Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Θα συμφωνούσα άνετα σε όλα αν ήμουν υπέρ του γάμου Νίτσα μου. :thumbsup:

δεν ειναι θεμα γαμου....θεμα συντροφικοτητας ειναι....μπορεις να εισαι με καποιον 20 χρονια και χωρις να εισαι παντρεμενος....αυτα για μενα ισχυουν ακομα και για 3 μηνες σχεση...δεν την παλευω αλλιως...και ειναι πολυ κριμα...οι υποχωρησεις και οι συμβιβασμοι εχουν καποια ορια...δεν θα αλλαξει κανεις απο τους δυο προσωπικοτητα για να μπει στο "πακετακ" που αλλος επιθυμει...

Επισκέπτης
τι να πω τα αυτονοητα?
πειτε με ξινη και ελλεηνιδα σκασιλα μου...
εγω με εναν αντρα που δεν μπορει να σταθει διπλα μου και να τον θαυμαζω δεν μπορω να ειμαι...το εχω ξαναπει τοσες φορες ειναι κουραστικο να λες τα ιδια και τα ιδια...ο καθενας βρισκει αυτο που τον εκφραζει...δε γουσταρω να εχω διπλα μου εναν που θα τον ταϊζω...ουτε εναν που το λεξιλογιο στις κουβεντες μας θα περιοριζεται στις 100 λεξεις...δε με ενοχλουν τα μπουζουκια και η βιογραφια του καζαντζιδη που ειπες πριν με ενοχλουν οι στενομυαλοι ανθρωποι ομως...ας ειναι και σκυλας (λεμε τωρα) μπορει να παει να ακουσει και να δει και κατι αλλο? αυτο εχει σημασια...
οταν ειμαι σε σχεση θελω να περναω καλα οχι μιζερα...ολοι μας υποθετω...
οσους συμβιβασμους και υποχωρησεις και να κανεις για εναν ανθρωπο μερικα πραγματα απλα δεν υπερκαλυπτονται απο την αγαπη πως να το κανουμε?

Όλα αυτά τα καταλαβαίνεται απ το πρώτο εικοσάλεπτο συζήτησης ρε κορίτσια; μπράβο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
τι να πω τα αυτονοητα?
πειτε με ξινη και ελλεηνιδα σκασιλα μου...
εγω με εναν αντρα που δεν μπορει να σταθει διπλα μου και να τον θαυμαζω δεν μπορω να ειμαι...το εχω ξαναπει τοσες φορες ειναι κουραστικο να λες τα ιδια και τα ιδια...ο καθενας βρισκει αυτο που τον εκφραζει...δε γουσταρω να εχω διπλα μου εναν που θα τον ταϊζω...ουτε εναν που το λεξιλογιο στις κουβεντες μας θα περιοριζεται στις 100 λεξεις...δε με ενοχλουν τα μπουζουκια και η βιογραφια του καζαντζιδη που ειπες πριν με ενοχλουν οι στενομυαλοι ανθρωποι ομως...ας ειναι και σκυλας (λεμε τωρα) μπορει να παει να ακουσει και να δει και κατι αλλο? αυτο εχει σημασια...
οταν ειμαι σε σχεση θελω να περναω καλα οχι μιζερα...ολοι μας υποθετω...
οσους συμβιβασμους και υποχωρησεις και να κανεις για εναν ανθρωπο μερικα πραγματα απλα δεν υπερκαλυπτονται απο την αγαπη πως να το κανουμε?

Μπραβο, μπραβο, μπραβο!!!!!!!!!!!!!!
Υποκλινομαι!!!!!!!!!
Να και μια γυναικα που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
Όλα αυτά τα καταλαβαίνεται απ το πρώτο εικοσάλεπτο συζήτησης ρε κορίτσια; μπράβο.
μια στοιχειωδη εικονα παιρνεις.γ ασφαλη συμπερασματα θελω καμια βδομαδα 15μερες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
ο γαμος που κολλαει ρε κ συ;κ γω κατα ειμαι..αυτα συμβαινουν κ στις σχεσεις...
γιατι κατα ρε;υπαρχει τιποτα πιο ομορφο,απο τον γαμο;αρκει βεβαια να ειμαστε σιγουροι για αυτο,και οχι να κανουμε γαμο απλα για να κανουμε.αλωστε ποιος ειναι ο προορισμος του ανθρωπου;να μεινει μπακουρι;δεν το νομιζω.οχι οτι εχω κατι με τα μπακουρια,και εγω ημουν.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.684
Πόντοι
3.575
δημητρη αυτα που λες πολυ ρομαντικα και ομορφα αλλα στην πραξη δεν γινονται...οσο και να αγαπιεσαι με καποιον αμα δεν μπορεις να τα βρεις σε απλα πραγματα οπως το που θα παμε και τι θα φαμε τοτε δυσκολοτερα ζητηματα οπως τα οικονομικα ειναι ικανα να διαλυσουν πολυ ευκολα τη σχεση...
Νιτσα παραθετεις τον σιννερμαν και απαντας σε μενα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε πειραζω....

Λοιπον ολα γινονται ειδικα αυτα που ειναι ευκολα
(κατα την αποψη μου παντα....)

Απλως πρεπει να θεσεις ορια και να κουβεντιασεις με το προσωπο για το καθε τι που σε ενδιαφερει η σου αρεσει
Τα οικονομικα ναι ειναι δυσκολα οχι ομως και απροσπελαστα αναλογα τα θελω του ζευγαριου και τις δυνατοτητες που υπαρχουν.

Ολα παλευονται αρκει να υπαρχει κατανοηση και ρεαλισμος ως προς τις δυνατοτητες του ζευγαριου
ποιος ειπε η οποιαδηποτε σχεση ειναι ευκολη και δεν εχει δυσκολειες ?

Μου διαβαζεται καπως αρνητικα η ολη σου απαντηση σε τετοια μικροπραγματα.....  :S
Σαν να μου λες οτι σε πιθανη σχεση σου αν δεις κατι δυσκολο τα παρατας και πας αλλου αντι να παλεψεις με νυχια και δοντια

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
166
καπου ειπωθηκε ενα αρνητικο σχολιο για τον πασατεμπο >:(
ο πασατεμπος γαμειιιιιιι :rockon:

:tooth:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366

οχι...ειπε κανεις κατι τετοιο?
το πως μιλαει καποιος και το τι εχει να πει, ποια ειναι τα ενδιαφεροντα του μεσα σε 2-3 συναντησεις φαινεται...απο κει και επειτα ειναι το αν θες να συνεχισεις για να δεις τι αλλο περιλλαμβανει το κιντερ εκπληξη ή οχι...

αυτο που λεω δεν εχει σχεση με γκομενες που παιζουν εναν τυπο απλα για να παρουν την επιβεβαιωση και μετα Χ....αλλη κατασταση η μια αλλη η αλλη....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
γιατι κατα ρε;υπαρχει τιποτα πιο ομορφο,απο τον γαμο;αρκει βεβαια να ειμαστε σιγουροι για αυτο,και οχι να κανουμε γαμο απλα για να κανουμε.αλωστε ποιος ειναι ο προορισμος του ανθρωπου;να μεινει μπακουρι;δεν το νομιζω.οχι οτι εχω κατι με τα μπακουρια,και εγω ημουν.
η υπογραφη δε μου λεει τιποτα.μπορω (οπως κ κανω)να ειμαι με εναν ανθρωπο χρονια,να συζω να εχω παιδι και ολα καλα κ ωραια.αν υπογραψω μπροστα στον δημαρχο τι θα αλλαξει;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
δεν ειναι θεμα γαμου....θεμα συντροφικοτητας ειναι....μπορεις να εισαι με καποιον 20 χρονια και χωρις να εισαι παντρεμενος....αυτα για μενα ισχυουν ακομα και για 3 μηνες σχεση...δεν την παλευω αλλιως...και ειναι πολυ κριμα...οι υποχωρησεις και οι συμβιβασμοι εχουν καποια ορια...δεν θα αλλαξει κανεις απο τους δυο προσωπικοτητα για να μπει στο "πακετακ" που αλλος επιθυμει...
Συμφωνάμε μικρή απλά δε νομίζω πως θέλω να,ξανά,συμβιώσω.Καλύτερα "μόνος" μου.
Δε μ αρέσουν και τα παιδιά επίσης.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
16
Πόντοι
366
κανεις και συμβουλιο με τις φιλες σου να δεις αν τον εγκρινουν?  :jerking:
και με τους φιλους.η αντρικη γνωμη ειναι απαραιτητη!

δεν ειναι χαλί να τον κανω βολτα να τον δειξω.φυσικα κ θα κουβεντιασω γ το νεο αισθημα με τους/τις κολλητες/ους θα ακουσω μια γνωμη παραπανω αλλα ως εκει.τα ορια εγω τα βαζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom