαν....![]()
![]()
![]()
Μπλιαξ........άλλο ποτό/ρόφημα δεν έχεις;
τσάυ πίνω πάντα...ούτε καφέδες ούτε αναψυκτικά...τσάυ=λιποδιαλύτης
αναθεωρηση σεξουαλικου προσανατολισμου λεγεται.....δεν ειναι δα κατι το σπουδαιο....μην παθουμε τιποτα τετοιο στα γεραματα την γαμησαμε.![]()
Eνα τσαι την ημερα το γιατρο τον κανει περα.Εκτος αν ο γιατρος ειναι η λαιδη μου.Τοτε θα αρρωστησω επιτηδες.τσάυ πίνω πάντα...ούτε καφέδες ούτε αναψυκτικά...τσάυ=λιποδιαλύτης
ωραιο το ροδοπακι τυπε....το βρισκεις ευκολα;Εγώ πίνω ροδοπάκι,το μεσημε΄ρι μόλις ξυπνάω....![]()
Εγώ πίνω ροδοπάκι,το μεσημε΄ρι μόλις ξυπνάω....![]()
ρε παιχτη....ποσο μικρο τον εχεις;τιποτα δεν καταλαβα.....οτι θες διαβασε
αφου σε γαμησα![]()