Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

)ειναι απο χωριο ο τζοΧρόνια πολλά κατερινάκι και από δω....
(Τζο....γιατί τη λες "Κατερινιώ"; Είναι πασέ...)
χρονια πολλα ρε κατερινα....ο θεος να κοβει μερες απο τον οσοοσο και τον ερευνητη και να σου δινει....![]()
![]()
![]()
![]()
Κερνα με μια πιπα μωρη ΤζιΕλούκα !
http://[URL unfurl="true"]www.empirepic.com/images/fklt0odw32c0uwr8ruw.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΤζιΕλ εισαι κλωνος του Ρενε Μαγκριτ ?
[img]http://uploads.neatorama.com/wp-content/uploads/2010/05/Magritte-Pipe1.jpg
Κερνα μια καλη πληροφορια για μια καλη πιπα ,μπλοουτζοπ αγγλιστι ,μινιετ στα ρωσικα !
ΜΕΗΕΤ !
Για να γιορτασω τα γενεθλια της Καθρην !
Γιεκατερινα σεστντισατ ντιεβιτ ,Ρωσικα !
αμα ανεβεις θεσσαλονικη να στειλεις πμ να σου πω και ποια κανει την καλυτερη πιπα και τα παντα ολα......ΤζιΕλ εισαι κλωνος του Ρενε Μαγκριτ ?
![]()
Κερνα μια καλη πληροφορια για μια καλη πιπα ,μπλοουτζοπ αγγλιστι ,μινιετ στα ρωσικα !
ΜΕΗΕΤ !

Χρονια πολλα.
Βαλε καμια φωτογραφια με τα βυζια σου τωρα...
χρονια σου πολλα....... καβλωσε μας λιγο ρε κατερινακι... ετσι για να πιασουν τοπο οι ευχες....

ευτυχως σε μενα δεν εκανες καναν τετοιον προλογο....ειδικα αυτο με τα βυζια και την κλεφτη μαλακια που το σκεφτηκες ρε παιχτη;![]()
![]()
![]()
![]()

Χρόνια πολλά κατερινάκι και από δω....
(Τζο....γιατί τη λες "Κατερινιώ"; Είναι πασέ...)

αμα ανεβεις θεσσαλονικη να στειλεις πμ να σου πω και ποια κανει την καλυτερη πιπα και τα παντα ολα......![]()
χρονια πολλα ρε κατερινα....ο θεος να κοβει μερες απο τον οσοοσο και τον ερευνητη και να σου δινει....![]()
![]()
![]()
![]()

ΟΑΕΕ είμαι παππούλη μου και θα είμαι για 20 χρόνια ακόμα :SΚαλημερα στην τριτη ηλικια !
Εχεις φοβο θανατου ?
Γιατι ,προτιμας να εισαι ακομα πιο γερασμενη απο τωρα και να ταλαιπωρεις το ΙΚΑ ?
αααααααααααααααααααααχαχαχα !
Χρονια πολλα στην Κατερινα ,αιωνια νεοτητα !
ΟΑΕΕ είμαι παππούλη μου και θα είμαι για 20 χρόνια ακόμα :S
Κατερινάκι χρόνια πολλά και πάλι :-*
από 69 έγινες 70;
[/URL]