marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
που σαι εσυ μωρε.................παει 1 ωρα που σου εστειλα στο κινητο.................![]()
![]()
που εισαι ερωτα
![]()
που σαι εσυ μωρε.................παει 1 ωρα που σου εστειλα στο κινητο.................![]()
![]()
που εισαι ερωτα
![]()
δεν μπορώ να βλέπω άλλο τους κοιλιακούς μου..τους σιχάθηκα...
hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo λοβοτομή θέλει![]()
σε παω ρε..............οτι προβλημα εχεις μπορεις να απευθυνθεις σε μενα...............θα χαρω να φανω χρησιμη..............
δεν μπορώ να βλέπω άλλο τους κοιλιακούς μου..τους σιχάθηκα...
α ναι;το αφησα να φορτιζει.που σαι εσυ μωρε.................παει 1 ωρα που σου εστειλα στο κινητο.................
αν τις πινω μια φορα το μηνα αλλα μαζεμενες πειραζειΖαλίστηκε και έπεσε κάτω ο μίστερ έκο........κάτι πρέπει να κάνεις.....
Πάντως,1 φορά το μήνα το πολύ πρέπει να πίνεις μπίρα.....παραπάνω είναι βλαβερό
επειδη φορτιζει δεν κοιτας τα σμς;;;;;;;;τι αλλο θα ακουσουμε...............ηθελα να ερθεις να βγουμε.....................α ναι;το αφησα να φορτιζει.![]()
τυπε οι αλλες ειναι ψευτικες λες;ολο ραντεβου μου ζητανε.γεια σου βιλμα μονη αληθινη μουναρα του μπου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-*
καλα 12 η ωρα θα βγουμε;να παμε κατευθειαν για υπνο αν θεςεπειδη φορτιζει δεν κοιτας τα σμς;;;;;;;;τι αλλο θα ακουσουμε...............ηθελα να ερθεις να βγουμε.....................
αν τις πινω μια φορα το μηνα αλλα μαζεμενες πειραζει![]()
Πάντως,1 φορά το μήνα το πολύ πρέπει να πίνεις μπίρα.....παραπάνω είναι βλαβερό
οι αλλες βαλαν καμια φωτο;μπαζακια ειναι....τυπε οι αλλες ειναι ψευτικες λες;ολο ραντεβου μου ζητανε.
αν τις πινω μια φορα το μηνα αλλα μαζεμενες πειραζει![]()
τα προβληματα μου τα λυνω μονος συνηθως,αντε να βοηθησει κανας κολλητος φιλος.Εσυ μονο ενα προβλημα μου μπορεις να λυσεις και αρχιζει απο -ερ και τελειωνει σε -αςσε παω ρε..............οτι προβλημα εχεις μπορεις να απευθυνθεις σε μενα...............θα χαρω να φανω χρησιμη..............
εκτος απο το κινητο δεν φορτισες και την πουτσα σουκαλα 12 η ωρα θα βγουμε;να παμε κατευθειαν για υπνο αν θες![]()
den me ftaneis![]()
μην λες μεγαλα λογιαden me ftaneis![]()
οχι να βγουμε θελω.....................καλα 12 η ωρα θα βγουμε;να παμε κατευθειαν για υπνο αν θες![]()
γεια σου βιλμα μονη αληθινη μουναρα του μπου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-*