giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 24
- Πόντοι
- 2.127
Υποθέτω ότι μετά την επιτυχία της στο PLAYBOY θα ζητά τα μαλλιοκέφαλα της... :S
Και θα πάρει ξέρεις τι
Υποθέτω ότι μετά την επιτυχία της στο PLAYBOY θα ζητά τα μαλλιοκέφαλα της... :S
Τη Νικολ τη πήρα εχθές....τη Nikolleta τη συνάντησα πιο πρινΠροηγείται λοιπόν η Romanou....
Υ.Γ. Τώρα τη λένε Vesta , τι φταίω εγώ....![]()
μετα ομως απο τηλεφωνικη επικοινωνια με φιλαρακι που την ξερει αρκετα καλα και την εχει επιχορηγησει ακομη καλυτερα αφου περασε μαζι της διακοπες σκαφατες ξεκωλιαζοντας την σε καθε σταση , στη πλωρη , στη πρυμνη , στο αλμπουρο , στη λαγουδερα , στο καμπουνι κλπ κλπ κλπ , αντιλαμβανομαι οτι η μικρη ρουμανα ειναι περισσοτερο αχορταγη και απροσεκτη απο οσο αρχικα την ειχα αξιολογησει. ή ειναι πολυ χαζη και πλεον δεν την νοιαζει ...
οντως, εχει μια...κλιση στο...ναυτικο σαλονι ;)
π μετρια (Ρουμανα) σε ολα τ επιπεδα - δεν ειναι τυχαιο οτι κατεληξε Ελλαδα
Εμένα μου ζήτησε 500 για 2 ώρες
Γιατί είναι μέτρια αδερφέ για βοήθα λιγάκι![]()
δραστηριοποιουμαι επιχειρηματικα στην Ρουμανια καμποσα χρονια - η συγκεκριμενη, π κατω τ μετριου στην χωρα..παραγωγης (ιε 80ε)
πς το φουντ τσειν ειναι: Ι.Κεντρικη Ευρωπη/Αγγλια ΙΙ. Ιταλια/Ισπανια κ οτι...περισσεψει ΙΙΙ. Ελλαδα/Τουρκια ετ αλ
Ζητάει και 100 για το ταξίεπειδή λέει είμαι στα ΒΠ
χαχαχαχαχαχα εγω οταν την ειχα παρει την πηγα πισω με το αυτοκινητο μου!!!!
(σοβαρα μιλαω)
Eυχαριστώ ;)
Η Νικολεττα ξεπερναει σε επιπεδο εμφανισης το πιο εμφανισιμο ct που παιζει αυτη τη στιγμη εδω? Αυτο θα ξεκαθαριζε λιγο τα πραγματα νομιζω.. ;)
Η Νικολεττα ξεπερναει σε επιπεδο εμφανισης το πιο εμφανισιμο ct που παιζει αυτη τη στιγμη εδω? Αυτο θα ξεκαθαριζε λιγο τα πραγματα νομιζω.. ;)
Αρα ουσιαστικα πληρωνεις μονο το ονομα.. fail![]()
![]()
![]()
Είναι και το θέμα των υπηρεσιών που παίζει ρόλο για κάποιους.
Είναι και το θέμα των υπηρεσιών που παίζει ρόλο για κάποιους.
ρε παιδιά ποιά η διαφορά του μουνιού που πηδιόταν στην Μιχαλακοπούλου πριν 3-4χρόνια και έπαιρνε με τα παζάρια 150 την ώρα από το μουνί της Ρωμανού μη χέσω?
Ισα ίσα τώρα έχει 4 χρόνια στην πλάτη και 2024 καυλιά παραπάνω ...