Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: βρομοσουιφερ!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Μπραβο, μπραβο, μπραβο!!!!!!!!!!!!!!
Υποκλινομαι!!!!!!!!!
Να και μια γυναικα που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.

εγω ειμαι απο αυτες ομως που θα φερνανε και συντροφο στο σπιτι αμα χωριζα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Συμφωνάμε μικρή απλά δε νομίζω πως θέλω να,ξανά,συμβιώσω.Καλύτερα "μόνος" μου.
Δε μ αρέσουν και τα παιδιά επίσης.

σεβαστο τοτε :)
εμενα που μου αρεσει η πολυκοσμια στις σχεσεις να δω πως θα την παλεψω :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
και με τους φιλους.η αντρικη γνωμη ειναι απαραιτητη!
δεν ειναι χαλί να τον κανω βολτα να τον δειξω.φυσικα κ θα κουβεντιασω γ το νεο αισθημα με τους/τις κολλητες/ους θα ακουσω μια γνωμη παραπανω αλλα ως εκει.τα ορια εγω τα βαζω.
Σιγά μη πάρω και γνώμες από φιλες και φίλους,Πλάκα κάνεις.

Επισκέπτης
μια στοιχειωδη εικονα παιρνεις.γ ασφαλη συμπερασματα θελω καμια βδομαδα 15μερες...

Δυστυχώς για εσάς έφτασε η εποχή που θα νοσταλγήσετε, το λεβέντη που ξέρει μόνο εκατό λέξεις, που δεν του αρέσει και πολύ η όπερα άλλα ο Τερλέγκας, που έχει διαβάσει μόνο τη βιογραφία του Καζαντζίδη γιατί δεν ειχε πολύ χρόνο όταν εσείς ξενυχτούσατε και γ....αν από δω κι από κει παράλληλα με τις hi "σπουδές".
Και θα το νοσταλγήσετε, γιατί θα σηκώνεται απ τις 5.00 το πρωί για να γαμηθεί στην αποθήκη και να έρθει το μεσημέρι με 3 τσάντες απ το σούπερ να γεμίσει το ψυγείο, με την τσαντούλα απ τα Hondos mε τα αγαπημένα σας καλλυντικά, τις 3 πιστωτικές σας κάρτες (που τις έχετε από τότε ακόμα που σασταν φοιτήτριες) πληρωμένες, και 2 εισιτήρια για το Σάββατο για το μαγαζί που τραγουδάει ο Τερλέγκας.
Περιμένετε λίγο ακόμα και θα δείτε που θα πάει η "χρηματιστηριακή αξία" αυτών των παιδιών...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
η υπογραφη δε μου λεει τιποτα.μπορω (οπως κ κανω)να ειμαι με εναν ανθρωπο χρονια,να συζω να εχω παιδι και ολα καλα κ ωραια.αν υπογραψω μπροστα στον δημαρχο τι θα αλλαξει;
δεν μιλαω για τις υπογραφες,μιλαω για την εννοια γαμος,συμβιωση.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.775
η υπογραφη δε μου λεει τιποτα.μπορω (οπως κ κανω)να ειμαι με εναν ανθρωπο χρονια,να συζω να εχω παιδι και ολα καλα κ ωραια.αν υπογραψω μπροστα στον δημαρχο τι θα αλλαξει;

Το θεμα του γαμου ειναι νομικο.

Δε θες να μπλεξεις δικαστικα για να αναγνωρισει ο πατερας το παιδι. Ειναι μαλακια.

Κανεις εναν πολιτικο και εισαι οκ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Δυστυχώς για εσάς έφτασε η εποχή που θα νοσταλγήσετε, το λεβέντη που ξέρει μόνο εκατό λέξεις, που δεν του αρέσει και πολύ η όπερα άλλα ο Τερλέγκας, που έχει διαβάσει μόνο τη βιογραφία του Καζαντζίδη γιατί δεν ειχε πολύ χρόνο όταν εσείς ξενυχτούσατε και γ....αν από δω κι από κει παράλληλα με τις hi "σπουδές".
Και θα το νοσταλγήσετε, γιατί θα σηκώνεται απ τις 5.00 το πρωί για να γαμηθεί στην αποθήκη και να έρθει το μεσημέρι με 3 τσάντες απ το σούπερ να γεμίσει το ψυγείο, με την τσαντούλα απ τα Hondos mε τα αγαπημένα σας καλλυντικά, τις 3 πιστωτικές σας κάρτες (που τις έχετε από τότε ακόμα που σασταν φοιτήτριες) πληρωμένες, και 2 εισιτήρια για το Σάββατο για το μαγαζί που τραγουδάει ο Τερλέγκας.
Περιμένετε λίγο ακόμα και θα δείτε που θα πάει η "χρηματιστηριακή αξία" αυτών των παιδιών...

μηπως εισαι εσυ ο αποθηκαριος? πολυ ντερτι βλεπω :think:

εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι πρεπει να νοσταλγησω τον "τυπο-Τερλεγκα"....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.684
Πόντοι
3.575
ετσι ειναι δυστυχως...
δε ξερω ποσο καιρο ειναι/ηταν η μεγαλυτερη σχεση σου (ασχετο αυτο) αλλα ξαναλεω οτι να προσπαθεις 3-4-5 + (στο ετος η και λιγο πιο νωρις εχεις βγαλει συμπερασματα ηδη παλι ασχετο αυτο)χρονια σε καποια φαση σε κανει να εχεις σιχαθει....και γαμας κ ερωτα κ αγαπες κ λουλουδια.το μονο που θες ειναι να ξεκουραστεις.να μην φοβασαι να μιλησεις μηπως πεις κατι που τον κανει να νιωσει μειονεκτικα/μη πεις κατι γ λεφτα που θα τον κανει να νιωσει κατωτερος,μη πατε καπου και νιωσει βλακας πανω σε μια κουβεντα...κ .α
Ολα αυτα που περιγραφεις λεγονται ανασφαλειες.......

Υποτιθεται οτι εχετε κουβεντιασει για μερικα πραγματα....

Γιατι τα δυσκολευετε ολα τοσο πολυ ρε σεις...... ?????????????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
καλα εσυ τωρα μου παρουσιαζεις τον ξανθοπουλο ρε φιλε...

Το θεμα του γαμου ειναι νομικο.

Δε θες να μπλεξεις δικαστικα για να αναγνωρισει ο πατερας το παιδι. Ειναι μαλακια.

Κανεις εναν πολιτικο και εισαι οκ.
τετοιο θεμα δε θα χω...

αλλα γενικα ειναι ψυχολογικο το θεμα.εχω μαλακια στον εγκεφαλο.μου φαινεται οτι θα ερθουν ολα τουμπα αν παντρευτω. :S

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.775
μηπως εισαι εσυ ο αποθηκαριος? πολυ ντερτι βλεπω :think:

εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι πρεπει να νοσταλγησω τον "τυπο-Τερλεγκα"....

Γιατι θα σου ψωνιζει απο το σουπερ μαρκετ.

Διαβαζε μωρη γαμω τα πτυχια σου  :2funny:

Απλα, αν μπει delivery σε ολα τα σουπερ μαρκετ πλεον οπως και στα ΑΒ, τοτε σε βλεπω να χωριζεις και να μενεις με τις κασετες του Τερλεγκα και του Βασιλακη του Καρρα  :think: :jerking: :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Βάζε υπενθυμίσεις και άλλαζε συχνά αριθμό κινητού,

αααα οχι τετοιου τυπου πολυκοσμια....κλαιν...αμα θελω τετοια δεν κανω καν σχεση...δε μπαινω σε διαδικασιες με κερατα και τετοια...δεν τα γουσταρω...
αλλα η ιδεα και μονο οτι θα ειμαι με καποιον για 10 χρονια ή 20 και θα πρεπει να κανω σεξ ΜΟΝΟ μαζι του...και κατα πασα πιθανοτητα στην ιδια σταση..με κανει να ωχριω.... :2funnny:
θελω ποικιλια αλλα τα πιο πολλα εγχωρια αγορια δυστυχως εινα ακομα προσκολλημενα στις μανουλες τους...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.775
τετοιο θεμα δε θα χω...

αλλα γενικα ειναι ψυχολογικο το θεμα.εχω μαλακια στον εγκεφαλο.μου φαινεται οτι θα ερθουν ολα τουμπα αν παντρευτω. :S

Δεν θα το εχεις εσυ. Αλλα υφισταται νομικα.

Συν το οτι ανα πασα στιγμη γινεται μαλακια.

Ο γαμος, απο νομικης αποψης, επιβαλλεται οταν ειναι στη μεση ενα παιδι. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
Ολα αυτα που περιγραφεις λεγονται ανασφαλειες.......

Υποτιθεται οτι εχετε κουβεντιασει για μερικα πραγματα....

Γιατι τα δυσκολευετε ολα τοσο πολυ ρε σεις...... ?????????????
γτ ειναι αυτο που ειπε η νιτσα.θελω να θαυμαζω τον αντρα που εχω διπλα μου.
τοσο απλα....

και τιποτα απο αυτα που ειπα δεν ειναι ασχετο.αν ειχες 5 χρονια μια σχεση πχ και επρεπε να κανεις αυτα που ελεγα πιο πανω να δεις τι ωραια σχεση θα ειχες...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.775
αααα οχι τετοιου τυπου πολυκοσμια....κλαιν...αμα θελω τετοια δεν κανω καν σχεση...δε μπαινω σε διαδικασιες με κερατα και τετοια...δεν τα γουσταρω...
αλλα η ιδεα και μονο οτι θα ειμαι με καποιον για 10 χρονια ή 20 και θα πρεπει να κανω σεξ ΜΟΝΟ μαζι του...και κατα πασα πιθανοτητα στην ιδια σταση..με κανει να ωχριω.... :2funnny:
θελω ποικιλια αλλα τα πιο πολλα εγχωρια αγορια δυστυχως εινα ακομα προσκολλημενα στις μανουλες τους...

Μη τους τα λες ετσι δεν μπορουν να τα χωνεψουν ρε.

Ειπαμε το μουνι σου ανηκει στον αντρα σου, αυτος εχει το κλειδι της ευτυχιας σου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.775
Οταν ξεκινησει καποιος να συζηταει για την σχεση του με την ιδια του την γκομενα, ειναι στην αρχη του τελους.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
Δεν θα το εχεις εσυ. Αλλα υφισταται νομικα.

Συν το οτι ανα πασα στιγμη γινεται μαλακια.

Ο γαμος, απο νομικης αποψης, επιβαλλεται οταν ειναι στη μεση ενα παιδι. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
γ αυτο δε κανω παιδι...!

πφφφ....φοβαμαι αφηστε με ησυχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom